Καρκίνος 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Καρκίνο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Καρκίνος 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Πολλά αλλάζουν στη ζωή σας. Στόχος σας πλέον είναι η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Ο Κρόνος στον άξονά σας κατά κάποιο τρόπο σας βάζει σε τάξη και σας παρακινεί να βγάλετε τα καλύτερα και πιο τίμια στοιχεία του χαρακτήρα σας. Τα πράγματα δε θα είναι ούτε δύσκολα ούτε εύκολα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από εσάς και το μονοπάτι που θα επιλέξετε να βαδίσετε.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 17 Ιανουαρίου στον άξονά σας βοηθά να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να διαχωρίσετε το σωστό από το λάθος, «ελέγχοντας» υπό το φως του προβολέα τους γύρω σας, σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Είστε σε δίλλημα, θέλετε να ξεφύγετε από τα πλοκάμια των άλλων και να μην κάνετε όσα θέλουν εκείνοι, γιατί νιώθετε την ανάγκη να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό. Όταν αποφασίσετε να γίνετε πιο δυναμικοί, ώστε να επιλύσετε τα θέματα που σας ταλαιπωρούν, όλα θα γίνουν ευκολότερα. Με τόλμη κι εξωστρέφεια, βγαίνοντας έξω να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας θα επιφέρετε την αλλαγή, ακόμα και σε πνευματικό επίπεδο.

Από τις 18 Μαρτίου έως και τις 16 Μαΐου, θα εστιάσετε στα δικά σας ζητήματα κι ανάγκες. Ο στόχος είναι να τα διεκπεραιώσετε, ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να βοηθήσετε και τους γύρω σας. Σ’ αυτή τη φάση θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί κι ίσως λίγο επιθετικοί.

Από το τέλος Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, αναλαμβάνετε δράση σε προσωπικό κι οικογενειακό επίπεδο, με σκοπό την εξυγίανση των σχέσεων και την κατά περίπτωση διαφοροποίησή τους.

Αν μέχρι τώρα έχετε δουλέψει σωστά κι έχετε λειτουργήσει δίκαια, να γνωρίζετε πως αυτή η χρονιά θα σας ανταμείψει. Θα ωριμάσετε πολύ και θα επιχειρήσετε να ξεκινήσετε κάτι ολοκληρωτικά δικό σας, ώστε να αποφύγετε συνεργασίες που δε σας ταιριάζουν. Επίσης, θα δώσετε προτεραιότητα στα οικογενειακά θέματα και θα αναλάβετε όσες περισσότερες ευθύνες μπορείτε.

Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, αφού θα γίνουν επιστροφές από το παρελθόν και συγχρόνως θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τα ίδια άτομα. Θα πραγματοποιήσετε στροφή στον τρόπο που κινείστε, διότι θα είστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα πολύ παθιασμένοι. Ακόμα, θα προσανατολιστείτε στην απόκτηση παιδιών.

Αναλαμβάνετε ευκολότερα ρίσκα σε επαγγελματικό επίπεδο κι αυτό αποδίδει. Αν ακολουθήσετε τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο που έχετε συνηθίσει, τα οφέλη θα είναι μικρότερα. Προσέξτε τις συνεργασίες και τις συμφωνίες που θα κάνετε γιατί οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες κι ένας λάθος χειρισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος.

Από τα μέσα Μαΐου ως τα μέσα Ιουνίου, το Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο, θα έχετε την τιμητική σας σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.

Παρακολούθησε την Ετήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου σε βίντεο εδώ:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved