Μπέλλα Κυδωνάκη: Καρκίνος 2014

Κρατάτε το μαγικό ραβδάκι στα χέρια σας αρκεί να το καταλάβετε και να το χρησιμοποιήσετε, ενοποιώντας μέσα σας τη θέληση και την πειθαρχία στον στόχο για αλλαγή.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Καρκίνος 2014

Ο Δίας συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας μέχρι και τις 15.7.2014 και πρόκειται να περάσει και θα επηρεάσει το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο. Για να πάρετε αυτούσια την ενέργεια του Δία, χρειάζεται να ετοιμάσετε το εσωτερικό έδαφος. Να απομακρύνετε δηλαδή όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να είναι κρυμμένα στο μυαλό και την καρδιά σας, όπως π.χ. μνησικακία, ζήλεια, θυμό, οργή, μειονεξία και, με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πιο καθαροί ενεργειακά.

Η εκτόνωση και το προσωπικό άνοιγμα σε πολλούς τομείς θα σας φέρει μια σημαντική επιτυχία. Το πιο σημαντικό που χρειάζεται να προσέξετε μαζί με την αισιοδοξία είναι πιθανόν τα περιττά κιλά που μπορεί να πάρετε εύκολα. Για αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, επειδή μερικοί από εσάς μπορεί να δώσετε μάχη μέχρι και το καλοκαίρι για τη φυσική σας εμφάνιση, καθώς επίσης για τις απόλυτες ισορροπίες που θα πρέπει να κρατηθούν σε όποιον τομέα σάς ζητηθούν. Αν δεν τις κρατήσετε, θα γίνουν υπερβολές και πολλά λάθη που θα αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, κυρίως με Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω. Όλα αυτά θα αφορούν περισσότερο στο πρώτο εξάμηνο.


Από το δεύτερο εξάμηνο και μετά, θα δώσετε μεγαλύτερη βάση στο πως θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Έχετε βέβαια τις ευκαιρίες να εκμεταλλευτείτε σωστά τα ανοίγματα που ήδη θα έχετε κάνει, λόγω του Δία στο ζώδιο σας. H δύναμή σας είναι το πολύ δυνατό ένστικτο και η συναισθηματική νοημοσύνη που σας καθοδηγεί αρκετές φορές. Όμως, για να μην χάνετε τελικά τον δρόμο, θα χρειαστεί να μην αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι διάθεση σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου είστε στο στόχαστρο των αλλαγών. Μερικοί από εσάς θα δείτε ξαφνικά να ανατρέπονται κάποιες σταθερές αξίες που εδώ και χρόνια είχατε πάνω τους γαντζωθεί. Και τώρα όλα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Εδώ χρειάζεται να φιλοσοφήσετε, γιατί η ζωή θέλει να σας δείξει κάτι καινούργιο και πιθανόν να σας διδάξει ότι έχετε μεγάλη δύναμη. Αρκεί να το πιστέψετε και να μην κολλάτε σε παλιές συνήθειες, πάθη, και συναισθηματικές συγκινήσεις που δεν σας κάνουν καθόλου καλό. Κρατάτε το μαγικό ραβδάκι στα χέρια σας αρκεί να το καταλάβετε και να το χρησιμοποιήσετε, ενοποιώντας μέσα σας τη θέληση και την πειθαρχία στον στόχο για αλλαγή.

Γάμος, παιδιά, συμβίωση, βελτίωση των οικογενειακών συνθηκών σε σχέση με τις προσωπικές σας αξίες και, γενικά, ο στόχος σας θα είναι οτιδήποτε αφορά την εσωτερική σας ηρεμία και αλλαγή.

Το μάθημα της φετινής χρονιάς θα μπορούσε να είναι η διάθεση της απόκτησης θέλησης¸ προκειμένου να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας δημιουργικά και αληθινά. Ξεκινήστε άμεσα, πιστεύοντας περισσότερο στις δυνάμεις και τα ταλέντα σας.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

1 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσετε κάποιες αλλαγές στον τομέα των οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων και γενικά θα κάνετε μια αναγκαστική στροφή στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Μια ξαφνική και απότομη διακοπή πάνω σε έναν τομέα σίγουρα θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και ίσως κόψετε τον ομφάλιο λώρο με κάπως άγαρμπο τρόπο. Γρήγορα όμως θα ανακάμψετε και θα γυρίσετε στους κανονικούς ρυθμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εύθραυστες ισορροπίες.
Από 2 έως και 11 Ιανουαρίου: Θα είναι ένα διάστημα που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με νέους όρους αλλά και καινούργιες προϋποθέσεις. Μπορεί να έχει και τη χροιά συμβιβασμού κατά κάποιο τρόπο. Να προσέχετε τις υπερβολές και τις συναισθηματικές εξάρσεις που σίγουρα θα υπάρξουν, διότι χρειάζεται να κάνετε καλό κοσκίνισμα.
16 Ιανουαρίου: Πανσέληνος στον άξονά σας. Επηρεάζει περισσότερο τους Καρκίνους του τρίτου δεκαήμερου, που θα βγάλετε στην επιφάνεια τις κρυμμένες σας φιλοδοξίες και κυρίως θα τις εκφράσετε μέσω των στενών σας συνεργατών ή μιας πολύ ενδιαφέρουσας σχέσης.
30 Μαρτίου: Συνθήκες πιεστικές που πιθανόν να ενέχουν και βιασύνη για να πάρετε αποφάσεις, κάτω από κάποιες συνθήκες που αφορούν και τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο να είστε όσο μπορείτε επιφυλακτικοί σε κάτι πολύ καινούργιο που σας ξεσηκώνει και σας οδηγεί σε συνθήκες διάσπασης ή επανάστασης.
5 Ιουλίου: Νιώθετε ότι πρέπει να βιαστείτε και να κάνετε κάτι που εδώ και καιρό θέλετε και πιθανόν δεν μπορείτε. Το να επικοινωνήσετε αιφνίδια με ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχει απόσταση από εσάς σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να γεφυρωθεί ένα χάσμα. Το αποτέλεσμα θα δείξει.
12 Ιουλίου: Νέα Σελήνη στον άξονά σας. Ο ξαφνικός αιφνιδιασμός από πράγματα που θα φέρουν μια αλήθεια στην επιφάνεια μπορεί να ενοχλήσει. Σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε και εσείς και οι άλλοι τι σας γίνεται, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου.
19 Ιουλίου: Η προσωπικότητά σας ίσως να έχει εκρηκτική συμπεριφορά και, θέλοντας να κάνετε κάτι που θα αφορά την ατομικότητά σας, να έχετε πάρει τόση φόρα που μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με τις αρχές της οικογένειας ή της βαθιάς συναισθηματικής και ευάλωτης φύσης σας. Επίσης, πιθανόν να κάνετε κάτι που αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση και για να το επιτύχετε χρειάζεται να είστε πολύ τολμηροί, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
8 Οκτωβρίου: Θα λήξει με ένα καλό τρόπο είτε η αποχώρησή σας από ένα σχήμα είτε η διαφωνία σας με μια ομάδα. Το πιο σημαντικό και αυτό που τελικά θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα που μπορεί να προέλθει από τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν λειτουργείτε καλά και με διαφάνεια, μελλοντικά θα έχετε θετικά αποτελέσματα, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved