Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Αιγόκερως

Όταν βρίσκεσαι μπροστά από ένα σταυροδρόμι, η φωνή της λογικής δεν είναι σύμμαχος σου - να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου.

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015: Αιγόκερως

Αιγόκερως

Κάρτα XVIII Σελήνη

Διλήμματα και αμφιταλάντευση!

Γενικά: Διλήμματα και αμφιταλάντευση θα χρωματίσουν το 2015, γι' αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Όταν βρίσκεσαι μπροστά από ένα σταυροδρόμι, η φωνή της λογικής δεν είναι σύμμαχος σου. Είναι προτιμότερο ν' ακούς την εσωτερική σου φωνή και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Θέματα από το παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια αναζητώντας οριστικές λύσεις.

Αισθηματικά: Αδιαφόρησε για όσα λέγονται για το σύντροφο σου. Πολλές φορές οι άνθρωποι φέρονται διαφορετικά στους φίλους από ό,τι στο ταίρι τους. Αν είσαι μόνος /η, νοιώθεις έντονη ανάγκη για νέες εμπειρίες με όποια έννοια δίνεις σε αυτό. Η εμπειρία όμως για την εμπειρία δεν θα σε οδηγήσει πουθενά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι αλλαγές που διαδέχονται η μια την άλλη σε κάνουν να νοιώθεις μετέωρος /η. Παρ' ό,τι δεν βλέπεις φως από πουθενά, σκέψου πως θα εκμεταλλευτείς ό,τι καινούργιο εμφανίζεται στον ορίζοντα και δεν θα χάσεις. Η οικονομική αστάθεια και οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος εξακολουθούν να δημιουργούν ένταση και άγχος.

Επιστροφή στις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015

*Απόκτησε το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

Διάβασε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό θα βρεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved