Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 2

Το 2015 το δυνατό σου σημείο είναι η διπλωματία σου. Έχεις πραγματικά ταλέντο να κατευνάζεις και να λύνεις τις διαφορές...

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 2

Για να βρεις ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσεις για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σε αφορούν το 2015, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεώς σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2015 (δηλαδή το 8) - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (8), 14+3+8=25 . Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 25 σε μονοψήφιο 2+5=7, Το 7 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2015.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 2

Το 2015 το δυνατό σου σημείο είναι η διπλωματία σου. Έχεις πραγματικά ταλέντο να κατευνάζεις και να λύνεις τις διαφορές με τέτοιο τρόπο που και οι δύο πλευρές να νοιώθουν ικανοποιημένες.
Επαγγελματικός τομέας: Η έλλειψη φιλοδοξίας σε κάνει να δουλεύεις λιγότερο και να δίνεις περισσότερο χρόνο σε ονειροπολήσεις. Η δυσκολία σου να πεις όχι στις απόψεις και τις προτάσεις των άλλων έχει σαν αποτέλεσμα σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Απέφυγε να αφήνεις μισοτελειωμένες δουλειές επειδή έχασες το ενδιαφέρον σου.
Οικονομικός τομέας:Τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα είναι προσωρινές. Η πρόνοια σε καθημερινή βάση περιορίζει τις πιθανότητες για ταλαιπωρία και απώλειες.
Αισθηματικός τομέας: Βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου με το να μην θίγεις ό,τι πάει στραβά με το σύντροφο σου. Αν δεν έχεις σχέση, θ' απολαύσεις στιγμές που σου είχαν λείψει και θα ικανοποιήσεις κάποιες πικρίες από το ερωτικό σου παρελθόν.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για τους υπόλοιπους αριθμούς εδώ

*******************************

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

*******************************

ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξε τα ταρό!

Δες το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και την απάντηση της υπόθεσης που σε απασχολεί, εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved