Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Ιχθύες

Το 2013 θα θέλετε συναίσθημα, αλλά και ερωτικούς, παθιασμένους συντρόφους!

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Ιχθύες

Η χρονιά γενικά είναι καλή για σας κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο και μετά, οπότε ο ερωτικός σας τομέας θα σας δώσει υπερβολικές ευκαιρίες. Δεν θα είσαστε αυτοί που θα κάνετε τις μεγάλες αλλαγές, αλλά ούτε και τις μεταρρυθμίσεις. Εσείς ακολουθείτε τον συμπαντικό ρυθμό με εύκολο βήμα και το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαστε προσγειωμένοι και θετικοί σε όλα τα επίπεδα. Η καρδιά σας θα είναι αυτή που θα κινήσει βουνά και θα πάρετε τα ηνία, αφού ο Ποσειδώνας είναι στο ζώδιο σας και σας βάζει σιγά-σιγά στα δικά του δίκτυα και μαζί με το συναίσθημά σας θα συνεργάζεται ταυτόχρονα με την αξία της οργάνωσης και της πειθαρχίας. Τότε πραγματικά θα πετύχετε πολλά πράγματα. Το πρώτο εξάμηνο θα κάνετε ανοίγματα σε επικοινωνιακό επίπεδο και μερικοί από εσάς θα αναζητήσετε να πάρετε και κάποια γνώση. Αλλά μετά θα θέλετε μόνο συναίσθημα, αλλά και ερωτικούς, παθιασμένους συντρόφους. Οπότε θα σταματήσετε τα υπόλοιπα και θα πέσετε με τα μούτρα στην αναδιοργάνωση της προσωπικής και της οικογενειακής σας ζωής. Μερικοί πιο τολμηροί θα παντρευτείτε κιόλας και ίσως το θέμα ενός παιδιού θα αποτελέσει την προσωπική σας δημιουργία.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 26.2 έως και 21.3 θα βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα και θα νιώθετε πολύ καλά αφού μπορείτε να αγαπάτε ακόμα και τα πιο δύσκολα άτομα και να μοιράζετε απλόχερα την καλή σας την ενέργεια.

Από 15.4 έως και 9.5 θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε περισσότερο μια σχέση που μπορεί να παλεύει με τα κύματα, επίσης θα είσαστε πιο ανοικτοί με άτομα που είναι πολύ δυνατά και σταθερά στις απόψεις τους και στα όνειρά τους και μπορεί να σας δέσει και κάτι πολύ καλλιτεχνικό μεταξύ σας.

Από 3.6 μέχρι και το τέλος που θα μπει ο Δίας στον Καρκίνο εσείς θα φλερτάρετε συνέχεια με την επιτυχία. Και κυρίως αν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε οικογένεια θα βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας εκφράζει περισσότερο.

Από 1.8 έως 16.8 θα περάσετε μια πολύ καλή και ήρεμη περίοδο όπου εκεί θα πάρετε πολλά πράγματα από την ερωτική σας σχέση αρκεί να είσαστε έτοιμοι να δεχτείτε όμορφα πράγματα.

Αν θέλετε πάθος και έντονα συναισθήματα τότε από 11.9 μέχρι και 7.10 να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα πρόσωπο που θα σας πάει και λίγο παρακάτω.

Από 5.11 έως και 5.3.2014 και μετά, μέσα από ένα οικείο περιβάλλον, ή από ένα πρόσωπο φιλικό (που ξαφνικά θα μεταλλαχτεί σε ερωτικό) θα σας βάλει στο λούκι ακόμα και της σοβαρής δέσμευσης.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε

Από 10.5 έως και 2.6 δεν είναι απαραίτητα τόσο δύσκολη περίοδος, αλλά επειδή θα έχετε ελαφράδα και ίσως εμπιστευτείτε άτομα που τελικά δεν θα είναι όπως τα είχατε υπολογίσει, θα σας ανατρέψουν κάποια δεδομένα και μπορεί να γίνετε και άπιστοι.

Από 8.10 έως και 29 μπορεί να ξεσηκωθείτε απότομα και να μιλάτε για αυτονομία και ελευθερία. Σίγουρα θα σας ξεσηκώσει ένας Τοξότης. Για αυτό να είστε πολύ σίγουροι για οτιδήποτε πάτε να κάνετε.

*******************************


Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Σταθερότητα με πίστη στις δυνάμεις σας και στα ήδη κεκτημένα σας

Νιώθετε ότι αλλάζετε σιγά-σιγά και αυτή την μεγάλη ευαισθησία που νιώθετε θα την μετατρέψετε σε επιτυχία μέσα όμως από δικές σας ατομικές προσπάθειες, γιατί θα αρχίσετε να... Περισσότερα


*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved