Μπέλλα Κυδωνάκη: Τοξότης 2014

Η σταθερότητα στο στόχο σας είναι αυτό που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Τοξότης 2014

Είστε πολεμιστές και για αυτό αγωνίζεστε με πολύ πάθος. Μερικές φορές βρίσκεστε στο μηδέν αλλά τελικά δεν το βάζετε κάτω και ξεκινάτε πάλι από την αρχή.

Ο απολογισμός πάντως αυτής την χρονιάς θα σας δώσει γνώση για τη φιλοσοφία της ζωής, καθώς επίσης μια τάση να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με φίλους και κοινωνικές σχέσεις. Η γνωριμία ενός πιο ώριμου ή μεγαλύτερου φίλου θα σας δώσει ασφάλεια και ανακούφιση. Δεν θέλετε πλέον να κάνετε επιπολαιότητες στο οικονομικό κομμάτι ούτε στις προσωπικές σχέσεις. Η αντίληψή σας για τη ζωή αλλάζει και σίγουρα θα γίνετε πιο σοβαροί, ώριμοι αλλά και περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Αυτήν τη χρονιά θα εκτιμήσετε περισσότερο την ιδιαίτερη χρησιμότητα που έχει η εμπειρική γνώση στην ζωή σας. Και κυρίως όταν θα πάτε να κάνετε μια συνεργασία που θα σας προσφέρει την επιτυχία, μέσα όμως από πράξη και ιδιαίτερη συναισθηματική επαφή. Τολμήστε να κάνετε οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί και μη φοβόσαστε να κινηθείτε με δυναμισμό. Μόνο έτσι θα ξεκολλήσετε και θα βρεθείτε από το αδιέξοδο στην λύση. Μέχρι και το πρώτο εξάμηνο θα κινηθείτε συντηρητικά με κάποιες συνεργασίες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνετε κινήσεις. Απλώς, θα νιώσετε ότι θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας λόγω των πολλών ανοιγμάτων που κάνετε. Πάντως, λίγος συντηρητισμός δεν θα σας βλάψει.

Η προστασία της οικογένειας είναι για σας ένα εξελικτικό μάθημα και τις πιο πολλές φορές σίγουρα δοκιμάζεστε πάνω σε αυτό. Αν τελικά δείξετε ότι τα καταφέρνετε, μπορεί να κερδίσετε τουλάχιστον το φετινό στοίχημα. Μια κληρονομιά ή κάποια χρήματα που περιμένατε μπορεί να έρθουν αιφνίδια, κυρίως μέχρι και το πρώτο εξάμηνο.

Από το δεύτερο εξάμηνο και μετά, θα έχετε μια προστασία και τύχη που σίγουρα θα σας βγάλει από πολλά προβλήματα. Οι ανώτερες σπουδές θα είναι ένα κομμάτι στο οποίο θα προοδεύσετε. Πιθανόν να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και ίσως κλείσετε εκεί κάποια δουλειά. Η σταθερότητα στο στόχο σας είναι αυτό που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε σίγουρα θα σας δώσουν μια ώθηση πολύ σημαντική. Η μόρφωση για σας μαζί με την πίστη στην Θεϊκή δύναμη θα είναι το μεγάλο σας στήριγμα. Η τάση για φιλοσοφία και πιθανόν για γνώσεις μεταφυσικής μερικές φορές σας δίνουν μια άλλη διάσταση της ζωής. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας η οποία είναι έντονη και σίγουρα θα σας γλυτώσει από πολλές κακοτοπιές. Καλό είναι όμως να μην είστε αφελείς και να ελέγχετε οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί ξαφνικά να πάρετε από κάποιον. Επειδή γενικά δεν κρατάτε για τον εαυτό σας πολλά πράγματα, ίσως πριν πάρετε απόφαση να στηρίξετε ένα πρόσωπο, θα πρέπει να είστε σίγουροι για την ποιότητά του. Σας έχει συμβεί άλλωστε να προδοθείτε από άτομα που έχετε στηρίξει.

Στο τέλος του 2014 θα μπει ο Κρόνος στο ζώδιο σας και τότε αναπόφευκτα θα ωριμάσετε στα σημεία που διατηρείτε ακόμα μια παιδική αφέλεια.

Να θυμόσαστε ότι ο φόβος δεν αφορά το παρόν αλλά μόνο το παρελθόν και το μέλλον, τα οποία όμως δεν υπάρχουν με την μορφή που νομίζετε εσείς. Δεν υπάρχει φόβος στο παρόν όταν κάθε στιγμή είναι καθαρή και διαχωρισμένη από το παρελθόν και όταν το παρελθόν δεν απλώνει την σκιά του στο μέλλον.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

22 Φεβρουαρίου: Προσοχή στις μεγάλες φαντασιώσεις, ψευδαισθήσεις και γενικά σε οτιδήποτε έχεi να κάνει με θρησκεία ή με ιδεολογία που χρησιμοποιεί τον προσηλυτισμό, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
28 Μαΐου: Χρειάζεται να έχετε πάντα μια απόδειξη για ό,τι χαρτί παίρνετε να υπογράψετε ή αν χειρίζεστε χρήματα. Επίσης ότι αγοράζετε να έχει εγγύηση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να φυλάτε πορτοφόλια και γενικά τα πράγματά σας, για να μην χάσετε τίποτε.
2 Σεπτεμβρίου: Θέλετε να κάνετε ένα άλμα το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι έξω από τα δικά σας δεδομένα. Υπάρχει όμως ένα μπέρδεμα με λόγια και με λάθος πληροφόρηση και ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις που τελικά θα σας βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Για αυτό, όσο μπορείτε, να είστε ρεαλιστές και προσεκτικοί, γιατί το άλμα που θέλετε να κάνετε πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την πατήσετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, στηριχτείτε μόνο στο καθαρό ένστικτό σας.
6 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας. Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και προπάντων ξεκάθαροι στο τι θέλετε και με ποιο τρόπο θα μιλήσετε με τον καθένα. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, κάτι πολύ καλό μπορεί να βγει από εκεί.
14 Δεκεμβρίου: Καλό είναι να είστε αρκετά προσγειωμένοι σε οτιδήποτε κάνετε, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύετε να γίνουν λάθη και να βγείτε έξω από την τρέχουσα πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δημιουργήσετε.
23 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του 2014: Μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιο σας και θα αρχίσει σταδιακά την πίεση. Για αυτό οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ήδη θα ξεκινήσετε να νιώθετε περιορισμούς να σας επιβάλλονται.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved