Μπέλλα Κυδωνάκη: Καρκίνος 2013

Αισιοδοξία και νέα βήματα σας αλλάζουν την προοπτική

Μπέλλα Κυδωνάκη: Καρκίνος 2013

Γενικά

Νιώθετε ότι έχετε προστασία και η επαφή με άτομα που υποφέρουν ή έχουν προβλήματα σας αυξάνει τον ανθρωπισμό σας και την τάση για φιλανθρωπία. Γενικά έχετε γίνει αρκετά ευαίσθητοι. Οι κεραίες σας πιάνουν και τα μικρά μηνύματα. Η πνευματική σας ενεργοποίηση και η αισιοδοξία που θα κερδίσετε με το σπαθί σας θα είναι δεδομένη και σταθερή αφού θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σας μετά το δεύτερο εξάμηνο του 2013 και συγκεκριμένα από τις 26/6 και μέχρι τις 15/7/2014 θα σας δίνει τις ακτίνες του, το φως του και κατ’ επέκταση και την καλοτυχία του. Ωριμάζετε όσον αφορά τις ερωτικές σας επιλογές και μπορεί να σας έλκουν άτομα που να έχουν προοπτική για την ζωή και στόχους συγκεκριμένους.

Πιθανά ήδη υπάρχοντα προβλήματα με τα παιδιά σας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βρείτε άμεσες λύσεις γιατί δεν αντέχετε την σύγκρουση. Η υπευθυνότητά σας μπορεί να είναι αυξημένη και αυτό σίγουρα σας δημιουργεί μόνιμο στρες. Η κατανόηση και η ενεργητική ακρόαση απέναντι στο παιδί σας θα σας λύσει τα χέρια. Η κρυμμένη σας φιλοδοξία θα βγει προς τα έξω και κυρίως μέσα από συνεργασίες και στενές σχέσεις και επαφές. Εσείς που είσαστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε μεγάλες αλλαγές και νέες προσαρμογές στα θέματα καριέρας αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων.

Κυρίως το πρώτο εξάμηνο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με το τι θα έχετε ανάγκη να κάνετε για να νιώσετε ισχυροί εσείς έναντι των άλλων και αυτό μπορεί να σας απαγορέψει την ισοτιμία που είναι αναγκαία για να έχετε ισορροπία με τους άλλους. Τα οράματά σας για τον κόσμο μπορεί να είναι αρκετά ανατρεπτικά και η τάση για ελευθερία μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και απομάκρυνση από κάποια άτομα. Αυτό θα ισχύει πιο έντονα το πρώτο εξάμηνο. Μετά οι τόνοι θα πέσουν και θα μπείτε κάτω από την ισχυρή προστασία του Δία που θα μπει στο ζώδιο σας. Να προσέξετε να μην πάρετε έξτρα βάρος και λόγω της μεγάλης χαλάρωσης να αφεθείτε και να μην προσέξετε την διατροφή σας. Επειδή το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα γλυκά θα είναι στην ημερήσια διάταξη, καλύτερα να μπείτε σε ένα πιο συντονισμένο διατροφικό πρόγραμμα, γιατί θα γίνουν πολλές υπερβολές από την πλευρά σας. Λόγω της αισιόδοξης φάσης που θα βιώσετε, μπορεί να πάρετε απόφαση γάμου ή συμβίωσης. Θα επενδύσετε σε συνεργασίες που μπορεί να σχετίζονται και με άτομα της οικογενείας σας ή θα έχετε σημαντική βοήθεια από εκεί. Είτε μέσω ενός ακινήτου, είτε πρακτικής και συναισθηματικής στήριξης.

Οικονομικά – Καριέρα

Φέτος είναι η χρονιά σας και ιδιαίτερα από το δεύτερο εξάμηνο θα δείτε καλύτερη εξέλιξη σε όλα σας τα θέματα. Αλλά μην αφήσετε τίποτε στην τύχη τους: χρειάζεται και από την δική σας την πλευρά να καταβάλετε όλες σας τις προσπάθειες.

Θετική περίοδος:

Από 2.3 έως και 19.3 Ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, αλλά με μεγάλη εσωτερική πίστη ότι όλα θα πάνε καλά για σας, αυτό θα σας δώσει ώθηση και θα σας φέρει τύχη.

Από 15.4 έως και 15.5 Νέες γνωριμίες, φίλοι και γενικά διάθεση για ευκαιρίες αλλά με σταθερό υπόβαθρο θα σας ενθουσιάσουν. Βάλτε τα δυνατά σας γιατί η ασφάλειά σας είναι το ζητούμενο.

Από 1.7 έως και 26.7 όπου εκεί θα υπάρξουν και διάφορες εντάσεις και υπερβολές, αλλά θα νιώθετε δυνατοί και ενεργειακά παντοδύναμοι, οπότε -και σε συνδυασμό με εμπνεύσεις ή ιδέες που υπήρχαν από πριν- τώρα μπορεί να ολοκληρωθούν και να γίνουν πιο εύκολα κινήσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν.

Από 4.8 έως και 8.9 επίσης ένα πολύ καλό διάστημα μαζί με μεγαλύτερη διάθεση για πρακτικές εφαρμογές: σε συνδυασμό με την λογική θα κινηθείτε περίφημα και θα κερδίσετε.

Από 15.10 θα βάλετε σε πράξη πιο εύκολα αυτά που θέλετε να κάνετε και θα μέχρι 7.12 θα έχετε φοβερές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, αλλά και να κλείσετε πολλές τρύπες του παρελθόντος.

Περίοδοι που χρειάζεται να προσέχετε:

Από 12.3 έως και 19.04 παρόλο που μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε μέσα σας μια καλή αίσθηση και κυρίως μέχρι και 13.4 ότι θα πάνε τελικά καλά τα πράγματα. Όμως επειδή θα έχετε συνέχεια έντονες προκλήσεις, εσείς χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα ήρεμοι μήπως από εντάσεις και τάση για να κάνετε κάτι πολύ ανταγωνιστικό και ξεχωριστό, χάσετε την μπάλα τελείως από τα χέρια σας. Επειδή θα υπάρχουν δυσκολίες στις συνεργασίες σας από πιθανή εκρηκτική συμπεριφορά δική σας, φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους και να είστε περισσότερο ανοικτοί και διπλωμάτες.

Από 27.7 έως και 3.8 να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οι διαθέσεις σας είναι πολύ ανταγωνιστικές ή έχετε θυμό και έχετε ανάγκη να πείτε πολλές αλήθειες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Από 8.12 έως 31.12 εκεί θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς και συνεργασίες που μπορεί να μην σας κάνουν να νιώθετε και πάλι πολύ καλά: να προσέξετε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved