Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΖΥΓΟΣ ♎

Το 2022 θα έχει για σένα αρκετά θετικά χαρακτηριστικά κι αυτό βέβαια το… χρωστάς στον Δία που για ένα μεγάλο διάστημα (11/5 με 27/10 και μετά τις 20/12) θα βρίσκεται απέναντί σου στον Κριό… ευλογώντας και τα δικά σου «γένια», μέσω των άλλων! Υπάρχουν μάλιστα τέσσερεις Νέες Σελήνες που πριμοδοτούν την τύχη και την πρόοδό σου, με πρώτη και καλύτερη εκείνη της 26ης Σεπτεμβρίου. Σε αναπτυξιακούς ρυθμούς όμως θα σε βάλουν και αυτές στις 29/6, 28/7 και 23/12 με τους αντίστοιχους μήνες που ακολουθούν να αποδεικνύονται «χρυσάφι» για σένα, ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου. Και… γάμο άμα θες τον κάνεις αλλά να θυμάσαι ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, που δεν σε εξιτάρει πια ή/και έχει «πνιγεί» μέσα στις συμβάσεις, μάλλον ήρθε η ώρα να… αποχαιρετήσεις!

Μάλιστα, η διέλευση του Άρη από τον Κριό (25/5 με 5/7) μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική, είτε βρεις νέο είτε αλλάξεις σύντροφο, ύστερα από μια κρίση.

Μένοντας στον Άρη, η πολύμηνη παραμονή του στους Διδύμους (20/8 με 13/1) θα επιταχύνει σε πρώτη φάση διαδικασίες σχετικές με σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις, από την στιγμή όμως που θα γίνει ανάδρομος στις 30/10 μπορεί να ανοίξει μια παρένθεση, με θέματα του παρελθόντος να επανέρχονται στο προσκήνιο, την ίδια στιγμή που οι εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου θα μπλοκάρουν. Μπορεί επίσης να στερηθείς μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις άμεσα διαθέσιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

Όσον αφορά τώρα την διέλευση του Δία από τους Ιχθύς (μέχρι τις 11/5 και από 27/10 μέχρι 20/12) θα υποστηρίξει κυρίως τα εργασιακά σου, με τον Μάρτιο να είναι ο πιο τυχερός μήνας σου.

Υπάρχουν βέβαια και τέσσερεις εκλείψεις που αναφέρονται πρωτίστως στα οικονομικά σου και με εξαίρεση την Ηλιακή στις 25/10… εύκολες δεν τις λες!

Η Σεληνιακή στις 16/5 θα λειτουργήσει στερητικά κι ίσως με μια «σφιχτή» οικονομική πολιτική να… την βγάλεις καθαρή, ανεξάρτητα με το ό,τι θα πληρώνεις και τελειωμό δεν θα ‘χει. Όμως η Ηλιακή στις 30/4 και η έτερη Σεληνιακή στις 8/11 ενδέχεται να λειτουργήσουν διαλυτικά κι εσύ να μην έχεις από πού να πιαστείς. Το… κακό μάλιστα είναι ότι η επιρροή μιας έκλειψης μπορεί να επεκταθεί χρονικά και στους 5-6 μήνες, που σημαίνει ότι άπαξ και ξεκινήσουν τα προβλήματα έχουν… δρόμο ακόμη! Τον Δία λοιπόν και… τα μάτια σου, αφού οι λύσεις στα αδιέξοδά σου μπορεί να έρθουν από τους άλλους.

Παράλληλα βέβαια, μπορείς να ποντάρεις και στην Αφροδίτη, που τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις θα σου κάνει τα… χατίρια, με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα! Πρώτα περνώντας από τον Κριό (2 με 28/5) κι ύστερα από το ζώδιό σου (29/9 με 23/10).

Όσον αφορά τώρα στις ανάδρομες κινήσεις πλανητών σε ενδιαφέρει εκείνη του Ερμή στο ζώδιό σου (9 με 23/9), που συνηγορεί σε μια αναθεώρηση των πεπραγμένων σου ή/και σε διορθωτικές και συμπληρωματικές ενέργειες, παρεμποδίζοντας συνάμα νέες συμφωνίες και συμβόλαια.

Η, δε, ανάδρομη Αφροδίτη (μέχρι τις 29/1) μπορεί να ανοίξει μια παρένθεση στα οικογενειακά σου, επαναφέροντας ίσως στο προσκήνιο και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved