ΔΙΔΥΜΟΙ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά τους;

Δίδυμε, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΔΙΔΥΜΟΙ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά τους;

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Από τις αρχές του 2024 θα σου έρθουν σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις χρέη και εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτους, ενώ μεγάλη βοήθεια και ευκολότερες ή «πιο πλάγιες» λύσεις μπορούν να σου δώσουν συμφωνίες που θα κάνεις με άτομα που κινούνται κάπως παρασκηνιακά. Μην φοβηθείς μία τέτοια περίπτωση, καθώς μόνο καλά μπορεί να σου πάει. Επίσης, ευνοείσαι για επενδύσεις και συνεργασίες, που ίσως αρχικά να μην σε ενθουσιάσουν, καθώς τα κέρδη θα είναι περιορισμένα, θα είναι όμως μακροπρόθεσμες και σταθερές. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχεις βοήθεια από τον/την σύντροφό σου, ο/η οποίος/α θα δει θετικές αλλαγές στα δικά του εισοδήματα. Ανοιχτό είναι και το σενάριο να σου έρθει κάποια κληρονομιά ή μία αποζημίωση. Σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα παραπάνω ενδεχομένως να έχεις τις τελευταίες μέρες του χρόνου. Το δικό σου προσωπικό εισόδημα πιθανώς να αυξηθεί μέσα στο καλοκαίρι, είτε γιατί θα κλείσεις κάποια καινούρια συμφωνία είτε γιατί θα διαπραγματευτείς το μισθό σου και θα καταφέρεις να πάρεις μία γενναιόδωρη αύξηση. Συνοπτικά, τα πιο σημαντικά διαστήματα για εσένα είναι ο Ιανουάριος προς τα τέλη του, όπως και ο Δεκέμβρης, αλλά και ο Ιούνιος.

2ο δεκαήμερο

Μπορεί μέχρι και τα μέσα του χρόνου να μην δεις σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου, όμως μέσα στο καλοκαίρι θα έχεις τη δυνατότητα να σταθεροποιηθείς στη δουλειά σου και να δημιουργήσεις ένα δίχτυ ασφαλείας, που θα σε βοηθήσει να μπορείς να ανταποκριθείς, όχι μόνο στις υποχρεώσεις σου, αλλά και σε οποιαδήποτε δυσκολία ή έκτακτη ανάγκη σου παρουσιάζεται. Αυτό μην το υποτιμάς καθόλου και θα δεις που εν καιρώ θα το εκτιμήσεις δεόντως. Πάντως, την ευκαιρία σου να κάνεις κάτι καινούριο και να κυνηγήσεις την τύχη σου, ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, θα την έχεις μέσα στον Ιούλιο. Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές, ενώ θα σου παρουσιαστεί και κάποια πρόταση συνεργασίας που ενδεχομένως να σου φέρει καλά κέρδη. Εάν πρόκειται για κάτι που έχει χαμηλό ρίσκο και η άλλη πλευρά είναι αξιόπιστη, τότε να το προχωρήσεις. Διαφορετικά, εάν πρέπει να πάρεις μεγάλα ρίσκα ή δεν έχεις μελετήσει και πολύ το θέμα, θα είναι δύσκολο να σου βγει.

3ο δεκαήμερο

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των εξελίξεων για τα οικονομικά σου και είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος/η με μεγάλες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Πιθανώς αυτή τη στιγμή να βγουν στην επιφάνεια τα αποτελέσματα από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν και εάν έχουν γίνει λάθη καλείσαι να τα πληρώσεις, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Εάν πάλι είχες πράξει σωστά, τότε θα δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται και πλέον να έχεις άλλη άνεση σε ό,τι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις σου. Είναι πάντως ένα πολύ δύσκολο διάστημα για να επιχειρήσεις να κάνεις κάτι καινούριο, εκτός βέβαια κι αν αναγκαστείς, μένοντας χωρίς καμία πηγή εισοδήματος. Οι καταστάσεις ενδεχομένως να αλλάξουν και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου ή που εκτιμάς κάποια πράγματα. Προς τα τέλη της χρονιάς, και συγκεκριμένα, από το Νοέμβριο κι έπειτα θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για να τολμήσεις να κάνεις μία επένδυση, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις σε τάξη χρέη και εκκρεμότητες και να τα έχεις τακτοποιημένα για καιρό, ώστε να μην είναι μόνιμη πηγή άγχους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved