Παιδικές προβλέψεις Σκορπιός 2015

Με τον κυβερνήτη του τον Πλούτωνα στο τρίτο ηλιακό του οίκο, το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σε ό,τι εκπέμπει μυστήριο ή είναι κρυμμένο...

Παιδικές προβλέψεις Σκορπιός 2015

Χρονιά ερευνών και διακρίσεων

Όλα τα παιδιά αναμφίβολα χρειάζονται αγάπη, αλλά ο μικρός Σκορπιός έχει ανάγκη ν' αγαπηθεί σ' ένα πιο βαθύ προσωπικό επίπεδο. Θέλει να το κοιτάτε στα μάτια όταν του μιλάτε και να μοιράζεστε ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Με την παρουσία του Δία στο μεσουράνημά του αυτή τη σχολική χρονιά, αν έχει βάλει στόχο να διακριθεί, θα δουλέψει σκληρά και θα διαπρέψει. Αν έρθει σε ρήξη με τη δασκάλα, ακούστε το με προσοχή και συμπαρασταθείτε του. Είναι σημαντικό να σας νοιώθει δίπλα του και όχι απέναντι του.

Με τον κυβερνήτη του τον Πλούτωνα στο τρίτο ηλιακό του οίκο, το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σε ό,τι εκπέμπει μυστήριο ή είναι κρυμμένο. Θα λατρέψει τα περίεργα μαγικά τρικ, τα εικονογραφημένα βιβλία που περιγράφουν «πως γεννιούνται τα παιδιά» και θα ξετρελαθεί μ' ένα ημερολόγιο που κλειδώνει. Θα το συναρπάσουν επίσης οι επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία ή σ΄ ένα πάρκο με ζώα ιδίως την περίοδο που γεννούν τα μικρά τους.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για όλα τα παιδικά ζώδια εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved