Ετήσιες προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας: Το Έτος του Φιδιού

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά χρονιά

Ετήσιες προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας: Το Έτος του Φιδιού

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας, Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας, θα ασχοληθούμε λίγο πιο εξειδικευμένα με τα ζώδια, εξετάζοντας κάθε μία χρονιά τους ξεχωριστά για να δούμε που θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον κατά το Έτος του Φιδιού.

Ποντικός

Γεννημένοι το: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996
1936
Ανταλλάξτε έξυπνες ιδέες με ανθρώπους γύρω σας αλλά έχετε κατά νου ότι οι καταστάσεις δεν σας προσφέρουν πολλές εναλλακτικές επιλογές και θα πρέπει να προχωρήσετε μόνοι σας.
1948
Είστε στην ευνοϊκή θέση να κάνετε τα δικά σας πράγματα. Όσο λιγότερο επηρεάζεστε από ιδέες ή συμβουλές, τόσο πιο ξεκάθαρος θα είναι ο στόχος σας στο άμεσο μέλλον.
1960
Θα επιβάλετε την τάξη σε δύσκολες καταστάσεις και θα χαλαρώσετε, όταν αυτές βελτιωθούν. Επίσης, θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από συναρπαστικές εξελίξεις στη διάρκεια του έτους.
1972
Κάθε τόσο θα σας γίνεται μια προσφορά που φαίνεται ότι είναι τόσο καλή που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να αρνηθείτε. Προσπαθήστε να μην χάνετε χρόνο στην ανάλυσή της και απλά ρισκάρετε να τη δεχτείτε.
1984
Θα συζητήσετε σχέδια και θα ακούσετε συμβουλές και προτάσεις αλλά επιμείνετε να πάρετε οι ίδιοι τις αποφάσεις σας στηριζόμενες στη δική σας έρευνα και το ισχυρό ένστικτό σας που τα τελευταία χρόνια βλέπετε ότι είναι το πλέον αξιόπιστο.
1996
Η δυνατότητα να κρατήσετε τη γλώσσα σας όταν προκαλείστε από άλλους είναι κάτι που φέτος θα ασκήσετε συχνά. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν αλλά όχι αμέσως. Η υπομονή είναι μια αρετή.

Βούβαλος ή Βόδι

Γεννημένοι το: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985
1937
Μην αγωνίζεστε να κρατήσετε ορισμένες ανεπαρκείς σχέσεις ζωντανές, επειδή σας συνδέει το παρελθόν. Συναισθηματικά μπορεί να είναι κατανοητό αλλά μη σπαταλάτε το χρόνο σας με κάποιον που δεν σας ενδιαφέρει πια.

1949
Ο σχεδιασμός είναι απαραίτητος, δεδομένων όμως των συνθηκών βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια που κάνετε είναι αρκετά ευέλικτα. Καλού κακού ψάξτε και για μια εναλλακτική επιλογή.
1961
Μην είστε πολύ αυστηροί με εκείνους που νιώθετε ότι σας έχουν απογοητεύσει, είτε εκ προθέσεως είτε ασυνείδητα. Το πιο πιθανό είναι ότι εξαιτίας των αλλαγών που βιώνουν δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Το ίδιο κάνατε κι εσείς στο παρελθόν όταν βρισκόσασταν στην ίδια κατάσταση.
1973
Δεν κινείστε ύπουλα στη ζωή σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν το κάνουν κι άλλοι. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να βιώσετε φέτος. Τσεκάρετε τα πάντα και μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο.
1985
Η άδικη μεταχείριση δεν είναι ποτέ μια ευχάριστη εμπειρία αλλά τουλάχιστον αν υπάρχει ειλικρίνεια, ξέρετε που βαδίζετε. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο ή μια ομάδα γι' αυτό συγκεντρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε για να είστε προετοιμασμένοι.

Τίγρης

Γεννημένοι το: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986

1938
Μπορεί να είναι απογοητευτικό να χάσετε μια φιλία που αποτελεί εδώ και καιρό μέρος της ζωής σας αλλά μάλλον έχει κάνει τον κύκλο της. Αν αισθάνεστε παρά ταύτα ότι πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να την αναβιώσετε, αξίζει τον κόπο. Αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζετε, θα ήταν καλύτερα να την αφήσετε να πάρει το δρόμο της.
1950
Η ζωή θα γίνει πιο εύκολη όταν θα είστε σε θέση να συζητήσετε ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα ανοιχτά με τους αγαπημένους σας. Επί του παρόντος, δεν μπορείτε να αποκαλύψετε όλα τα γεγονότα γιατί υπάρχει στη μέση προσωπική υπερηφάνεια γι' αυτό μην αναφέρετε τίποτα.
1962
Όταν κάνετε ένα σχέδιο, έχετε πλήρη επίγνωση των πραγμάτων και ξέρετε ότι πιθανότατα θα αλλάξει. Αυτό το πρόβλημα υπήρχε στο παρελθόν και θα το βιώσετε και πάλι, κυρίως επειδή ορισμένοι σας ζητούν εγγυήσεις. Απλά και ξεκάθαρα ενημερώστε τους ότι αυτή τη στιγμή, αυτό είναι αδύνατο.
1974
Το να βλέπετε ότι κάποιος επενδύει χρόνο σε ένα σχέδιο που ξέρετε και ήδη τον έχετε ενημερώσει ότι θα πάει στραβά δεν είναι ποτέ εύκολο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραμείνετε κοντά του για όταν θα σας χρειαστεί.
1986
Κάποιος που συμπαθείτε θα αλλάξει τα σχέδιά του την τελευταία στιγμή. Πείτε του ότι ενοχληθήκατε, επειδή δεν έχει ιδέα για το πώς νιώθετε. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί θα πρέπει να συνεχίσετε να υποφέρετε στη σιωπή, επειδή κάποιος είναι αδιάφορος.

Λαγός ή Γάτα

Γεννημένοι το: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987
1939
Μπορεί να μην αναβάλετε κάποιο σχέδιο μόνο και μόνο επειδή σας λείπει η έγκριση των άλλων, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε μόνοι σας και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τα μέσα του έτους, αλλά αξίζει την αναμονή.
1951
Μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε ένοχοι γιατί έχετε δώσει πολλούς προσωπικούς αγώνες. Εσείς βοηθάτε όποτε μπορείτε αυτούς που νοιάζεστε, κάποιος όμως που δεν είναι και κοντινός σας απαιτεί τη βοήθειά σας και επιμένει ότι είναι καθήκον σας. Εξηγήστε του άμεσα και με σαφήνεια ότι δεν ισχύει.
1963
Οι συνθήκες αλλάζουν γρήγορα και πολλές ιδέες θα έρχονται στο μυαλό σας. Να είστε ευέλικτοι και έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε ανάλογα με το πώς θα εξελίσσονται τα πράγματα.
1975
Κάποιοι είναι ανυπόμονοι για ορισμένες αποφάσεις αλλά αυτή τη στιγμή, το να είστε ανεκτικοί όχι μόνο θα μπερδέψει τα θέματα, αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Προφανώς, έχετε τις δικές σας ιδέες, αλλά θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα ληφθούν υπόψη.
1987
Συνήθως, είστε από τους πρώτους που καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, αλλά τώρα είστε σε αμηχανία. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι προς το συμφέρον σας, καθώς οι καταστάσεις σας αναγκάζουν να σκαλίσετε θέματα που συνήθως αγνοείτε. Αυτό θα σας ανοίξει τα μάτια και ίσως σας ωθήσει σε μια νέα αρχή.

Δράκος

Γεννημένοι το: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988
1940
Κάποιος είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι κρύβετε πράγματα. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για ένα άτομο με τέτοια προσέγγιση. Παρόλα αυτά θα μπορούσατε να εξετάσετε εάν υπάρχει οτιδήποτε που άθελά σας έχει μείνει στο σκοτάδι.
1952
Αυτό το έτος αλλάζουν τα πράγματα και οι προτεραιότητές σας οπότε οργανωθείτε έτσι ώστε εύκολα να κάνετε όποια μεταβολή χρειαστεί. Πολλά είναι τα σχέδια που έχετε και συζητάτε αλλά καλό θα ήταν να αφήσετε τα λόγια και να περάσετε στην πράξη.
1964
Στο παρελθόν κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη γενναιόδωρη φύση σας. Όσο κι αν είναι δυσάρεστο το να είστε καχύποπτοι με τους άλλους, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί αυτό θα μπορούσε να συμβεί και πάλι. Ίσως χωρίς να το αντιληφθείτε επειδή η τακτική προσέγγισής σας θα είναι διαφορετική αυτή τη φορά.
1976
Όταν αντιμετωπίζετε μια δυσκολία, προτιμάτε να το κάνετε γρήγορα και με ένα φιλικό τρόπο. Ωστόσο, βρίσκεστε σε ένα σημείο που δεν είναι στο χέρι σας να κάνετε κάτι και πρέπει να περιμένετε μέχρι να το αποφασίσουν άλλοι. Δεδομένου ότι αυτό είναι απίθανο να ίνει μέχρι τα τέλη του έτους, να είστε υπομονετικοί.
1988
Θα είστε στην ιδανική θέση να αντιμετωπίσει και να φέρετε σε πέρας πολλά ενοχλητικά ζητήματα. Το πρόβλημα είναι ότι περιλαμβάνουν ορισμένα άτομα και κάνετε ό, τι μπορείτε για να τα αποφύγετε. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να ασχοληθείτε γιατί μόνο έτσι θα λυθούν μια και καλή.

Φίδι

Γεννημένοι το: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989

1941
Κάποιος θα σας δώσει μια υπόσχεση, η οποία δεν είναι μόνο συναρπαστική αλλά και όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μην επαναπαυτείτε αλλά ψάξτε κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει και παρατηρήστε όλες τις ενδείξεις.
1953
Το να γνωρίζετε τι σκοπεύετε να κάνετε και το να καταφέρετε να το εξηγήσετε στους άλλους είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας με όλες τις λεπτομέρειες και ίσως ανακαλύψετε ότι κάτι σας διαφεύγει. Προβάρετε ό, τι έχετε να πείτε και θα εντοπίσετε αυτό που λείπει.
1965
Κάποιοι στο παρελθόν δεν ενοχλούνταν με το να κρατάτε ορισμένα ενοχλητικά ζητήματα για τον εαυτό σας. Όμως οι καιροί έχουν αλλάξει και τώρα σας πιέζουν να μιλήσετε. Μπορείτε να το διαχειριστείτε αλλά απαιτεί όλη την διακριτικότητα που διαθέτετε.
1977
Αυτό που αρχικά μοιάζει ενοχλητικό θα μπορούσε να αλλάξει σε μια νύχτα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και εξερευνήστε όλες τις προοπτικές γιατί μπορεί να προστεθεί κάτι νέο και ενδιαφέρον στη ζωή και την καριέρα σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο πείθεται δύσκολα γι' αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας τη δύναμη για να το κερδίσετε.
1989
Κάνετε ό, τι μπορείτε για τους άλλους και περιμένετε ότι θα σας το επιστρέψουν. Ωστόσο, ένα άτομο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει πραγματικά όχι μόνο δεν έχει προσφερθεί αλλά έχει εξαφανιστεί κι από τη ζωή σας. Ως εκ τούτου, μην έχετε προσδοκίες, προκειμένου να αποφύγετε την απογοήτευση.

Άλογο

Γεννημένοι το: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990
1942
Αναλώνεστε σε πολλές συζητήσεις και παρόλο που πρέπει να γίνουν αλλαγές και αξίζει να τις εξερευνήσετε, συγκεκριμένα άτομα τα οποία τους αφορούν προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τα πράγματα όπως είναι και τουλάχιστον, προς το παρόν, το καταφέρνουν.
1954
Το ένστικτό σας λέει ότι οι αλλαγές στα σχέδια που κάνετε είναι προς το συμφέρον σας. Σε τέτοιο βαθμό που σύντομα θα αντιληφθείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό. Κάποιος ενδέχεται να έχει πει λόγια πίσω από την πλάτη σας. Προτού εκνευριστείτε, εξετάστε την πιθανότητα να είπε καλά πράγματα για σας.
1966
Μερικές φορές, συζητώντας τις διαφορές με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα είναι εύκολο. Τώρα, όμως ένα δύο θέματα που σας απασχολούν και οι επιλογές που πρέπει να κάνετε σας αγχώνουν. Ωστόσο, επειδή τα σκέφτεστε εδώ και πολύ καιρό, είστε ανακουφισμένοι που αποκτούν την προσοχή που χρειάζονται.
1978
Τόσο καιρό ήσασταν αρκετά επιεικείς με τα μικρά παραπτώματα των άλλων. Ως εκ τούτου, παραβλέπατε, ενώ σας πείραζαν, κάποια σφάλματα ενός συγκεκριμένου ατόμου και το πρόβλημα είναι ότι με την ανεκτική σας στάση θεωρούσε ότι δε σας νοιάζει. Ξεκαθαρίστε το όσο το δυνατό πιο γρήγορα.
1990
Συνήθως τα θέματα αντιμετωπίζονται καλύτερα με ανοικτή συζήτηση, αλλά στις τωρινές καταστάσεις ακούστε πολλά και πείτε τα ελάχιστα. Αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα, να εκφράσουν τα παράπονά τους και η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά.

Πρόβατο ή Κατσίκα

Γεννημένοι το: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991

1943
Η αναδιάταξη σε κάποιους τομείς της ζωής σας που έχετε εργαστεί σκληρά για να οργανώσετε σας τρομάζει. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα διαπιστώσετε ότι οι αλλαγές θα σας απαλλάξουν από καταστάσεις που είναι πλέον περιοριστικές. Θα απολαύσετε πραγματικά τη διαδικασία εξερεύνησης των επιλογών σας.
1955
Απ' τη μια υπάρχει η πρακτική πλευρά των αλλαγών και απ' την άλλη τα συναισθήματά σας. Κρίνοντας από τις οικονομικές δραστηριότητες του καινούργιου έτους, με πιθανές αλλαγές στην εργασία ή τον τρόπο ζωής σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τα δύο ταυτόχρονα. Όσο πιο γρήγορα κινείστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι.
1967
Κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε το κατά πόσον τα σχέδια ταιριάζουν με την πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Κατ 'αρχάς, εξετάστε προσεκτικά τη ζωή σας, ως προς το τι σας ικανοποιεί και τι όχι. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά, αλλά συνειδητά αυξήστε αυτά που σας αρέσουν και κάντε κάτι για τα άλλα που δε θέλετε. 1979 Όσο και να απολαμβάνετε τις συζητήσεις τα πράγματα, όταν λαμβάνεται μια απόφαση, θα πρέπει να προχωρούν γρήγορα. Αυτή τη χρονιά καλείστε να διασφαλίστε ότι τα σχέδιά σας είναι αρκετά ευέλικτα αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. 1991 Το να τερματίσετε μια σχέση δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, φαίνεται ότι είχατε κάνει πάρα πολλούς συμβιβασμούς και απογοητευτήκατε αρκετές φορές. Ακόμη χειρότερα, το συγκεκριμένο πρόσωπο αρνείται να συζητήσει το θέμα. Αυτό σας κάνει να του πείτε «αντίο», κάτι που όμως δεν θα αποβεί ιδανικό στην πορεία.

Πίθηκος

Γεννημένοι το: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992

1944
Από την πλευρά σας, η καλύτερη προσέγγιση σε ένα δύσκολο ζήτημα είναι η διακριτικότητα. Το πρόβλημα είναι ότι το άτομο που το αφορά είναι αποφασισμένο να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και θα σας αγνοήσει. Αν θέλετε να πάρει το μήνυμα, θα πρέπει να είστε ειλικρινείς, αν όχι απότομος.
1956
Το τελευταίο πράγμα που έχετε διάθεση να κάνετε είναι η αναδιοργάνωση της καθημερινής σας ρουτίνας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα συναρπαστικό, αξίζει να εξετάσετε τις επιλογές που φέρνει η νέα χρονιά. Θα μπορούσε να σας παρακινήσει να κάνετε αλλαγές που είναι όχι μόνο σοφές αλλά ίσως και απαραίτητες.
1968
Δεν σας αρέσουν τα ζητήματα που προέκυψαν μέσα από μια σύγκρουση μεταξύ των αγαπημένων σας, ωστόσο, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ειλικρινείς συζητήσεις και εκ βαθέων εξομολογήσεις. Κάποιοι θα εκφράσουν ακόμη και ιδέες που σε άλλη περίπτωση δεν θα λαμβάνονταν υπόψη.
1980
Όταν μαλώνετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει, υποφέρετε. Προφανώς θα επιλύσετε αρκετά προβλήματα, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δώσετε στον άλλον τον κατάλληλο χρόνο και τις ευκαιρίες να ασχοληθεί με τα δικά του και από τα μέσα του έτους τα πράγματα θα φτιάξουν ως δια μαγείας.
1992
Ακόμη και η καλύτερη στρατηγική δεν είναι ευχάριστη για όλους. Λάβετε αυτό υπόψη και όταν οι άλλοι προβάλλουν αντιρρήσεις, θα ήταν φρόνιμο να εξηγήσετε τις προθέσεις σας, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές παρεξηγήσεις στο μέλλον.

Πετεινός

Γεννημένοι το: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993
1945
Για σας, η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται. Αυτό σημαίνει γνωριμία με τους άλλους, να τους ακούτε και να παρατηρείτε κατά πόσο κρατούν το λόγο τους. Αλλά ομοίως, την εμπιστοσύνη των άλλων θα πρέπει κι εσείς να την κερδίσετε, εξηγώντας χωρίς δισταγμό ξαφνικές σας αλλαγές.
1957
Απρόσμενα γεγονότα σας ωθούν σε δεσμεύσεις. Συζητήστε το με έμπιστά σας άτομα που ανησυχούν για την ευημερία σας. Από τις συζητήσεις, θα μπορούσατε να μάθετε πολλά. Πάντως να θυμάστε ότι η τελική απόφαση θα παρθεί από σας.
1969
Κάνετε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε θέματα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα ή αμήχανα. Παρά ταύτα, κατά βάθος ξέρετε ότι θα πρέπει τελικά να τα αντιμετωπίσετε. Όσο περιμένετε τόσο πιο σύνθετα θα γίνουν και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι επιζήμιο.
1981
Ίσως είναι καιρός να στρέψετε την προσοχή σας σε πιο αξιόλογες προσπάθειες. Αυτό το έτος, τα φαινομενικά ακίνητα εμπόδια θα εξαφανιστούν. Ως αποτέλεσμα, η προοπτική σας θα αλλάξει.
1993
Κάποιος που γνωρίζετε σας κάνει να αισθάνεστε φόβο. Συνήθως τέτοια άτομα τα γοητεύετε αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει επιθετικότητα από την πλευρά του. Μην κάνετε πίσω και συμπεριφερθείτε το ίδιο αλλά να είστε σταθεροί ώστε να καταστεί σαφές ότι το εννοείτε.

Σκύλος

Γεννημένοι το: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994

1946
Όταν αποφασίσατε να αναθέσετε ένα θέμα σε κάποιον άλλο, ξέρατε ότι υπήρχε ένα ρίσκο. Αυτό το άτομο δεν ήταν αξιόπιστο και προχωρήσατε σε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Αυτό είναι ευτύχημα, καθώς φαίνεται ότι θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε, όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή.
1958
Έχοντας επενδύσει χρόνο στο να κάνετε κάποια άτομα ευτυχισμένα, τώρα αναρωτιέστε αν το έχετε παρακάνει. Εστιάσατε περισσότερο στις ανάγκες τους παρά στις δικές σας. Θα πρέπει να πείτε, καθώς δεν έχουν ιδέα, ότι ορισμένα απ' αυτά που ζητούν ίσως σας προκαλέσουν προβλήματα.
1970
Θα ασχοληθείτε με μάλλον χρονοβόρα προβλήματα γρήγορα ώστε να μειώσετε τη ζημιά. Αλλά η χρονιά περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό ξεμπέρδεμα. Τελικά ό, τι μπορείτε να μάθετε ή να ανακαλύψετε θα μπορούσε να είναι μια εμπειρία ζωής. Θα πρέπει να κοιτάξετε τη ζωή από μια εντελώς νέα οπτική.
1982
Κατά τη διάρκεια του έτους, θα ασχοληθείτε με τα άτομα που δεν τους ενδιαφέρει η προσωπική υπερηφάνεια, προκειμένου να επιτύχουν στους στόχους τους. Επειδή δεν μπορείτε να τα αλλάξετε, ίσως σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το να κινηθείτε κι εσείς με αυτούς τους κανόνες. Πριν από το οτιδήποτε δείτε την κατάσταση από μια διαφορετική οπτική.
1994
Το να αφήνετε σχέδια που έχετε εργαστεί σκληρά για να οργανώσετε, ποτέ δεν είναι εύκολο. Αν όμως το κάνετε, κάτι καλύτερο θα έρθει το δρόμο σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας και την υπομονή γιατί κάτι νέο θα συμβεί, αλλά με κάποια καθυστέρηση.

Κάπρος ή Γουρούνι

Γεννημένοι το: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995
1947
Ενώ οι περισσότερες αλλαγές είναι πιθανό να κρατήσουν, τουλάχιστον σε μια συγκεκριμένη κατάσταση απαιτούνται νέες και πολύ μεγαλύτερες. Θα πρέπει να επανεξετάσετε τον κίνδυνο, τις οικονομικές επιπτώσεις, το άτομο και τη σχέση που εμπλέκονται.

1959
Όταν οργανώνετε κάτι, δεν σκέφτεστε μόνο την πρακτική πλευρά των πραγμάτων αλλά το συναισθηματικό αντίκτυπο που έχει. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι το ίδιο. Θυμηθείτε αυτό και μην αφήσετε την απερισκεψία ενός ατόμου που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε, να σας επηρεάσει. Κάντε υπομονή και διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας.
1971
Για να γίνουν πράξη κάποιες πολλά υποσχόμενες ιδέες σας απαιτούν τον ενθουσιασμό αλλά και την υποστήριξη των αγαπημένων σας που δεν υπάρχει. Προτεραιότητά σας λοιπόν θα πρέπει να είναι το να πείσετε εκείνους που θα μπορούσαν σας προσφέρουν βοήθεια, αντί να τους σέρνετε σε ό, τι αποφασίσετε να κάνετε.
1983
Αυτό που η νέα χρονιά επιτάσσει δεν είναι το να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Πρέπει να προσπαθήσετε να σκεφτείτε το άμεσο μέλλον, ειδικά όταν πρόκειται να συνεργαστείτε με κάποιους. Βρείτε χρόνο για δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Είναι ζωτικής σημασίας να επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώσετε εργασίες με τον καλύτερο τρόπο.
1995
Παρά το γεγονός ότι έχετε ενεργήσει θαρραλέα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ήρωα. Ωστόσο, σε ένα συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να υψώσετε το ανάστημά σας. Από την πλευρά σας, αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης. Η εντιμότητα ίσως είναι η καλύτερη πολιτική στη δεδομένη στιγμή.

Κλείνοντας το αφιέρωμα στη Χρονιά του Φιδιού στο επόμενο άρθρο μας θα εξετάσουμε τι θα επιφέρει γενικότερα στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved