Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Υδροχόος

Το δεύτερο εξάμηνο θα ξεδιπλώσετε όλο σας το συναίσθημα και θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Υδροχόος

Η χρονιά αυτή θα είναι ιδιαίτερα περίεργη για σας, αφού θα χρειαστεί να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε πως είναι το σύστημα αξιών σας και αν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Κυρίως μέσα στον κοινωνικό σας χώρο, αλλά και στον χώρο της καριέρας σας. Το πρώτο εξάμηνο θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα μέσω επικοινωνίας και να φανούν πιο εύκολα τα ταλέντα σας. Αν και θα υπάρχουν κάποια διαστήματα που θα περιορίζεστε πάρα πολύ ή θα γίνετε ιδιαίτερα φανατισμένοι με ιδέες και πράγματα. Το δεύτερο θα ξεδιπλώσετε από τα άδυτα του εαυτού σας το συναίσθημα για να μπορέσετε να έρθετε και όσο μπορείτε πιο κοντά με τα άτομα τα δικά σας και κυρίως να κάνετε διορθώσεις και καλυτερεύσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Η χρονιά ξεκινάει πολύ δυναμικά για εσάς τους Υδροχόους, οπότε θα είστε στα πάνω σας τουλάχιστον αυτό τον καιρό. Από 2.2 έως και 25.2 θα βγάλετε όλο το ερωτικό σας πρόσωπο που είναι συγχρόνως και φιλικό και θα προσεγγίσετε όσο μπορείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τις πρώτες ημέρες μπορεί να είστε παγωμένοι ή κολλημένοι σε κάποιες ιδέες που έχουν σχέση με υποχρέωση και ευθύνη, και ίσως να σας τραβήξουν μεγαλύτερα πρόσωπα. Αλλά μόλις περάσουν οι πρώτες ημέρες θα γίνετε πιο διαχυτικοί . Μια καινούργια, επίσης, γνωριμία, η οποία μπορεί να είχε ξεκινήσει από το τέλος του προηγούμενου χρόνου, θα σας δώσει την δυνατότητα να βγείτε από το καβούκι σας το προσωπικό. Γιατί κοινωνικοί είστε, σχέσεις δεν κάνετε εύκολα.

Από 22.3 έως 14.4 θα βγείτε για τα καλά έξω από το καβούκι σας και θα γίνετε και πιο επαναστάτες στις επιλογές σας, γιατί μπορεί να σας τραβήξουν ιδιόρρυθμα άτομα ή πολύ μοναχικά ή πολύ ιδιαίτερα. Πάντως ακόμα και στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, σίγουρα θα αναζητήσετε κάποιους πιο μοντέρνους τρόπους επαφής ή επικοινωνίας, με βάση την αλήθεια και την ελευθερία.

Από 19.5 έως και 2.6 θα κάνετε την επανάστασή σας και θα είσαστε πιο ανοικτοί και επικοινωνιακοί και ίσως να έχετε και μια δόση ελαφρότητας αλλά μπορεί να το έχετε ανάγκη.

Από 2.7 έως και 22.7 θα ασχοληθείτε περισσότερο με το άλλο πρόσωπο και ίσως να πάρετε απόφαση να συζήσετε με έναν Λέοντα. Θα χρειάζεται να αντιμετωπίσετε διάφορες δυσκολίες που μπορεί να δυσχεραίνουν αυτή σας την απόφαση, αλλά μην το βάζετε κάτω.

Από 17.8 έως και 10.9 θα γίνετε περισσότερο συντροφικοί και θα έχετε ανάγκη να ισορροπήσετε ακόμα και μέσα στην πιο δύσκολη σχέση.

Ένα πολύ καλό διάστημα θα είναι από 8.10 έως και 4.11 - τότε θα απελευθερωθείτε και θα είσαστε πιο αισιόδοξοι αλλά χρειάζεται να μην σας ρίχνουν τα οικονομικά σας, γιατί μπορεί να χαλάσετε την διάθεσή σας κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε

Από 15.4 έως και 10.5 θα υπάρχει μια καλή ευκαιρία αλλά είτε θα δειλιάσετε να προχωρήσετε, ή θα γίνετε πολύ επιθετικοί, είτε θα σας πιάσουν οι κρυφές ζήλειες σας και θα κρατήσετε αποστάσεις και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να μην ανακατέψετε τα οικονομικά σας με την σχέση σας.

Από 11.9 έως και 7.10 ο εγωισμός σας δεν θα βοηθήσει στην προσωπική σας σχέση. Και πάλι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είσαστε οι πρωτοστάτες και θα ανεβάζετε τον πήχη ή απομονώνοντας υπερβολικά τα συναισθήματά σας..

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Απόλυτη ωρίμανση μέσα από ευθύνες και οργάνωση

Η χρονιά ξεκινάει για σας με μια αίσθηση στριμώγματος και ίσως και ωρίμανσης, γιατί θα νιώσετε ότι έχει περιοριστεί η αυτό-έκφρασή σας και δεν δέχεστε πολλά... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved