Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Αιγόκερως

Κατάθεση νέας σφραγίδας που αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στην καθημερινότητά σου

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Αιγόκερως

Τη νέα χρονιά θα την υποδεχτείς με αλλαγμένα μυαλά και γενικά με νεωτεριστική συμπεριφορά. Έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου γιατί ενδεχομένως να μην μπορούσες, ψυχικά, να διαχειριστείς τη σύγκρουση με το περιβάλλον σου.

Το 2015 προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, αλλά μάλλον έχεις ακόμα δρόμο μπροστά σου, καθώς τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα παλεύεις και με το παλιό και το καινούργιο, δοκιμάζοντας κάθε φορά να βρεθείς μπροστά από τις εξελίξεις. Στόχος σου είναι να προλάβεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα πιστεύεις ότι πρέπει να γίνουν από πλευράς σου.

Στην προσπάθειά σου να αναγνωριστεί επιτέλους η αξία σου από τους άλλους, αλλά και να αποδεχτείς εσύ τον εαυτό σου, θα δώσεις προτεραιότητα σ' εσένα και θα ασχοληθείς με όσα σε αφορούν - εξάλλου δεν θέλεις να κάνεις τίποτε «μισό». Πιθανότατα να υπάρξουν διάφορες διακοπές και ξαφνικά γεγονότα ή εμπόδια στην φάση που εσύ θα προσπαθείς να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου, όμως τότε είναι που θα συνειδητοποιήσεις πιο εύκολα ότι, υπό ορισμένες συνθήκες, δεν γίνεται να κάνεις κάτι το διαφορετικό, γιατί θα χρειαστείς πολύ μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που ήδη έχεις...

Η προσπάθεια να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να γίνεις εσύ αφεντικό του εαυτού σου, θα σου δημιουργήσει έξτρα ευθύνη την οποία όμως αντέχεις με τον τρόπο σου, γιατί ξέρεις ότι κάπου θα σου βγει σε καλό. Η πίεση μαζί με τον μαγνητισμό που θα εκπέμπεις προς τα έξω, θα σε φέρουν στο επίκεντρο πολλών πραγμάτων.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις συνέπειες από την κατάρρευση κάποιων παλιών αξιών και κοινωνικών πεποιθήσεων, τις οποίες θα δεις να πέφτουν μπροστά στα μάτια σου σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα. Αν μπορέσεις να διαχειριστείς την απώλεια του παλιού και το κτίσιμο μιας νέας πραγματικότητας, που θα έχει μεγαλύτερη αλήθεια αλλά και ρεαλιστικές καταστάσεις, θα σου δώσει την αφορμή της εξέλιξης ή και του καταποντισμού - με στόχο πάντα την εξέλιξη.

Η σχέση με το Λιοντάρι θα σου δώσει τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μαζί του, αν και θα διαφωνείτε και λόγω της σεμνότητας που έχεις σαν άτομο αλλά και λόγω της διαφορετικότητάς σου στους τρόπους δράσης.

Από το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου (και κυρίως από τον Αύγουστο και μετά) θα σου δοθεί η ευκαιρία να δράσεις πολύ πιο άνετα και με αισιοδοξία και όλο και κάτι καλό θα βιώσεις και θα εισπράξεις. Τα θετικά που περιμένεις ίσως και να έρχονται από το εξωτερικό, ή να είναι στον τομέα κάποιων νομικών θεμάτων (όπου θα δικαιωθείς, γιατί θα πάρεις χρήματα!).

Ταύρος και Παρθένος θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σου. Με τον Κριό ή τον Καρκίνο θα υπάρξει δράση αλλά και διάθεση για αλλαγή. Με τον Τοξότη που μπορεί να γίνει ο μεγάλος σου δάσκαλος, θα είστε μαζί, αλλά και με κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες: στην αρχή θα είναι αρκετά δύσκολες, αλλά θα μάθεις πολλά πράγματα από αυτόν/η.

Η απομόνωση μπορεί να σου κάνει καλό, κυρίως αν σε ευχαριστεί η μοναχική ζωή. Το καλύτερο δώρο για τον εαυτόν σου θα είναι να μάθεις να υπηρετείς όσο μπορείς τα άτομα που είναι κοντά σου, με στόχο να τους ξελαφρώσεις από το βαρύ φορτίο τους.

Ο Δίδυμος που μπορεί να βρίσκεται στον τομέα της δουλειάς σου σίγουρα θα σε δοκιμάσει γιατί δεν έχετε μεγάλη ευκολία στην επικοινωνία. Αυτό που πρέπει να επιδιώξεις είναι να μην σκέφτεσαι καθόλου ότι όλα είναι εναντίον σου και να πιστεύεις ότι η ελπίδα είναι το μοναδικό αγαθό που έχει ο άνθρωπος για να εξελιχτεί.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Αιγόκερω, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Αιγόκερω

5 Ιανουαρίου: Θα σου βγουν, ξαφνικά, απωθημένα στην επιφάνεια και θα αναγκαστείς να δεχτείς κάποιες γρήγορες αλλαγές που θα συμβούν είτε στο σπίτι σου και στην οικογένεια σου, είτε στην στενή σου σχέση. Πάντως το βασικό είναι ότι θα αλλάξεις, έστω και με ένα δύσκολο τρόπο, όλα τα κακώς κείμενα και θα προχωρήσεις σε τομές και σε μεταμορφώσεις που είναι απολύτως απαραίτητες. Η ζωή μέσα στα κλισέ μπορεί να εξαφανιστεί και σίγουρα μέσα από αντιστάσεις και αντιξοότητες τελικά θα βγει κάτι καινούργιο και πολύ αληθινό. Ο Καρκίνος θα είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό στη ζωή σου.

4 Απριλίου: Θα σπάσεις τα καλούπια και θα δοκιμάσεις να φερθείς πολύ δυναμικά γιατί δεν θέλεις με τίποτε να αφήσεις πίσω σου σημάδια που θα δείχνουν ότι εσύ έχεις αποτύχεις. Όχι, δεν θα είσαι εσύ, τελικά, εκείνος που δεν θα πάρει το μήνυμα πως πρέπει επιτέλους να φύγεις, είτε από μια φθαρμένη σχέση ή από μια αρρωστημένη συνεργασία που σου τρώει το μεδούλι εδώ και πολύ καιρό! Κριός, Καρκίνος και Ζυγός βοηθοί -και εν μέρει υπεύθυνοι- για τις αλλαγές.

18 Απριλίου: Θα κάνεις μια καινούργια αρχή, η οποία θα αφορά κυρίως είτε σε ένα άλλο σπίτι, ή σε «κάθαρση» της υφιστάμενης κατοικίας σου, αφού θα πετάξεις όλα τα άχρηστα με στόχο το ξεκαθάρισμα. Η υπερβολή δεν θα λείψει αλλά ίσως να την χρειάζεσαι...

2 Ιουλίου: Πανσέληνος με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και οικογενειακά θέματα τα οποία θα σε προβληματίσουν, γιατί θα νιώθεις μια μεγάλη εξάρτηση και πιθανόν να έχεις μια εσωτερική πίεση ή την αίσθηση ότι κάποια άτομα σε υποτιμούν. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, μαζί με κινήσεις που θα είναι ήπιες και όχι παρορμητικές, και οι οποίες θα σου λειάνουν την ένταση και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις «στρογγυλεμένες» γωνίες που με τη σειρά τους θα εξαφανίσουν τα λανθασμένα και παραμορφωμένα συναισθήματα.

16 Ιουλίου: Με την Νέα Σελήνη στον άξονά σου οι άλλοι θα σου ρουφήξουν την ενέργεια και θα σε κάνουν να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί τους. Εσύ θα θυμηθείς ότι χρειάζεσαι περισσότερο συναίσθημα, ανάγκη για φροντίδα και τρυφερότητα καθώς επίσης και καλές οικογενειακές ή συντροφικές στιγμές – αυτά θα αποτελούν τη δική σου πηγή έμπνευσης.

13 Οκτωβρίου: Ξαφνικές συνειδητοποιήσεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή σε θέματα δουλειάς αλλά και πιθανή αλλαγή καριέρας: Ξαφνικά, θα διαπιστώσεις ότι «όλα παίζουν» και από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεθείς σε ένα τελείως διαφορετικό κύκλο ατόμων που θα σε εκτοξεύσουν σε μια καλύτερη κατάσταση, αφού βέβαια περάσεις πρώτα από μεγάλες πιέσεις, που θα αποδειχτούν σημαντικές για να μάθεις την εμπειρία της εξισορρόπησης και την εκλέπτυνση μιας σημαντικής σχέσης είτε με Κριό ή με Ζυγό.

Το 2015 θα σου δώσει τελείως διαφορετικούς στόχους και εμπειρίες, αφού όλα αλλάζουν και, αναγκαστικά, θα σταματήσεις να κοιτάς τα πράγματα μέσα από την οπτική γωνία που συνήθιζες να τα βλέπεις. Σε άτομα, σχέσεις και καταστάσεις που είχες επενδύσει θα δει ς ότι όλα είναι ρευστά και οι πιο πολλές προσδοκίες σου από την οικογένεια σου, τα παιδιά σου ή ακόμα και στα επαγγελματικά σου θα είναι μάλλον λανθασμένες... Μέσα από την διαφοροποίηση και την στάση που θα πάρεις, θα οδηγηθείς, τελικά, στις σωστές επιλογές. Για αυτό, μπορεί στην αρχή να νιώσεις ένα είδος ιδιαίτερης ενέργειας να σε «εξελίσσει» για να γίνεις όσο μπορείς πιο αποτελεσματικός/ή για το καλό πλέον το δικό σου, αλλά και των γύρω σου. Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με την ελεύθερη βούληση και θα διαλέξεις, τελικά, αν θα είσαι το «μοιραίο» πρόσωπο ή όχι. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα μάθεις τόσα πολλά πράγματα το 2015 που θα εκπλαγείς με το πόσο θα ανέβεις έπειτα από τη μεγάλη αυτή γνώση – γι' αυτό να έχεις τα μάτια σου και αυτιά σου ανοικτά. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 θα γίνουν όλα πιο εύκολα, γιατί κατά κάποιο τρόπο θα πάρεις μια σημαντική βοήθεια και αυτό κυρίως θα προέλθει από μια ανώτερη εσωτερική κατεύθυνση που θα έχεις και σίγουρα, αν επιμείνεις, θα βελτιώσεις πολλά από αυτά που σε τυραννάνε.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Αιγόκερω, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved