ΙΧΘΥΕΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά τους;

Ιχθύ, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΙΧΘΥΕΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά τους;

ΙΧΘΥΕΣ

1ο δεκαήμερο

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, στις 25 Μαρτίου, πέφτει μέσα στον οίκο τον οικονομικών σου και θα πρέπει να περιμένεις σοβαρές εξελίξεις και γεγονότα σε αυτόν τον τομέα. Δεν αποκλείεται να αλλάξει ο τρόπος που βγάζεις τα χρήματά σου, είτε με το να ξεκινήσεις μία εντελώς καινούρια δραστηριότητα είτε με το να βρεις νέες πηγές εσόδων, πχ αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία σου. Θα πρέπει ωστόσο να μελετήσεις πολύ καλά τις κινήσεις σου γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σε συνοδεύουν για καιρό. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου. Όχι μόνο θα πρέπει να φροντίσεις να καλύψεις τα παλιά, αλλά και να προσπαθήσεις να μην δημιουργήσεις καινούρια. Δεν αποκλείεται να λάβεις χρήματα και από κάποια κληρονομιά ή αποζημίωση. Ευνοϊκός μήνας για τα οικονομικά σου με σημαντικές ευκαιρίες για οικονομικές συμφωνίες θα είναι και ο Αύγουστος.

2ο δεκαήμερο

Δύο από τις συνολικά τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται στον άξονα των οικονομικών σου και μάλλον θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με μία νέα πραγματικότητα σε αυτόν τον τομέα. Η πρώτη γίνεται τον Απρίλιο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέους τρόπους, μάλλον πιο αποδοτικούς, για να βγάζεις χρήματα, ενώ μπορεί να φέρει μία πραγματικά εξαιρετική επαγγελματική συμφωνία μέσα από την οποία θα καταξιωθείς και φυσικά θα ανέβεις και οικονομικά. Ωστόσο, μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψουν κάποιες αλλαγές ή να πρέπει να αποχωριστείς άτομα και καταστάσεις που σε έκαναν να νιώθεις ασφάλεια. Η δεύτερη που γίνεται μέσα στον Οκτώβριο έχει να κάνει περισσότερο με τα χρέη και τις οφειλές σου, αλλά και κληρονομικά ζητήματα ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Γεγονός είναι ότι θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά την αξία του χρήματος και θα αρχίσεις να κάνεις εντελώς διαφορετική διαχείριση, ανάλογη της κατάστασης που θα περιέλθεις.

3ο δεκαήμερο

Ένας αρκετά καλός μήνας για τα οικονομικά σου θα είναι ο Απρίλιος και τότε μπορείς να περιμένεις μία πολύ καλή και κερδοφόρα πρόταση συνεργασίας ή κάποια μεγάλη αύξηση από τη δουλειά σου, ενώ μπορείς να ξεκινήσεις και κάποια παράλληλη δραστηριότητα που επίσης θα σου φέρει σεβαστά κέρδη. Ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας αρκετά περίεργος μήνας για τα χρέη και τις οφειλές σου γιατί ναι μεν θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τα τακτοποιήσεις ή μπορεί κιόλας να έχεις βοήθεια σημαντική από τους δικούς σου ή από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου, όμως προς τα τέλη του θα έχεις μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη σε κάποια συνεργασία σου ή σε μία οικονομική συμφωνία και μπορεί αυτό να σημαίνει τεράστια απώλεια κερδών. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει για τα καλά τον Οκτώβρη και από εκεί και έπειτα θα δεις τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις τις όποιες ζημιές και να μπορέσεις μελλοντικά να ανακάμψεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved