Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Αιγόκερως

Το πρώτο εξάμηνο θα είσαστε ανοικτοί στην γνώση και στην ερωτική περιπέτεια!

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Αιγόκερως

Είσαστε σε φάση αλλαγών και προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και στις αρχές του δευτέρου, εκπαιδεύεστε για να ανοίξετε περισσότερο από μέσα σας οτιδήποτε έχετε και «απλώνεστε» με έναν περίεργο τρόπο. Σίγουρα μέσα από πίκρες, εντάσεις και αναποδιές αναγνωρίζετε τελικά τον εαυτό σας και στα δύσκολα. Το πρώτο εξάμηνο θα είσαστε αρκετά ανοικτοί στην γνώση και στην ερωτική περιπέτεια. Έπειτα από το δεύτερο εξάμηνο που θα ξεκινήσει και η μεγάλη σας εύνοια, θα βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και όσοι έχετε παιδευτεί σε θέματα οικογένειας θα έχετε ανταμοιβές: μέχρι που θα καταλήξετε να αποκτήσετε δική σας, όσοι δεν έχετε, ή ακόμα και ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι και το τέλος του χρόνου. Η πειθαρχία και η αναδιοργάνωση σε νέα βάση συνεχίζει να είναι απαραίτητη για τη ζωή σας. Το μόνο που θα σας δυσκολεύει θα είναι η εσωτερική επαναστατικότητα που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας κίνηση. Και πάλι αφορά του γεννημένους το πρώτο και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου: Κινδυνεύετε να τα κάνετε μπάχαλο, αλλά τουλάχιστον θα ανακτήσετε τις προσωπικές σας δυνάμεις. Το συναίσθημά σας θα γίνει πιο έντονο και θα σας συγκινούν πλέον όχι μόνο οι άνθρωποι που έχουν κοινωνική δύναμη, αλλά και αυτοί που είναι πιο ανοικτοί στο συναίσθημα αλλά και δίνουν και στους γύρω τους...

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Γενικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είσαστε πολύ ευσυγκίνητοι και βαθιά ήρεμοι. Από 9.1 έως και 12.1 θα λυγίσουν από την γοητεία σας και από τον προσωπικό σας μαγνητισμό.

Η εύνοιά σας θα συνεχιστεί μέχρι και τις 1.2 και μετά από 26.2 έως και 21.3 οπότε θα έχετε μεγάλο χρονικό διάστημα να παλέψετε για να κερδίσετε μια θέση στην καρδιά ενός ατόμου. Γενικά είστε ντροπαλοί και διστακτικοί και αρκετοί από εσάς δυσκολεύετε να κάνετε σχέση ή κρατάτε μεγάλες αποστάσεις ακόμα και από τα δικά σας άτομα. Όταν όμως φανερώνετε την ευαισθησία σας και την γλυκύτητά σας, τότε κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί.

Από 15.4 μέχρι και 9.5 θα πατήσετε για τα καλά στα πόδια σας και θα γίνετε πολύ ερωτικοί και παθιασμένοι, παρόλο που θα υπάρχουν και κάποιες εντάσεις είτε επαγγελματικές είτε θα υπάρχει ανταγωνισμός έντονος και τριβές.

Από 4.6 έως και 27.6 θα γίνετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και θα παραδοθείτε πιο εύκολα στον άλλο. Πάντως θα έχετε προστασία στον γάμο σας ή στην σχέση σας παρόλο που υπάρχουν συνθήκες έντονες (κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου) οι οποίες θα είναι πολύ δυναμικές και το καλό με το δύσκολο θα περπατήσουν για λίγο παρέα. Αλλά μόνο μέσα από αυτές τις συνθήκες τελικά υπάρχει εξέλιξη και προχωράς τα πράγματα.

Από 23.7 έως και 16.8 θα είναι ένα διάστημα που θα περάσετε καλά αν και θα υπάρχουν και κόντρες ή απρόβλεπτες συνθήκες, εσείς θα τα καταφέρετε με την λογική σας και την κοινωνική σας εμπειρία να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων κυρίως από 28.7 έως και 3.8. οπότε θα υπάρχουν μεγάλες εντάσεις.

Πάντως οι μεγάλοι κερδισμένοι της χρονιάς θα είσαστε εσείς αφού από 5.11 έως και την επόμενη χρονιά στις 5.3.2014 η Αφροδίτη, ο αγαπημένος πλανήτης του έρωτα, θα είναι στο ζώδιο σας συνεχόμενα. Οπότε σίγουρα και κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα να έχετε, είτε από μοναξιά είτε από τραυματισμένη σχέση, θα λυθεί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Περίοδοι που χρειάζεται να προσέξετε

Από 12.3 έως και 14.4 θα χρειαστεί να είστε πολύ ψύχραιμοι γιατί μπορεί να χάσετε την υπομονή σας έναντι του συντρόφου σας. Να γίνουν πολλοί καβγάδες και να καταλήξετε σε αποτελέσματα που ίσως να μην τα θέλετε. Επειδή θα θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια και να πείτε αλήθειες, όπως θα λέτε στον εαυτόν σας και στους γύρω σας, σίγουρα θα το παρακάνετε και μπορεί να είστε πολύ σκληροί ή και πολύ ειρωνικοί. Μπορεί να γνωρίσετε και κάποιον Κριό, αλλά ίσως η σχέση ξεκινήσει με μεγάλα σκαμπανεβάσματα και εντάσεις. Σίγουρα οι δύσκολες σχέσεις όλους μας συναρπάζουν αλλά έχουν και πολύ πόνο.

Από 14.7 έως 3.8 θα υπάρχουν και θετικές συνθήκες που θα στηρίζουν το σύστημα, αλλά μπορεί η γκρίνια σας ή οι απαιτήσεις να είναι υπερβολικές και να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα. Ίσως να βρεθείτε ξαφνικά εξαρτημένοι και να θέλετε να αποτινάξετε τον ζυγό από πάνω σας με ένα άχαρο τρόπο.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Κοινωνική συνείδηση και νέοι στόχοι για τη ζωή

Έχετε μπει για τα καλά στις μεγάλες εξελίξεις και θα βάλετε και εσείς το λιθαράκι σας στις επερχόμενες αλλαγές, αφού με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας αναγκαστικά θα... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved