Μπέλλα Κυδωνάκη: Παρθένος 2013

Φίλοι και νέα ενδιαφέροντα σας ανοίγουν τους ορίζοντες

Μπέλλα Κυδωνάκη: Παρθένος 2013

Η νέα χρονιά θα σας φέρει κατά ένα τρόπο επέκταση, γιατί θα κάνετε πολλά καινούργια και διαφορετικά πράγματα κυρίως σε θέματα καριέρας αλλά και μέσα από διαδικασίες που σας ωθούν να πάρετε νέες γνώσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να καλυτερέψετε την ήδη υπάρχουσα θέση σας. Ενδόμυχα όμως νιώθετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας, γιατί αισθάνεστε ότι για να γίνουν όλα αυτά εσείς είστε αναγκασμένοι να ανοιχτείτε περισσότερο κοινωνικά ή επαγγελματικά, ή να κάνετε υποτίθεται παρέα ακόμα και με άτομα που μέσα σας δεν σας φαίνονται και τόσο σοβαρά.

Το 2013 θα λειτουργήσει πολύ θετικά για σας κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο, γιατί θα έχετε την τύχη και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά από τα οράματά και τα τρέχοντα σχέδιά σας. Μερικοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία δημιουργίας παιδιών και οικογένειας. Σίγουρα αυτό θα σας κάνει πολύ καλό, αφού εσείς είστε γεννημένοι και νιώθετε καλύτερα όταν λειτουργείτε μέσα σε οικογενειακό σχήμα, γιατί εκφράζετε περισσότερο η συμπονετική και προστατευτική σας φύση. Επειδή θα εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτόν σας, σίγουρα θα ρισκάρετε περισσότερο κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτό θα σας βγάλει από οικονομικά αδιέξοδα. Επίσης μερικοί από εσάς θα έχετε σημαντική βοήθεια σε οικονομικό επίπεδο από την οικογένεια ή από την παροχή ενός ακινήτου. Από την άλλη θα είσαστε πολύ προσηλωμένοι σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη υπευθυνότητα, γιατί θα χρειαστεί την στήριξη και την βοήθειά σας. Ο πήχης στην ερωτική σας ζωή θα ανέβει και θα κυνηγάτε το ρίσκο άθελά σας. Θα νιώσετε μέσα σας την τάση για μεγάλη αλλαγή και θα έχετε ανάγκη να βγαίνετε νικητές, για αυτό θα έχετε ισχυρό ερωτισμό αλλά και πάθος με το οτιδήποτε καταπιάνεστε.

Γενικά θα είναι μια χρονιά με θετικές αλλαγές που θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλά πράγματα και να προχωρήσετε στα σημεία που έχετε κολλήσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή στους εμπορικούς σας συνεταιρισμούς. Ίσως να έχετε μια ξαφνική κληρονομιά ή να βρείτε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να κερδίζετε ή να επενδύετε τα χρήματά σας. Ενδιαφέρον για ψυχικά θέματα ή για την μετά θάνατο ζωή θα σας εξελίξουν πνευματικά.

Οικονομικά και καριέρα

Γενικά, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να εξαπατηθείτε από συνεργάτες ή να διαψευστείτε, γιατί θα είστε αρκετά ευάλωτοι στην επιρροή των άλλων. Ωστόσο σας παρουσιάζονται ευκαιρίες να προχωρήσετε, αφού οργανωθείτε και βάλετε γερά τις βάσεις για να κάνετε καινούργια πράγματα. Θα έχετε τύχη και εύνοια σε ότι κάνετε και κυρίως από 26.6 έως και τέλος του χρόνου.

Ευνοϊκή περίοδος

Από 15.4 έως 30.5 ένα διάστημα ιδιαίτερα έντονο ιδιαίτερα εστιασμένοι όμως από τις 2.5 έως και 9.5 Σε αυτό το διάστημα θα έχετε μεν κάτι πολύ σταθερό, αλλά θα υπάρχουν και διακυμάνσεις από σκέψεις ή ιδέες (ή από τον τρόπο που θα επικοινωνείτε), που μπορεί να είναι σωστές αλλά δεν θα μπορείτε να τις υλοποιείτε.

Από 14.7 έως και 8.9 θα νιώθετε τόσο δυνατοί και αποφασισμένοι και πιθανόν να πάρετε βοήθεια από την οικογένεια σας ή από φίλους σας. Οργανωμένες ιδέες σας προτρέπουν να κάνετε πολλά δημιουργικά πράγματα από τα οποία θα κερδίσετε και χρήματα και επαγγελματική καταξίωση.

Περίοδος που θα χρειαστεί να προσέχετε :

Από 2.2 έως και 13.4 με θετικά όμως διαλλείματα που θα έχετε και συγχρόνως ιδιαίτερη εύνοια και έτσι θα εξωραΐζεται η δύσκολη κατάσταση. Για αυτό να γευτείτε τα καλά αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί και κυρίως προσγειωμένοι, γιατί μπορεί να νομίζετε ότι έχετε πιάσει «λαυράκι». Επίσης μπορεί εκ των συνθηκών να χαρίζετε την ενέργεια σας στους άλλους και αυτό να σας κουράζει, επειδή θα σας παρασύρουν τα συναισθήματά σας και ίσως χάνετε τον στόχο σας.

Στις 25.5 χρειάζεται να είστε επίσης προσεκτικοί και να κάνετε έρευνα πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Από 1.6 έως 8.6 όπου θα υπάρχει έντονη παρόρμηση αλλά και πάλι μπορεί να γίνουν λάθη συνειδητά. Εκείνες τις ημέρες να συμβουλεύεστε πιο συχνά την διαίσθησή σας. Οπότε ο κίνδυνος από λάθη και κυρίως με συνεργασίες θα μειώνεται, αρκεί να είστε δεκτικοί στην επικοινωνία.

Από 5.12 έως 23.12 εκεί παρόλο που θα είσαστε πολύ δυναμικοί και ενεργητικοί θα χάσετε για λίγο τον προσανατολισμό σας από λάθος ιδέες ή από υπερβολικό ενθουσιασμό. Μειώστε όσο μπορείτε τους κινδύνους από αφηρημάδα και από αμέλεια.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved