Μπέλλα Κυδωνάκη: Λέων 2013

Δύναμη και καθοδήγηση εκ των έσω

Μπέλλα Κυδωνάκη: Λέων 2013

Γενικά

Είσαστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί από την μια κάνετε ανοίγματα με φίλους και γενικά με ομάδες, και από την άλλη έχετε την ανάγκη (τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο) να κάνετε τον απολογισμό σας και ίσως γίνετε πιο κλειστοί και απόμακροι, γενικά, από το περιβάλλον σας. Θα βρεθείτε ξαφνικά να αναλαμβάνετε ευθύνες και φροντίδες που μπορεί να αφορούν ακόμα και πιο ηλικιωμένα άτομα. Επειδή το σίγουρο είναι ότι θα ωριμάσετε, καλό είναι να μην το παρατραβήξετε και να περάσετε σε ακραίες φάσεις, γιατί δεν θα σας κάνει πουθενά καλό. Παραμείνετε στα ανοίγματα και στους νέους σας φίλους χωρίς να ζητάτε το τέλειο ή την απογείωση προς την κορυφή. Χρειάζεστε ισορροπίες και σωστή εσωτερική κατεύθυνση για να ξεπεράσετε τις τυχόν δυσκολίες και τα εμπόδια. Η πολιτική και γενικά οι κοινωνικές μεταρρυθμίσεις θα είναι ένα από τα κύρια ενδιαφέροντά σας. Τα ταξίδια, το εξωτερικό και γενικά η γνώση που σχετίζεται ακόμα και με πρωτότυπα θέματα, θα είναι η διέξοδός σας. Προσπαθήστε να μην φανατιστείτε, γιατί δεν θα κάνει καλό στην συντηρητική σας πλευρά. Μάλλον θα χρειαστείτε να είστε πιο ελεύθεροι και προοδευτικοί. Λόγω των τρεχουσών αναγκών σας θα αναγκαστείτε να κινηθείτε με σκοπιμότητα. Είναι κάτι που δεν σας πάει και πολύ στον χαρακτήρα σας αλλά αντιλαμβάνεστε πλέον ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, κυρίως σε θέματα οικονομικών και καριέρας. Θα νιώσετε πάντως την ανάγκη να περιοριστείτε. Γενικά θα μάθετε πολλά πράγματα και θα σας τραβήξουν οι μεγαλύτεροι ή ωριμότεροι άνθρωποι. Μερικοί θα πάρετε απόφαση να δουλέψετε ακόμα και μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας γιατί θα σας βολέψει πολύ περισσότερο. Όσοι θέλετε να κόψετε μια κακιά συνήθεια ή να ελαττώσετε το φαγητό, θα διαπιστώσετε ότι θα το κάνετε με μεγάλη ευκολία.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα έχετε μεγαλύτερη προστασία και πολλοί θα αντιληφθείτε ότι έχετε ένα φύλακα - άγγελο στο πλευρό σας. Σίγουρα θα ευαισθητοποιηθείτε περισσότερο με τις ανάγκες των άλλων και μερικοί από εσάς θα αλλάξετε και να γίνετε πιο συμπονετικοί και φιλάνθρωποι. Γενικά η τύχη σας θα αλλάξει και θα υπάρχει πάντα ένας από μηχανής Θεός να σας βγάζει από τα δύσκολα. Πιθανή βοήθεια από την οικογένεια. Το ενδιαφέρον σας για τις τέχνες, την δημιουργία, την ιατρική έρευνα και το θέατρο θα αυξηθεί.

Οικονομικά – Καριέρα

Θετική περίοδος:

Από 12.3 έως 19.4. Εκεί περισσότερο θα αποφασίσετε να δράσετε περισσότερο και πιο δυναμικά στα θέματα καριέρας και κυρίως αν σχετίζεται με το εξωτερικό θα κάνετε κινήσεις απρόβλεπτες και με μεγάλη πρωτοτυπία και ηγετική πρωτοβουλία.

Από 26.5 έως 31.5 Κυρίως οι γεννημένοι τρίτο δεκαήμερο, θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι πολύ καλές από άποψη επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών.

Από 1.6 έως 15.6 Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να κάνετε κάτι πολύ καλό και ίσως κερδίσετε απρόσμενα κάποια χρήματα. Θα είσαστε περισσότερο ευέλικτοι και θα κάνετε έξυπνες κινήσεις.

Από 28.8 έως 14.10 Με κάποιες διακυμάνσεις και εξάρσεις γενικά θα πυροδοτηθείτε με δύναμη και ενέργεια και θα κατορθώσετε να πετύχετε πολλά πράγματα. Κυρίως μεγάλη εύνοια θα έχετε από 10.9 έως 28.9.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε:

Από 1.1.2013 έως 1.2.2013 μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια ομαδική δουλειά που ίσως να πρέπει να κρατήσετε πολύ χαμηλούς τόνους και αυτό να σας δημιουργεί μεγάλες κόντρες και αντιπαλότητες.

Από 20.4 έως και 30.5 αλλά με μεγαλύτερη ένταση και στρες οι ημέρες από 20.4 έως και 10.5: Οι υποχρεώσεις της καριέρας σας μπορεί να σας ζορίσουν αρκετά και θα είστε πολύ σφιγμένοι, συγκρατημένοι και κάπως αμετακίνητοι ή δογματικοί. Αυτό θα σας φέρει σε ένα είδος αδιεξόδου γιατί δεν θα έχετε καθόλου διάθεση να ξεβολευτείτε. Ευτυχώς όμως πολύ βαθιά μέσα σας θέλετε να το ξεπεράσετε και θα βρείτε γρήγορα λύση στο πρόβλημα.

Από 9 έως 10.5 θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Από 3 έως 4.11 οι γεννημένοι επίσης το δεύτερο δεκαήμερο. Κυρίως σχετικά με θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και οικονομικά.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved