Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Ζυγός

Ο στόχος είναι η αλλαγή όλων των σχέσεών σου και θα επιτευχθεί αν ανακαλύψεις την ατομική σου δύναμη

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Ζυγός

Ενώ οι αλλαγές τρέχουν στην ζωή σου, εσύ μέσα σου αποφασίζεις με ποιο τρόπο θα χειριστείς τις σχέσεις σου. Γιατί αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσεις μια δοκιμασία με τις πολύ στενές σου σχέσεις. Ο λόγος είναι ότι όλα αλλάζουν γύρω σου και οι σταθερές που είχες στη ζωή σου παλιότερα τώρα με κάποιο τρόπο καταρρέουν, καθώς δεν ισχύουν και δεν είναι αυτές, τελικά, που είναι αναγκαίες για σένα και την αυτονομία σου. Θα διαχωρίσεις τη θέση σου είτε από μια αισθηματική σου σχέση, ή από τους συνεργάτες σου, αφού πιθανότατα να μην μπορείς να συνεχίσεις τους συμβιβασμούς και θα προτιμάς την αλήθεια και την δικαιοσύνη.

Οι φίλοι για σένα θα είναι πόλος έλξης και σίγουρα θα βρεθείς με άτομα που θα έχουν ζεστασιά και μεγάλη διάθεση για δημιουργικότητα. Θα πιστεύεις περισσότερο στους στόχους σου και θα ευεργετήσεις τον εαυτόν σου με ένα τρόπο πολύ θετικό. Εξαιρετικές νέες γνωριμίες, εκ νέου κοινωνικότητα αλλά και συμμετοχή σε μεγάλους οργανισμούς, ομάδες, λέσχες ή θρησκευτικές οργανώσεις θα προστεθούν στην λίστα των ενδιαφερόντων σου. Με αναπτυγμένη πλέον την διαίσθησή σου θα σηκώσεις τον εαυτόν σου από τα τάρταρα και θα τον ανεβάσεις ψηλά.

Επίσης, θα τα παίξεις όλα για όλα στον ερωτικό τομέα, κυρίως με ένα πρόσωπο με το οποίο η σχέση σας μπορεί να ξεκινήσει από μια φιλία και μετά να συνεχιστεί και σε άλλο επίπεδο, πολύ δυνατή.

Ο άξονας όλων των στενών σου σχέσεων θα περάσει δια πυρός και σιδήρου. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, συνειδητά, αλλά θα προκαλέσεις τις αντιδράσεις και τις αλλαγές γιατί θέλεις να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία για να βρεις τον αληθινό σου εαυτό. Η οικογένεια όταν σε πιέζει να φερθείς με τα «πρέπει» και τα «μη» κάπου σε δεσμεύει και σου δημιουργεί και πολλές ενοχές. Στην φάση αυτή, εσύ θα ξεκαθαρίσεις την θέση σου και σίγουρα θα νιώσεις πολύ ανάλαφρα όταν δεν σε ρίχνουν όλες αυτές οι υποχρεώσεις και τις κάνεις μέσα από την καρδιά σου.

Η σχέση με Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω σίγουρα θα αλλάξει και, ή θα απομακρυνθείς ή θα έρθεις πιο κοντά. Δεν υπάρχει μέση λύση, δηλαδή λύση συμβιβασμού, γιατί δεν αντέχεις πλέον να ζεις στο περιθώριο ή στο ψέμα.

Με τον Υδροχόο θα υπάρχουν εξελίξεις και αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή σου. Από το μέσον του καλοκαιριού και μετά θα περάσεις σε μια φάση που όλα θα γαληνέψουν περισσότερο και εσύ θα αφεθείς πιο εύκολα σε οτιδήποτε γίνεται γύρω σου, γιατί οι αντιστάσεις σου θα είναι πολύ χαλαρές.

Ειδικά εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δεις κάποια όνειρα σου να παίρνουν σάρκα και οστά, αλλά χωρίς στην ουσία δική σου παρέμβαση - θα φανεί σαν να γίνεται κάτι που ούτε καν το φανταζόσουν. Κάποια ψυχοσωματικά θέματα που μπορεί να υπάρχουν και να σε βασανίζουν, όπως μεγάλη ευαισθησία, από το καλοκαίρι και μετά θα υποχωρήσουν και θα τα δεις όλα πιο ρεαλιστικά.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για το Ζυγό, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για το Ζυγό

5 Ιανουαρίου: Θα βρεθείς μέσα σε μια συναισθηματική δίνη και θα προσπαθήσεις να βρεις τον τρόπο να διαχειριστείς τις εντάσεις, τις ενοχές για την οικογένεια και το υπερβολικό συναίσθημα προστασίας που πρέπει να κατανοήσεις ότι χρειάζονται οι δικοί σου άνθρωποι. Είναι κάπως δύσκολο γιατί θα βαδίσεις πάνω σε σπασμένα γυαλιά και η αυτοδυναμία σου είναι απαραίτητη. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα παιχτεί και κάτι έντονο με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

8 Μαρτίου έως 14 Μαρτίου: Θα κάνεις ένα μεγάλο μπαμ με στόχο την ατομική σου ελευθερία και σίγουρα θα πάρει η μπάλα πολλούς γιατί ο Ουρανός στον άξονά σου θα σου ψιθυρίζει συνέχεια στο αφτί ότι πρέπει να φύγεις από εκεί που νιώθεις καταπίεση και δεν είσαι ο εαυτός σου. Πιθανόν να υπάρχει ένας χωρισμός που δεν το περίμενες ή δεν τον είχες προγραμματίσει αλλά τουλάχιστον θα ξεκολλήσεις είτε άθελα, είτε ηθελημένα από μια ιστορία. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είσαι στην καρδιά των αλλαγών και της διαφοροποίησης της πορείας σου από άλλα στοιχεία, νέα και πιο πρωτοποριακά.

4 Απριλίου: Η Έκλειψη μαζί με Πανσέληνο θα γίνει στην καρδιά του ζωδίου σου, δηλαδή το δεύτερο δεκαήμερο. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να διαμορφώσεις με στόχο την ατομικότητά σου αλλά και το σωστό μοίρασμα για αυτό μπορεί να υπάρξουν στον τομέα των στενών σου σχέσεων πολλές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, πολλά γεγονότα και αποκαλύψεις. Αν παραμείνεις ψύχραιμος/η και συγκεντρωμένος/η θα τα παρακολουθήσεις σαν θεατής και κάποια στιγμή θα κάνεις την κίνηση - ματ.

18 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Κριού ταρακουνάει κι εσένα για να κάνεις τις αντίστοιχες αλλαγές με καινούργια ξεκινήματα και θα σε σηματοδοτήσει είτε με την απόφαση να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία, είτε γιατί θα θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου χωρίς να βασίζεσαι σε άλλα άτομα. Αυτό σίγουρα θα αναστατώσει αλλά και θα δραστηριοποιήσει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

2 Ιουλίου: Μια μεγαλύτερη ενασχόληση με την οικογένειά σου και όλα τα θέματα που ακολουθούν αυτόν τον τομέα, θα σε κάνει περισσότερο ενοχικό/η και ευαίσθητο γιατί θα προσπαθήσεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα άτομα που σε αφορούν με μια μεγαλύτερη δράση και ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα και εμπόδια. Αλλά εσύ με την διπλωματία θα εξελίξεις όλες τις καταστάσεις.

16 Ιουλίου: Επειδή γίνονται πολλές κινήσεις και ανακατατάξεις και σίγουρα θα έχεις και εσύ συμμετοχή, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να πάρεις μια και καλή την απόφαση να κάνεις οικογένεια ή να αλλάξεις σπίτι και να ασχοληθείς περισσότερο με την φροντίδα των δικών σου ατόμων. Να θυμάσαι πάντα ότι όλα αυτά όσο και αν σε κουράζουν, σε εξελίσσουν.

28 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος μαζί με έκλειψη στον άξονα σου σίγουρα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να αυτονομηθείς και να μην κάνεις πίσω σε κάποια θέματα που κατά την γνώμη σου αδικείσαι. Παρόλο που βλέπεις ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία και η αβρότητα, κάτι σε σπρώχνει να ξεχάσεις και τους καλούς τρόπους και την διπλωματία και να μιλήσεις για να φανερώσεις πράγματα που τα έχεις μέσα σου. Κυρίως θα θέλεις να κάνεις το δικό σου και να μην εξαρτιέσαι από τους άλλους.

13 Οκτωβρίου: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και πάλι θα κληθείς να βάλεις το δικό σου λιθαράκι αλλά και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο που υπάρχει γύρω σου. Μπορεί να προκληθεί σεισμός γιατί θα συμμετέχει και ο πλανήτης Ουρανός, οπότε θα αποκαλυφθούν ξαφνικά πράγματα που με τίποτε δεν είχες σκεφτεί ότι υπάρχουν, κυρίως πάνω σε κάποιες πολύ προσωπικές σου επαφές ή συνεργασίες.

13 Νοεμβρίου έως και τέλος Δεκεμβρίου: Θα αναζωογονηθείς εκ νέου βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου. Θέματα που θα σχετίζονται και με την εμφάνισή σου αλλά και με τις προσωπικές σου σχέσεις θα τονιστούν. Η αρμονία, τα κομψά ρούχα αλλά και ένα στυλ ιδιαίτερο θα σε χαρακτηρίσει. Συγχρόνως, επειδή θα είναι ο Άρης στο ζώδιό σου, θα βιώσεις κάποιες νέου είδους επαγγελματικές εμπειρίες οι οποίες θα σου δώσουν μια μεγαλύτερη ώθηση για εξέλιξη και επιτυχία.

1 έως 12 Δεκεμβρίου: Θα ξαναμαζέψεις τις δυνάμεις σου και θα δράσεις με στόχο την αναβάθμισή σου. Σίγουρα αν είσαι γεννημένος/η το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις και κάποιες αντιστάσεις από θέματα κοινωνικής ιεράρχησης και καλούπια που δεν θα μπορείς να σπάσεις εύκολα, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις. Παράξενοι έρωτες και νέα εποχή στα αισθηματικά σου ίσως ξεκινήσει ξαφνικά αλλά μάλλον δε θα κρατήσουν και πολύ γιατί θα είναι τόσο δυνατοί και συγχρόνως τόσο ανατρεπτικοί που δεν θα μπορείς να αντέξεις, εκτός αν ξεπεράσεις τα όρια σου ή αλλάξεις και δε θέλεις πια μια συμβατική κατάσταση.

Έχεις ακόμα πολλά να βιώσεις γιατί βρίσκεσαι σε φάση μετάλλαξης, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Τώρα ζεις τις μεγάλες αλλαγές που δεν είναι και τόσο εύκολες μέχρι να μπεις στην τελική ευθεία που θα είσαι μόνο εσύ και όχι όλοι οι άλλοι. Σίγουρα αν σχετίζεσαι με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω θα διαφοροποιηθούν πολύ οι σχέσεις σου με στόχο, είτε να προχωρήσετε μαζί, είτε να φύγεις μακριά. Το καλό είναι ότι βρίσκεις ενδιαφέροντα και χόμπι που θα σε καλύψουν και -εκτός αυτού- θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τον κύκλο των φίλων και των γνωστών σου. Πιθανόν ένας έρωτας με φίλο θα είναι πολύ δυνατός ή θα σου βγει περισσότερο.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για το Ζυγό, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved