Μπέλλα Κυδωνάκη: Κριός 2014

Θα έχετε έντονη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και κυρίως την προστασία των προσωπικών σας συναισθημάτων.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Κριός 2014

Το 2013 πέρασε με πολλές ανατροπές, αλλαγές και κυρίως υπαρξιακές αναζητήσεις. Έχετε έντονη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και κυρίως την προστασία των προσωπικών σας συναισθημάτων. Από το 2014, εσείς που έχετε γεννηθεί το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου, θα έχετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης και πίεσης στο θέμα των οικονομικών που αφορούν κυρίως συνεργάτες ή και χρήματα από την πλευρά του/της συζύγου.

Ένα εσωτερικό αίσθημα ανεπάρκειας μπορεί να καλυφτεί από την εξιδανίκευση του συστήματος αξιών σας ή με την επίλυση πολύ ουσιαστικών υπαρξιακών θεμάτων. Καλό είναι τη φετινή χρονιά να μάθετε να διαχειρίζεστε όλα τα πρακτικά θέματα που σας είναι απαραίτητα για να έχετε καλύτερη ζωή.

Ο Ουρανός (που είναι στο ζώδιό σας) κάνει την δική του επανάσταση και περισσότερο δίνει το προβάδισμα σε εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ανάλογα με τις προσωπικές συνθήκες που ισχύουν για τον καθένα σας, θα φανείτε απρόβλεπτοι, ιδιαίτερα ταλαντούχοι, αλλά μερικές φορές υπερόπτες και πολύ πιθανόν με ασταθή συμπεριφορά – μπορεί όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε ορισμένες...

Ένα ξαφνικό... «μπαμ» που μπορεί να ακουστεί από την πλευρά σας, ίσως προξενήσει εντύπωση και προβληματισμό στους γύρω σας, αλλά τουλάχιστον θα ξαλαφρώσετε και θα είστε καλά με τον εαυτό σας. Μερικοί από εσάς θα κάνετε ένα μεγάλο άλμα και θα δημιουργήσετε δική σας οικογένεια ή θα αποκτήσετε έναν προσωπικό χώρο που θα μοιάζει με οικογενειακή φωλιά.

Μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, θα είστε περισσότερο ενεργητικοί στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανόν να το παρακάνετε, γιατί ίσως νιώθετε εξαρτημένοι ή πολύ υποχρεωμένοι. Μερικές φορές σάς χρειάζεται η νοοτροπία της συνεργασίας, έστω και με λάθος τρόπο: μέσα από αυτό θα μάθετε να μοιράζεστε και πιθανόν να υποχωρείτε και να παίρνετε αποφάσεις από κοινού με άλλα πρόσωπα. Αρκεί να μην το παρατραβήξετε και μείνετε ανενεργοί κατά κάποιο τρόπο, από φόβο μήπως χαλάσετε μια συνεργασία που, ναι μεν την έχετε ανάγκη, αλλά πιθανό να σας πιέζει αφόρητα. Η πιθανή βοήθεια που θα πάρετε από έναν Αιγόκερω μέχρι και τον Μάρτιο, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε περισσότερο σε ορισμένους κοινωνικούς κύκλους ή να αυξήσετε με κάποιο τρόπο την πελατεία σας. Από το δεύτερο εξάμηνο τα πράγματα όλα θα είναι πιο εύκολα για σας, γιατί θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για ανοίγματα, ρίσκο αλλά και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Η ευκολία να δημιουργείτε ότι ονειρεύεστε θα δείτε ότι θα είναι το κίνητρο σε πολλά πράγματα, κυρίως στο να κερδίσετε ή να ρισκάρετε για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

1 Ιανουαρίου: Αναγκαστικά θα κάνετε μια νέα αρχή την οποία μπορεί να μην έχετε επιλέξει και ίσως ανασυντάξετε πολλές δυνάμεις για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλο αυτό δυναμικό υλικό που θα σας πιέσει να βγάλετε κατά κάποιο τρόπο το φίδι από την τρύπα. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και τις αρχές του δευτέρου η ισορροπία στις σχέσεις και τα οικογενειακά θέματα επιβάλλεται.
30 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη θα φέρει ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες ή ευχάριστες, γιατί όλο και σας είχε προειδοποιήσει το ένστικτό σας ότι χρειάζεται να προσαρμοστείτε. Μπορεί να υπάρχουν αποχωρισμοί από τη δουλειά ή από μια σχέση, αλλά ίσως είναι αναγκαίο για να ξεκολλήσετε και να πάτε παραπέρα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
15 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Κριού-Ζυγού θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και θα τεθούν από την αρχή θέματα σχέσεων, προσωπικών κατευθύνσεων και συνεργασιών. Πάντως, να ξέρετε ότι θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και τελικά θα δείτε ποιοι αξίζουν να είναι αληθινά δίπλα σας.
27 Απριλίου: Αλλαγή και ξεκινήματα κάτω από καινούργιο πρίσμα. Είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την νέα ροή για να ενταχθείτε εκεί που είστε περισσότερο αναγκαίοι. Τα πάντα γύρω σας διαφοροποιούνται και το σημαντικότερο αλλάζετε εσείς. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί με βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα κοπεί ο αυθορμητισμός του ζωδίου σας. Πάντως θα σπάσετε όλες τις αλυσίδες από τα κακώς κείμενα.
21 Ιουνίου: Οι γεννημένοι πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, αν δεν έχετε ακόμα πάρει κάποιες αποφάσεις για το πως θα πρέπει να κινηθείτε με έναν Καρκίνο ή με την οικογένειά σας και τι στάση θα χρειαστεί να κρατήσετε για να υπάρχουν οι ανάλογες ισορροπίες, θα το δείτε στην πορεία και πιο συγκεκριμένα στις 27/6 και 28/6.
12 Ιουλίου: Παρεξηγήσεις, συναισθηματικές ανασφάλειες, γκρίνιες και βάρος στην καρδιά από συναισθήματα που χρειάζεται να αλλάξουν θα σας κτυπήσουν καμπανάκι ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να απομονώσετε τα στοιχεία που δεν σας δίνουν πλέον ουσία ούτε και πρόοδο.
8 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με έκλειψη στον άξονά σας φέρνει πλέον το οριστικό ξεκαθάρισμα πάνω σε σχέσεις, συμμαχίες και συνεργασίες, με μεγαλύτερη ένταση σε όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Οτιδήποτε ψεύτικο, όχι ουσιαστικό και κυρίως ενάντια στην πρόοδο καταρρέει και μαζί με αυτό και όλα αυτά που τελικά είναι ενάντια στη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όλα να ξέρετε ότι αφορούν το μέλλον και όταν θίγονται τέτοια θέματα, κάποια στιγμή πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα γιατί δεν βολεύουν την ανθρώπινη εξέλιξη.
Με την υπομονή, την προσωπική σας ενόραση και πάνω από όλα το ακμαίο ηθικό, θα είστε εσείς που θα αναβαθμίσετε τη νέα κατάσταση. Ο καθένας με την προσωπική του αλλαγή θα φέρει ένα γιγάντιο κύμα που θα βοηθήσει όλους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved