Μπέλλα Κυδωνάκη: Υδροχόος 2013

Απόλυτη ωρίμανση μέσα από ευθύνες και οργάνωση

Μπέλλα Κυδωνάκη: Υδροχόος 2013

Η χρονιά ξεκινάει για σας με μια αίσθηση στριμώγματος και ίσως και ωρίμανσης, γιατί θα νιώσετε ότι έχει περιοριστεί η αυτό-έκφρασή σας και δεν δέχεστε πολλά πράγματα εύκολα, όπως παλιά. Ό,τι δεν έχετε μάθει μέχρι τώρα, θα το μάθετε με ένα δύσκολο τρόπο. Το βίωμα και η εμπειρία θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωριμάσετε περισσότερο. Άσχετα από την ηλικία. Οι καινούργιες ιδέες μπορεί πλέον να μην πιάνουν σε εσάς και αυτό να σας φέρει μια κρίση εφ’ όλης της ύλης. Ένας είδος φανατισμού μπορεί να σας πιάσει ξαφνικά και μερικοί να ασχοληθείτε έντονα με την πολιτική ή τα κοινά, μέσα από ομαδικές και συντονισμένες προσπάθειες. Ενώ θα σας ενδιαφέρουν πολύ τα ταξίδια, ίσως να μην έχετε την ίδια διάθεση όπως παλιά για περιπέτειες. Γενικά θα γίνετε αρκετά αυστηροί και μερικοί δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Τα άτομα που θα είναι μαζί σας θα πρέπει να μοιράζονται με έναν απόλυτο τρόπο κοινές ιδέες και θεωρίες.

Στα οικονομικά σας θέματα θα γίνετε πιο προσεκτικοί αλλά και αυστηροί. Από την άλλη όμως μέσα στο σπίτι σας και στην οικογένεια σας θα είστε πολύ αφοσιωμένοι και θα έχετε γενναιοδωρία και άνοιγμα. Ευκαιρίες για να αποκτήσετε ένα σπίτι δικό σας ή μέσα από τον χώρο σας να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά. Η γνώση θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε περισσότερο πράγματα για την ζωή και γενικά για τα δώρα της επικοινωνίας.

Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι τελείως διαφορετικό, αφού θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο γενναιόδωροι και συναισθηματικοί μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ή στην καθημερινότητα σας να κινήστε με μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο παρόλο που από Οκτώβριο θα μπείτε στην διαδικασία της ωρίμανσης, δεν θα σας φανεί τόσο πολύ δύσκολο, αφού θα έχετε μεγαλύτερη βοήθεια είτε από άτομα της οικογενείας σας είτε κατανόηση από άτομα που σας προσέχουν συναισθηματικά. Θα έχετε ευκαιρία πάντως καλυτέρευσης και εύνοιας μέσα στην καθημερινότητά σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Μπορεί να θέλετε έντονα να κάνετε οικογένεια ή παιδιά. Ή να λύσετε πιο εύκολα κάποια θέματα με τα παιδιά σας, αφού θα έρθετε πιο κοντά και θα κατανοήσετε τις αληθινές τους ανάγκες.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος:

Από τις αρχές του χρόνου θα αρχίσετε να φορτσάρετε και μπορεί τις πρώτες ημέρες να βλέπετε παντού μπροστά σας εμπόδια, περνώντας οι ημέρες θα γίνεται πιο δυναμικοί και δραστήριοι και έτσι θα αντιμετωπίσετε πιο θετικά την μεγάλη σας δραστηριότητα και ενέργεια.

Μέχρι και στις 1.2 θα είσαστε πολύ δυνατοί και άκρως πρωτότυποι ή πρωτοπόροι.

Από 12.3 έως και 19.4 όπου εκεί θα αναζητήσετε και νέους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα ή νέους πόρους που θα είναι κυρίως από ενεργειακά θέματα ή κάτι πολύ δυναμικό όπου θα αναδεικνύει και τις ηγετικές σας ικανότητες.

Από 31.5 έως και 13.7 αλλά με διάφορες διακυμάνσεις αλλά και συναισθηματικές εξάρσεις, ή οικογενειακές παρεμβάσεις ή προσωπικές σας ευαισθησίες. Θα κινείστε και θα υπάρχουν και ημέρες που θα κάνετε πίσω, είτε γιατί δεν θα επικοινωνείτε εύκολα είτε γιατί τα χαρτιά κάποιων ατόμων θα είναι κλειστά. Μην το βάζετε όμως κάτω γιατί ευκαιρίες θα υπάρχουν απλά πρέπει να αγωνιστείτε για αυτές.

Από 8.12 έως και την επόμενη χρονιά στις 25.7.2014 θα υπάρχει μεγάλο άνοιγμα σε θέματα επικοινωνίας και θα κινείστε με τις εμπνεύσεις σας. Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεργαστείτε με το εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με θέματα τέχνης. Αλλά σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί ακόμα και να υποχωρήσετε σε κάποια πράγματα για να γίνει η δουλειά σας εύκολα.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε:

Από 15.4 έως και 30.5 εκεί θα χρειαστεί να μαζέψετε όλη σας την υπομονή και να είσαστε πολύ θετικοί με τους γύρω σας για να τους δίνετε αυτά που μπορείτε. Επειδή θα έχετε μια μεγάλη απολυτότητα και δεν θα επιδέχεστε καμία υπόδειξη ή κριτική, θα είστε κάπως απομονωμένοι και μπορεί και επιθετικοί . Μπορεί όμως να σας φανεί αναγκαία αυτή η στασιμότητα, γιατί θα σταθεροποιήσετε με αυτόν τον τρόπο τις δημιουργίες του παρελθόντος. Απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε και δεν ρισκάρετε καθόλου. Συγχρόνως όμως το μυαλό σας θα δουλεύει πολύ δυνατά και κάπως θα σας κρατάει σε εγρήγορση κυρίως από 20.4 έως και 1.5 και μετά από 16.5 έως και 30.5. Για αυτό μέσα στην αδράνεια που μπορεί να μπείτε είτε από συνθήκες είτε από συνεργάτες, εσείς τελικά θα βρίσκετε λύσεις.

Η πιο στάσιμη αλλά και ανήσυχη περίοδος θα είναι από 2.5 έως 15 με peak στις 10.5.

Από 1.9 έως και 8.9 θα υπάρξει μια δυσπραγία σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και μπόλικος εγωισμός κυρίως αν συνεργάζεστε με Λιοντάρι.

Από 1.10 έως και 9.10, αλλά και από 23.11 έως και 30.11 και πάλι θα υπάρχει μια στασιμότητα και μπορεί να έχετε υποχρεώσεις από το παρελθόν ή να μην εισπράξετε από εκεί που περιμένετε και αυτό να σας μπλοκάρει όλο το σύστημα, αλλά θα αν γίνετε πιο πρακτικοί και έχετε διάθεση για ανάλυση και λεπτομέρεια, θα δείτε ότι βρίσκονται λύσεις.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved