ΙΧΘΥΕΣ New Year's Resolution: Αγάπη για όλους, αλλά κυρίως για μένα! Διαφορετικά, να μου λείπει!

ΙΧΘΥΕΣ New Year's Resolution: Αγάπη για όλους, αλλά κυρίως για μένα! Διαφορετικά, να μου λείπει!

Ο Ιχθύς, που ξέρατε, μας τελείωσε! Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε!

Φέτος δίνω υπόσχεση στον εαυτό μου να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να μην ξαναγαπήσω κανέναν, αν δεν έχω ατράνταχτες αποδείξεις ότι το αξίζει κι ότι με αγαπάει.

Θέλεις να είμαι στο πλάι σου και να σε στηρίζω; Απόδειξε ότι το αξίζεις!

Θέλεις να γίνομαι 1000 κομμάτια για εσένα και χαλί να με πατήσεις; Α στα διάλα, γιατί και μόνο που το σκέφτηκες, ξύπνησες τον... ταλιμπάν μέσα μου.

Βαρέθηκα να κουβαλώ την ταμπέλα του καλού παιδιού. Καλάμια και καλαμάκια με την καλοσύνη μου πια.

Κι επειδή δεν έχω διακόπτη να τον γυρίσω και να πάψω να είμαι ένα κομμάτι μάλαμα, κάνω αυτήν τη συμφωνία με εμένα: θα είμαι πάντα καλός τα πρώτα πέντε λεπτά με όποιον τύχει να είναι δίπλα μου. Μετά, μαντέψτε τι θα γίνει! Θα πρέπει κι ο άλλος να μου αποδείξει ότι είναι καλός κι ότι έχει αγαθές προθέσεις, διαφορετικά, θα μπαίνω σε cold mode ή αλλιώς θα κατεβάζω τα ρολά στο μαγαζάκι της καλοσύνης και θα φοράω τη φάτσα "δεν με νοιάζει" και whatever.

Κι επειδή η καρδούλα μου είναι εκείνη που πληρώνει με τόκο τις βλακείες που κατά καιρούς κάνω (επιλέγοντας να αγαπάω τα λάθος άτομα), θα την προστατεύσω με τον παραπάνω τρόπο.

Είσαι καλός; Απόδειξη!

Θέλεις να σε αγαπήσω; Όμορφα. Απόδειξέ μου ότι το αξίζεις. Διαφορετικά, η καρδούλα μου θα ανήκει σε εμένα και μόνο σε εμένα (άντε και στον μπαμπά μου γιατί τον αγαπώ τρελά!)!

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved