Ταύρος 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τον Ταύρο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ταύρος 2018: Ετήσιες Προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η χρονιά αρχίζει με έντονη διάθεση να πετύχετε τους στόχους σας, με δικά σας μέσα και γι’ αυτό καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Θα δώσετε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας, ώστε να πετύχετε το ποθητό αποτέλεσμα, με έναν τρόπο πολύ μεθοδικό, αλλά κι ιδιαίτερα επιθετικό. Στην πορεία θα διαπιστώσετε, πως η βοήθεια που υπολογίζατε από συγκεκριμένα άτομα δε θα έρθει κι αυτό θα σας στεναχωρήσει και θα σας βγάλει παράπονο. Μπορεί να φτάσετε στο σημείο να παραδώσετε στους άλλους τη δύναμη σας.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έρθουν και καλά. Ο Δίας από τον Σκορπιό σας φέρνει συνεχώς ευκαιρίες για νέες επεκτάσεις κι ανοίγματα και σας βοηθά να επιδράτε θετικά στους γύρω σας. Μια πιθανή συμβίωση -ή γάμος για τους πιο τολμηρούς- θα βελτιώσει τη ζωή σας.

Όλα δείχνουν πως σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε, χωρίς απαραίτητα να διαφοροποιήσετε τη ρουτίνα σας.

Κι ενώ αντιστέκεστε με νύχια και με δόντια να μην αλλάξετε τίποτα, το σύμπαν, από την αρχή του χρόνου, σας ωθεί να διαχειριστείτε με άλλο τρόπο τις οικονομικές υποθέσεις με τρίτους, το κράτος, ακόμα και με το σύντροφό σας.

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με τόλμη και τις μεταφυσικές κι υπαρξιακές ανησυχίες σας με πιο ελεύθερη σκέψη. Τα ταξίδια κι η γνώση θα αποτελέσουν τα εργαλεία για να πάτε μπροστά.

Θα κινηθείτε σε δυο βασικούς άξονες: ο πρώτος είναι η τάση για σταθερότητα, οργάνωση και πολλή δουλειά. Ο δεύτερος θα είναι η απόδραση από το παλιό και τετριμμένο, με στόχο την εξυγίανση. Μια μετακίνηση που θα γίνει ξαφνικά, ενώ αρχικά σας φαινόταν βουνό, τώρα θα αναλογιστείτε για ποιο λόγο δεν την πραγματοποιήσατε νωρίτερα.

Ο Ουρανός που θα μπει στο ζώδιο σας στις 16 Μαΐου και θα παραμείνει ως τον Απρίλιο του 2026, θα φέρει ανατροπές σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά θα συμβούν σιγά σιγά, αλλά είναι σίγουρο πως ο «αέρας» σας θα αλλάξει.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, από τις 16 Μαΐου, θα βιώσετε μια μεγάλη αλλαγή. Νέες πληροφορίες κι ένα καινούργιο επίπεδο αντίληψης, έστω και με το ζόρι, θα είναι τα δώρα σας.

Μέχρι και τις 12 Αυγούστου, θα λάβουν χώρα μεγάλες ανατροπές, οι οποίες θα γίνουν μέσα από κόντρες κι επιθετική συμπεριφορά. Να θυμάστε πως πρέπει να προασπίζετε το νέο και το διαφορετικό, ώστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Αφεθείτε στο «ποτάμι» της ζωής, με τις καλές και τις αντίξοες συνθήκες κι εκπαιδευτείτε, προκειμένου να φτάσετε στο στόχο σας.

Από Σεπτέμβριο ως και μέσα Νοεμβρίου, θα ακολουθήσετε αναγκαστικά νέες διαδρομές σε επαγγελματικό, κοινωνικό κι οικογενειακό επίπεδο. Η κατάσταση ομαλοποιείται κι όλα γίνονται ευκολότερα από τις 16 Νοεμβρίου και μετά.

Θα μπείτε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα ενδότερα ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει υπερβολικά και τότε θα καταλάβετε πως μπορείτε να βιώσετε την υγιή συντροφικότητα. Πιθανότατα να βρεθείτε σε κατάσταση γάμου ή συμβίωσης. Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν και εσείς να ζήσετε πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Φεβρουάριος, Απρίλιος, Μάιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος είναι οι μήνες που το ερωτικό στοιχείο γίνεται πολύ εντονότερο.

Το ίδιο διάστημα ευνοούνται και τα επαγγελματικά σας γιατί οι συνεργασίες γίνονται πιο ομαλές και θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα από άλλες φορές κι ίσως με τη βοήθεια άλλων ατόμων.

Παρακολούθησε την Ετήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου σε βίντεο εδώ:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved