Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Τοξότης

Το 2013 θα υπάρχει μια τάση για αναρχία στον ερωτικό σας τομέα και θα σας τραβάνε άτομα που έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα...

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Τοξότης

Οι Τοξότες είστε πολύ ταλαιπωρημένοι, αλλά παρόλα αυτά κρατάτε όσο μπορείτε το ηθικό σας ψηλά. Θα έχετε και μια τελευταία έκλειψη τον Μάιο, και μετά από αυτό θα ηρεμήσετε τουλάχιστον μέχρι και το 2014. Οπότε, αφού τα καταφέρατε μέχρι εδώ, δεν σας μένει και πολύ τραχύς δρόμος ακόμα... Γενικά το πλανητικό σύστημα κυρίως το πρώτο εξάμηνο θα συνεχίζει να σας δίνει ευκαιρίες μέσω συνεργατών. Το δεύτερο θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και γενικά συναισθηματικούς, αλλά θα μπορείτε να έχετε καλύτερες οικονομικές συνεργασίες και εισπράξεις από τους τρίτους. Μερικοί θα προχωρήσετε και στην δημιουργία οικογένειας. Αν και κατά βάθος θέλετε να μένετε ελεύθεροι, τα παιδιά σας αρέσουν. Και προσπαθείτε μετά να γίνετε πολύ καλοί γονείς. Μερικοί από εσάς περνάτε μια κρίση με τους φίλους σας και το σύστημα των αξιών σας. Ίσως να κλείνεστε πιο πολύ στον εαυτόν σας, αλλά θα γίνετε ιδιαίτερα ευάλωτοι και συναισθηματικοί - κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η καρδιά σας μπορεί να κτυπάει πιο δυνατά και θα γίνετε πολύ ανθρωπιστές και φιλάνθρωποι. Επίσης θα υπάρχει μια τάση για αναρχία στον ερωτικό σας τομέα και θα σας τραβάνε άτομα που έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα ή είναι μικρότερα από εσάς. Θα καινοτομήσετε σε πολλούς τομείς και θα αλλάξετε τον κλασσικό τρόπο ζωής σας. Μερικοί από εσάς θα δείχνετε πιο νέοι, γιατί το στυλ σας θα διαφοροποιηθεί.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Δεν είστε από τα άτομα που το βάζετε κάτω. Είστε πάντα αισιόδοξοι και με το χαμόγελο στο στόμα. Αν δεν είστε από συνείδηση μόνοι και ελεύθεροι, οι πιο πολλοί είσαστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι και μια ή και δυο φορές. Δεν χαρίζετε σε αυτό το θέμα. Είσαστε πολύ ερωτικοί και δοτικοί και για αυτό είσαστε και η χαρά της ζωής. Αλλά εύκολα βαριέστε και παρασύρεστε. Δεν θεωρείστε και πολύ πιστοί εκτός αν βρείτε το άλλο σας μισό.

Από 22.3 έως 14.4 μπορεί να γνωρίσετε ξαφνικά ένα νέο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει αλλά θα χρειαστεί να έχει και άλλα προσόντα για να μείνετε τελικά κοντά του.

Από 10.5 έως και 2.6 οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια μεγάλη εύνοια λόγω των πολλών γνωριμιών. Ίσως πάρετε και απόφαση για γάμο. Αλλά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε διακυμάνσεις και κυρίως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις 25.5 γιατί θα έχετε ή έντονα συναισθήματα για λάθος πρόσωπο ή θα διαψευστείτε ή θα είστε μπερδεμένοι και άπιστοι.

Από τις 28.6 έως 22.7 είναι άκρως ερωτική περίοδος για σας, με πολύ ρομάντζο και πάθος. Κυρίως μπορεί να γνωρίσετε ένα Λιοντάρι και επιτέλους θα παραμείνετε σταθεροί. Επίσης η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα περάσει μια πολύ καλή φάση.

Από 17.8 έως 11.9 μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε ένα πολύ καλλιτεχνικό άτομο και ίσως να σας γοητεύσει και η ομορφιά του.

Θα ακολουθήσει από 8.10 έως και 4.11 μια έντονη περίοδος που εκεί έτσι και αλλιώς θα είσαστε πολύ γοητευτικοί και λαμπεροί. Αλλά θα χρειαστούν θυσίες για την εμφάνιση, γιατί ίσως να υπάρχει και ένα μικρό θέμα βάρους: τίποτε δεν αποκτιέται χωρίς αγώνα. Αποφύγετε όσο μπορείτε τον ανταγωνισμό μέσα στην σχέση και τις προστριβές.

Περίοδο που χρειάζεται να προσέξετε

Από 6.2 έως και 21.3 θα είναι μια εποχή που μπορεί να ερωτευτείτε ή ακατάλληλο πρόσωπο ή ένα φιλικό σας πρόσωπο, οπότε τα πράγματα θα είναι περίεργα γιατί ναι μεν θα υπάρχει έλξη αλλά μπορεί η ανταπόκριση και από τους δύο να είναι περίεργη ή να βλέπετε το πρόσωπο όπως εσείς θέλετε, αφού θα το εξιδανικεύετε ή θα είστε άπιστοι και θα το κοροϊδεύετε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχουν εντάσεις και αυτό σας κάνει τουλάχιστον καλό στο νευρικό σας σύστημα από το οποίο αρκετές φορές υποφέρετε. Αλλά και εσείς που δεν έχετε μια καλή σχέση, σίγουρα θα αναζητήσετε μια άλλη αγκαλιά και μπορεί να παρασυρθείτε σε πολλά θέματα. Όχι ότι θα περάσετε δύσκολα, αλλά τελικά δεν θα το ευχαριστηθείτε.

Από 23.7 έως και 16.8, παρόλο που θα νιώθετε δυνατοί, οι συνθήκες δεν θα σας πολυαρέσουν γιατί θα στριμωχτείτε από πολλές υποχρεώσεις κυρίως οικογενειακές και πρακτικές και δεν θα περνάτε καλά. Αυτό σας κάνει να μην έχετε αισιοδοξία και χαρά.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Δημιουργικότητα που ρέει μέσα από την ατομικότητα και την πιθανή απομόνωση

Λόγω των πολλών εκλείψεων που έχουν συμβεί στον άξονά σας, έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά από το 2010 γιατί χρειαζόταν να πάρετε πολλά μαθήματα και να γίνουν αλλαγές στην... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved