Υδροχόος 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Υδροχόο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Υδροχόος 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έχετε πολλά να κάνετε αυτή τη χρονιά, γιατί θα ενεργοποιηθείτε τόσο δυναμικά, που ούτε εσείς δε θα πιστεύετε τη μεγάλη αυτή αλλαγή. Το 2018 ξεκινάει ήρεμα για σας και καλό θα είναι να το εκμεταλλευτείτε, γιατί πριν τελειώσει ο Ιανουάριος θα σας επισκεφτεί η Αφροδίτη, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να εισπράξετε όλο το καλό κομμάτι του ζωδίου σας. Θα είστε φιλικοί κι ενωτικοί με τους άλλους κι αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Οι σκέψεις σας κι ο τρόπος που θα πικοινωνείτε θα έχουν κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο.

Ο Άρης στο ζώδιό σας θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο αυτή τη χρονιά στη ζωή σας, αφού θα παραμείνει για ένα μεγάλο διάστημα (θα ανάδρομος από τέλη Ιουλίου έως τέλη Αυγούστου), οπότε θα έχετε δυναμική δράση και θα εξωτερικεύετε ευκολότερα τα συναισθήματα σας, δείχνοντας ποιοι πραγματικά είστε.

Από το Μάιο μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, θα κινείστε σε γρήγορους και κυρίως πολύ επιθετικούς ρυθμούς, ειδικά όταν θα θέλετε να ξεπεράσετε το παρελθόν αλλά σας εμποδίζουν. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα επανέλθει ο Άρης στο ζώδιό σας έως και τις 14 Νοεμβρίου. Θα μπορείτε να αναγνωρίσετε πιο εύκολα συμπεριφορές και καταστάσεις που ταιριάζουν στον ψυχισμό σας. Θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα και κυρίως θα επικεντρωθείτε σε πρωτοποριακά και ιδιαίτερα χόμπι, που θα σας εκφράζουν.

Κάποιοι ίσως νιώσετε ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τα πράγματα και θα έχετε έντονη την αίσθηση ότι πρέπει να αποσυρθείτε για ένα διάστημα για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Δε θα εξωτερικεύσετε τα προβλήματα σας γιατί θα έχετε την ανάγκη να κρατήσετε ήπιους τόνους.

Στα ερωτικά σας θα είστε μαχητές κι επειδή θα ρισκάρετε, θα υπάρξουν συνεχόμενες ευκαιρίες. Η καλύτερη περίοδος είναι από τα μέσα Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, ο Μάιος και από τα μέσα Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου όπου υπάρχουν ευκαιρίες για γάμο. Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου κι ο Νοέμβριος ίσως φέρουν έναν έρωτα από το εξωτερικό.

Γενικά, το πλανητικό σύστημα θα σας ευνοήσει αρκετά αυτή τη χρονιά κι όταν θα μπει πλέον ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να βρείτε το στόχο σας και να τον πετύχετε. Επενδύσεις σχετικές με ακίνητα ή μια παλιότερη δουλειά θα σας αποφέρουν χρήματα.

Παρακολούθησε την Ετήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου σε βίντεο εδώ:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved