ΤΟΞΟΤΗΣ New Year's Resolution: Το 2018 ξεκινάω αποταμιεύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ New Year's Resolution: Το 2018 ξεκινάω αποταμιεύσεις!

Άντε βρε! Σας έφεξε! Από φέτος ξεκινάω αποταμιεύσεις και θα κάνω οικονομίες! (το' πα σωστά άραγε ή υπάρχει άλλος οικονομικός όρος που δεν έχω στο λεξικό μου;).

Καλά, μην φανταστείτε κι εσείς τώρα ότι θα την βγάζω με παξιμαδάκι-ελίτσες- φασκόμηλο κάθε βράδυ (όχι ότι έχω τίποτα εναντίον του θρεπτικότατου αυτού τρίπτυχου), αλλά, μια φορά, λέω να εκμεταλλευτώ τον απαισιότατο Κρόνο, που προς μεγάλη μου τέρψη πέρασε στον γείτονα Αιγόκερω και να βάλω κι εγώ το άμοιρο κανένα φράγκο στην άκρη.

Αλλά ό,τι κι αν βάλω στην άκρη, φυσικά δε θα μείνει και για πολύ εκεί. Εξού και ξεκίνησα λέγοντας ότι σας έφεξε! Θα το ξοδέψω μαζί σας ή για εσάς. Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι κανείς μονοφαγάς! Καλά δεν τα λέω;

Ε, είπα ότι θα σφίξω το ζωνάρι μου να κάνω οικονομία, δεν είπα όμως ποτέ πως ότι μαζέψω δεν θα το ξοδέψω κιόλας! Όλα κι όλα: μιζέρια και Τοξότης δεν πάνε παρέα. Αν είναι να μπω στον κόπο να αλλάξω τις συνήθειές μου για να δει κι ο κουμπαράς μου καμία άσπρη μέρα, δεν σημαίνει ότι θα πέσω να πεθάνω από την στέρηση ή θα πάρω και βούρδουλα για να μαστιγωθώ. Όχι αγάπες μου. Αυτά τα κόλπα τα ζόρικα, είναι για άλλες ψυχές, όχι για την πάρτη μου.

Άρα, έχουμε και λέμε: περιορίζω τα άσκοπα έξοδα, βάζω φρένο στις αυθόρμητες αγορές, μαζεύω και λίγα τάλιρα στην άκρη και μετά.... μην τον είδατε τον Παναγή! Παίρνουμε τα λάφυρα και τα κάνουμε… ζωή!

Καλή ζωή! Αυτά είναι!

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved