2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα

«Αι ημέραι είναι πονηραί» Απόστολος Παύλος

2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήλθατε στις ετήσιες προβλέψεις για το έτος 2015. Εάν θέλετε να δείτε τις προβλέψεις μας σε video πατήστε εδώ.

Η χρονιά που διανύσαμε (2014) έφερε αρκετές γεωπολιτικές ανακατατάξεις και επιβεβαιώθηκα πλήρως από το άρθρο μου «Ο Κρόνος στο Σκορπιό - Οι «χρησμοί» του για την Ελλάδα και τον κόσμο» που είχε δημοσιευτεί στο astrology.gr στις 8 Οκτωβρίου 2012 και μιλούσε για «...Μια δυναμική εγκατάσταση η οποία προοιωνίζει αποδόμηση των πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών συστημάτων, τουλάχιστον όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Επίσης, προβλήματα με το έδαφος, το υπέδαφος και τα προϊόντα αυτών, ζητήματα με σύνορα, ερωτικά σκάνδαλα υψηλά ισταμένων προσώπων. Πρόσωπα και καταστάσεις θα δεχτούν τη χαριστική τους βολή». Τα ζητήματα που πρόεκυψαν με την Ουκρανία αλλά και τα συμβάντα στην Ελλάδα με την ΑΟΖ, τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο είναι αναμφισβήτητα σοβαρά.

Το 2015 θεωρώ πως θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εάν προσέξει κανείς τους χάρτες της Μεταπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (έως ετούτη τη στιγμή) Αλέξη Τσίπρα, διαπιστώνει ότι ο γενέθλιος Ποσειδώνας θα δέχεται δυσαρμονία από τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (διάψευση προσδοκιών, χάος, εξαπάτηση). Τα «όνειρα» των λίγων ίσως να γίνουν εφιάλτης των πολλών.

Τι λέει το ANNUAL (ετήσιο) για το 2015 – Μια «πρόγευση» των γεγονότων σε παγκόσμια κλίμακα

Σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε «ιδιαίτερα προβλήματα» αφού ο Ζευς θα βρίσκεται σε επαφή με τους άξονες Κρόνου/Ποσειδώνα και Άδη/Απόλλωνα αντίστοιχα, που μιλούν για χρόνια εμπόδια στην εργασία, μαζική δυστυχία και μεγάλη καταστροφή που προκαλούνται από πολεμικό μίσος.
Παράλληλα ο Βουλκάνους θα ισούται με το μεσοδιάστημα Ήλιου/Άδμητου που βγάζει άσκηση πίεσης στους έχοντες ακίνητη περιουσία. Σκληρά μέτρα μέσα από πίεση (και ψυχολογική). Θάνατος μέσω συντριβής – ιδιαίτερα σε μετακινήσεις αξιωματούχων από αέρος.
Επιπλέον, ο Ουρανός σηματοδοτεί «Έκτακτο Συμβούλιο», διατάγματα έκτακτης ανάγκης, στρατιωτικά ζητήματα και κυβερνήσεις που θα τολμήσουν αυτό που έχουν κατά νου με αποφασιστικότητα!
Όπως γίνεται αντιληπτό σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε έντονες συγκρούσεις και μεταλαμπάδευση του πολεμικού σκηνικού!

Προχωράμε στα της Ελλάδος, λοιπόν, και στις προβλέψεις για το έτος 2015

Ο ετήσιος χάρτης είναι ένας χάρτης που ισχύει από 22/12/2014 ώρα 01:03:02 το ξημέρωμα έως και τις 21/12/2015 και είναι υπολογισμένος για την Ελλάδα. Όπως είπα και στην εισαγωγή, το νέο έτος είναι δύσκολο για την οικουμένη και κατ' επέκταση και για την Ελλάδα, αφού είναι κομμάτι της. Όμως τα πράγματα εδώ είναι πιο ζόρικα αν και θεωρώ πως θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης.
Ο Ωροσκόπος της χρονιάς (Annual ASC) σηματοδοτεί ακραίες καταστάσεις, δολοφονία γνωστών προσώπων αλλά και προβλήματα μέσα από την προσπάθεια καθησυχασμού ατόμων που είναι σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Επιπροσθέτως, μέσα στη χρονιά θα έχουμε την ενσωμάτωση ιδεών μαζί με άλλες διαδικασίες που οδηγούν σε διάσπαση αλλά και προπαρασκευαστικές ενέργειες της αρχής του τέλους. Η χώρα οδηγείται σε μια κατάσταση «καραντίνας».

Το Μεσουράνημα της Χρονιάς (ANNUAL MC) συναντά τον υποθετικό πλανήτη της Uranian τον Άδη (Hades) και αυτό προεικονίζει δόλιες πράξεις μα και μυστικά που ανά πάσα ώρα μπορούν να βγουν στην επιφάνεια. Η χρονιά, μέσω της ερμηνείας των εξισώσεων του MC θα φέρει σκάνδαλα στον πολιτικό χώρο και σοβαρή ασθένεια σε άτομο που υπηρετεί δημόσιο αξίωμα. Ένας θάνατος εντελώς ασυνήθιστος θα προκαλέσει πρωτοφανή κινητοποίηση-συνεργασία των αρχών μεταξύ τους ενώ καταστάσεις θα απαιτούν να είναι οπλισμένοι ως αστακοί. Η τύχη θα είναι με το μέρος της Ελλάδας, ιδιαίτερα μετά το 2ο εξάμηνο, όπου μέσα από μεγάλα χρηματιστηριακά γεγονότα θα βγει κερδισμένη.

Ένα πρώτο συμπέρασμα: Μελετώντας τους δυο ιδιαίτερα σημαντικούς άξονες της Uranian Astrology, προκύπτει πως η Ελλάδα ως χώρα θα μπει σε μια κατάσταση «καραντίνας» ενώ θα αναγκαστεί να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Η φράση που αρμόζει στην προκειμένη περίπτωση είναι «Si vis pacem, para bellum» που σημαίνει «Αν επιθυμείς ειρήνη, προετοίμαζε πόλεμο» αφού τα γεγονότα επιβάλλουν στην Ελλάδα μια ενισχυμένη στρατιωτική - αποτρεπτική δύναμη.
Ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος θα είναι το χρονικό διάστημα Μαρτίου-Μαΐου 2015 αφού ο Ουρανός «συναντά» τον Zeus (σε κοσμικό επίπεδο). Όταν το είχε συναντήσει πρώτη φορά (τα προμηνύματα) είχαμε τα γεγονότα στην Ουκρανία. Ως εκ τούτου στη δεύτερη «συνάντηση», αναμένονται αντίστοιχα γεγονότα στην Ουκρανία ή πολεμική διάθεση και κάθε είδους αναταραχές στην ευρύτερη περιοχή που θα επηρεάσουν και την Ελλάδα ή/και θα αναγκαστεί να πάρει γενναίες αποφάσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Οι πολιτικές εξελίξεις με φόντο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά «μπερδεμένα» για κάποιον που είναι «ανεκπαίδευτος» πολιτικά. Στον πολιτικό χώρο έχουμε τρεις τάσεις συν μια. Είναι οι «αντιμνημονιακοί», οι «μνημομιακοί», οι «και καλά αντάρτες» και η Χρυσή Αυγή.
Στον ετήσιο χάρτη (Annual) σε σχέση με αυτόν της Μεταπολίτευσης βλέπουμε πως ο πλανήτης της Uranian, ο Κρόνος Υποθετικός, συναντά από τα μέσα Ιανουαρίου τον επίσης Υποθετικό πλανήτη της Uranian τον Άδη και ερμηνεύεται ως «ένα μεγάλο έγκλημα» με ενέργειες σκοτεινές και παρασκηνιακές για την εκλογή του προέδρου. Το παιχνίδι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα παιχθεί μέχρι τελευταία στιγμή. Τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) έχουν ήδη τον Κρόνο (κρίση) στον 12ο οίκο (δοκιμασία, κρυφοί εχθροί). Αυτό πρακτικά θα σημάνει μια περαιτέρω συρρίκνωση των κομμάτων αυτών.

Ας δούμε τα κόμματα και τις εξελίξεις σε αυτά, κατά την διάρκεια του έτους 2015.

Νέα Δημοκρατία: «Όσο κι αν αντιστέκεσαι η πορεία του ουρανού θα είναι πάντοτε η ίδια».

Ο διελαύνων Κρόνος θα βρίσκεται για τα προσεχή δύο χρόνια στον 12ο οίκο που σηματοδοτεί μια περίοδο μεγάλης δοκιμασίας. Παράλληλα, ο Ουρανός αλλά και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη με τον γενέθλιο Άρη (κυβερνήτη του 4ου οίκου που δείχνει τον αναβρασμό στην βάση) και το ενδεχόμενο να έρθει διάσπαση μέσα από το «ίδιο της το αίμα».

Το Μεσουράνημα της χρονιάς βρίσκεται σε επαφή με το γενέθλιο Άδη (Hades) και αυτό προμηνύει πολλά προβλήματα αφού μιλά για μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια αλλά και για απώλειες σε επιχειρήσεις.
Τα πράγματα φαίνονται να δυσχεραίνουν από τις 18/1/2015 όπου θα τεθούν πολλά ζητήματα επί τάπητος και ένα εξ αυτών η κατρακύλα του κόμματος θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας. Διαφαίνεται έντονη αλλαγή στο εσωτερικό του κόμματος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και απώλεια κάποιου σημαντικού στελέχους της.

ΠΑΣΟΚ: «Ο καθένας έχει στο τέλος το Βατερλώ του»

Ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται εντός του 12ου οίκου στον γενέθλιου χάρτη του ΠΑΣΟΚ και αυτό δείχνει μια περίοδο μεγάλης δοκιμασίας. Η διαφορά με την Νέα Δημοκρατία είναι πως ο Κρόνος είναι εδώ και 1 ½ έτος στο 12ο οίκο του χάρτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ στη Νέα Δημοκρατία μόλις εισήλθε.
Από το ετήσιο σε σύγκριση με το χάρτη του ΠΑΣΟΚ προκύπτει πως θα υπάρξει έντονο πρόβλημα με εργαζομένους αλλά και με άτομα από το εσωτερικό του κόμματος. Μετακινήσεις «ιστορικών» στελεχών θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, ενώ η «πολιτική επιστροφή» του Γ. Παπανδρέου θα δημιουργήσει σκηνικά τέτοια που θα φέρουν μια διάσπαση. Ας μην ξεχνάμε πως στο γενέθλιο χάρτη του ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει τον Άρη να ισούται με τον Άδη όψη που δείχνει πως ξέρει από «ανταρτοπόλεμο».

Μέσα από τον χάρτη του Ευ. Βενιζέλου προκύπτει πως ο γενέθλιος Άρης του θα δεχτεί τέτοιες δυσαρμονικές όψεις από τον διελαύνοντα Ουρανό (ξαφνικά γεγονότα, επίθεση, θυμός) αλλά και από τον Πλούτωνα (οργάνωση και προγραμματισμός) που θα οδηγηθεί στο να φερθεί ιδιαίτερα αυταρχικά. Το κίνημα, μεταξύ Μαρτίου 2015 και Σεπτεμβρίου 2015, θα δώσει μια μεγάλη μάχη για την επιβίωση του.

ΣΥΡΙΖΑ: Ή νίκη ή (πολιτικός) «τάφος»

Το κόμμα της (μέχρι στιγμής) Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παίζει φέτος τα «πολιτικά του ρέστα» αφού είναι αναγκασμένο να πάρει τα ρίσκα του. Ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας, θα αναγκαστεί να προσπαθήσει να κάνει πράξη αυτά που έχει εξαγγείλει –κάτι ασφαλώς δύσκολο– και παράλληλα να κρατήσει τις κομματικές ισορροπίες με την «Αριστερή Πλατφόρμα».

Ο Άρης του ετησίου μιλά για κάποιους που θα επιχειρήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Για αυτό και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να προσέχει τις επικοινωνίες του αλλά και την αλληλογραφία του.

Ο Κρόνος (περιορισμός) του ετησίου συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μεσουρανήματος/Kronos (τοποθετήσεις σε δημόσια αξιώματα) που μιλά για αποτελέσματα που δεν ικανοποιούν. Κατά συνέπεια στο σενάριο της εκλογικής αναμέτρησης θα αναγκαστεί να «συμμαχήσει, όντως, με τον διάολο» αφού δεν διαφαίνεται αυτοδυναμία, ενώ οι «αντίπαλοι» θα περιμένουν στην γωνία για να πάρουν «διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης».

Φέτος έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία. Και θα πρέπει να θυμάται πως ο κόσμος, κρύβει μέσα του μεγάλη οργή, αν χρειαστεί, να «σκίσει» τα μνημόνια θα είναι μαζί του, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Τα ποσοστά που του «δίνει» στις δημοσκοπήσεις δεν είναι αποτέλεσμα της αριστερής ρητορείας του, απλά εκτόνωση του θυμού του και εναποθέτει στον Αλ. Τσίπρα τις ελπίδες τις δικές του και των παιδιών του. Φέτος θα κληθεί να χειριστεί μια τεράστια κρίση.

Το ΠΟΤΑΜΙ: «Το ψέμα υψώθηκε και έγινε ευγένεια στα χέρια της πολιτικής»

Το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη έχει στο γενέθλιο χάρτη του τον Ήλιο (το εγώ, η εξωθεν μαρτυρία) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (πλάνη, ομιχλώδεις κινήσεις) πράγμα που σημαίνει πως η ίδρυση του έχει κάποιους ιδιοτελείς σκοπούς.
Αν και ο γενέθλιος χάρτης του δείχνει πως πρεσβεύει «μεγάλες ιδέες»(Ερμής/ Kronos=Vulcanus) θεωρώ πως φέτος θα αποτύχει να επιβεβαιώσει τα δημοσκοπικά ποσοστά του και θα κολυμπήσει σε «ρηχά νερά». Σε περίπτωση εκλογών δεν θα πάρει τόσο υψηλά ποσοστά όσο του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ αστρολογικά (τουλάχιστον) δείχνει να γέρνει πιο πολύ προς τη Νέα Δημοκρατία!

Χρυσή Αυγή: «Στην πολιτική, ηθική δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο σκοπιμότητα.»

Η Χρυσή Αυγή μάλλον μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως με τη μισή και πλέον κοινοβουλευτική ομάδα στην φυλακή κρατά υψηλά ποσοστά. Η Χρυσή Αυγή, βλέπετε, έχει στο γενέθλιο χάρτη Άρη σύνοδο με Πλούτωνα (Μαχητικότητα στο DNA) στο ζώδιο του Σκορπιού (πάθος, έμφυτο).
Οι μελλοντικές εξελίξεις δείχνουν προσπάθεια από τρίτους να μετατεθούν οι δικαστικές υποθέσεις για αργότερα. Στο ενδεχόμενο εκλογών η Χ.Α. θα καταλάβει ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Και, για να απαντήσω στο ερώτημα εάν θα χάσει την τρίτη θέση από το Ποτάμι, η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Επιπροσθέτως, από τα μέσα Ιανουαρίου 2015 και μετά, ίσως να έχουμε αποφυλάκιση κάποιου μέλους της. Θεωρώ όμως πως από την περίοδο που προείπα ίσως θα έχουμε αποκαλύψεις από μεριά της που θα συγκλονίσουν.

ΑΝ.ΕΛ: «Καλύτερα να είσαι μόνος παρά με κακή παρέα»

Οι ΑΝ.ΕΛ έγιναν ένα κίνημα που ξεκίνησε μέσα από τις επίμονες προσπάθειες του πρόεδρου τους Πάνου Καμμένου. Η ημερομηνία ίδρυσης είναι προβληματική αφού ο Ποσειδώνας (ουτοπία, εξαπάτηση) είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο (η παρουσία του κόμματος) ενώ έχει τον Άρη (μαχητικότητα) στον 7ο οίκο (συνεργασίες). Θεωρώ πως επιβεβαιώθηκα πλήρως πέρσι που έλεγα για αποχωρήσεις γυναικών και πως γυναίκες δημιουργούν τα προβλήματα.
Το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά αφού θα χρειαστεί να δοθεί μεγάλος αγώνας για την πολιτική επιβίωση του κόμματος. Θα πρέπει όμως να προσέχει ο πρόεδρος ποιους βάζει στις λίστες του, διότι από άτομα που έχουν ένα «πολιτικό παρελθόν» ίσως ξαναδεί το ίδιο έργο σε επανάληψη. Η πιθανότητα συμμετοχής σε «ευρεία» κυβέρνηση είναι αυξημένη. Καλύτερα λίγοι και καλοί μα κυρίως Ανεξάρτητοι ως Έλληνες.

ΔΗΜ.ΑΡ: «Όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι κάνεις μόνο ό,τι θέλεις εσύ, συνήθως εννοεί ότι δεν κάνεις ό,τι θέλει αυτός»

Η ΔΗΜ.ΑΡ ουσιαστικά «πληρώνει» το λάθος της συμμετοχής της στην τρικομματική (πλέον δικομματική, αφού απεχώρησε η ΔΗΜ.ΑΡ). Η διάσπασή της δεν έχει τελειώσει αλλά θα συνεχιστεί. Όμως αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Ουρανός (αναπάντεχο) από τον Κριό (πρωτοβουλία) σε τρίγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη (εκτίμηση) στον Λέοντα (αξίωμα) ίσως θέσει τον πρόεδρό της σε μια θέση κλειδί ή τιμητική.

ΚΚΕ: «Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος» Λένιν

Το ΚΚΕ είναι ένα ιστορικό κόμμα που έχει δώσει αγώνες για την εργατιά. Δικαιωθήκαμε πλήρως όταν είχαμε πει από το 2012 για επικειμένη αλλαγή στην ηγεσία του. Το 2015 είναι μια χρονιά όπου θα δοθεί η ευκαιρία αλλά θα υπάρξει και η θέληση για ελαφρές ιδεολογικές αλλαγές και προσεγγίσεις. Ο διελαύνων Ποσειδώνας (ιδεαλισμός) από τους Ιχθύες (οι ρίζες) θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα (αναμόρφωση). Αυτό θα βοηθήσει το κόμμα να πάρει ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

Η Ελλάδα ως επίκεντρο διεθνών εξελίξεων

Η Ελλάδα κατά την διάρκεια του έτους 2015 θα χρειαστεί να «αναψηλαφήσει» τα ζητήματα των «συμμαχιών» της. Η «γειτονιά» των Βαλκανίων δεν αποκλείεται να πάρει φωτιά, αφού η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει την Τουρκική αδιαλλαξία, τον Αλβανικό επεκτατισμό και την Ευρώπη των «δυο ταχυτήτων» που χωρίζει την «ένωση» σε πατρικίους και πληβείους. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνει ρεκόρ στην ανεργία αφού ο Ζευς (δημιουργία, αύξηση) από το ετήσιο «πέφτει» επάνω στον άξονα Wi/΄Αδης που δείχνει αύξηση της ανεργίας. Ίσως το «πείραμα του Βερολίνου» τελικά να αποδειχτεί ιδιαίτερα επώδυνο για την ίδια την Γερμανία και κατ' επέκταση για την Ευρώπη.

Όσον αφορά στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, θα είναι ταραγμένες και θα «σχοινοβατούν» μεταξύ της διπλωματίας και της πολεμικής συμπλοκής. Ο Ζευς (τα όπλα, η πυρίτιδα) του ετησίου μιλά για θερμά επεισόδια και συγκρούσεις. Ουσιαστικά αυτό θα είναι μια προσπάθεια της Τουρκίας, αφού γνωρίζει πως με βάση το δίκαιο της θάλασσας που ορίζει την ΑΟΖ δεν έχει ελπίδες, να μας «σύρει» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της πλάνης συναντά το μεσοδιάστημα Σελήνη/Άδμητος (ένα τέλος) & Πλούτωνας /Άδμητος (ριζικές αλλαγές και κατακερματισμός) που ερμηνεύονται ως εξαπάτηση μέσω της προσπάθειας να διαπιστώσει κάποιος τις αντοχές.

Η σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα επιχειρηθεί εντέχνως να επανέλθει στο προσκήνιο και θα βάλει την χώρα σε μια απομόνωση, μια «καραντίνα». Έτσι κι αλλιώς από την σύγκριση των δυο γενεθλίων αστρολογικών χαρτών (Ελλάδος και ΔΝΤ) προκύπτει πως το ΔΝΤ δεν φεύγει με «τα χέρια κάτω». Ο Ουρανός του ΔΝΤ σε σχέση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας είναι εξαιρετικά δυσαρμονικός αφού χτυπά τον «καρμικό» άξονα Άδη/Άδμητου (αντιπάθεια, προβλήματα με πρώτες ύλες) και σημαίνει ξαφνική εχθρότητα, προκατάληψη και ιδιοτελείς σκοπούς.

Μέσα σε όλα αυτά η Ελλάδα θα βρει νέες συμμαχίες που πιθανόν να τους συνδέει «η ίδια μοίρα» ή που έχουν ίδιες θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ανακαλύψεις (νέες) σε σχέση με αρχαιολογικά ευρήματα θα δώσουν απίστευτη διαφήμιση στην χώρα.

Ως επίλογο διαλέγω τη φράση που ταιριάζει στην χρονιά αυτή για τις πολιτικές και τις διεθνείς εξελίξεις και την είχε πει ο Ισοκράτης: «Μεγάλο κακό είναι οι χειρότεροι να εξουσιάζουν και να κυβερνούν τους καλύτερους».

Για τις πολιτικές και κοινωνικές-οικονομικές προβλέψεις σε video (καθώς και μια εξομολόγηση του Karl Heinz Ottinger για το όνομά του), κλικ εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved