ΖΥΓΟΣ New Year's Resolution: Από το 2018, τέρμα οι γλύκες! Ετοιμαστείτε να με δείτε... αλλιώς!

ΖΥΓΟΣ New Year's Resolution: Από το 2018, τέρμα οι γλύκες! Ετοιμαστείτε να με δείτε... αλλιώς!

Ήρθε επιτέλους η χρονιά που θα γίνω λεκτικά θαρραλέος –για να μη σου πω, θρασύς και χάσεις πάσα ιδέα για την ομορφιά μου-!

Το μυαλό μου κόβει, η γλώσσα μου ράβει, αλλά κάπου χάνω το θάρρος μου πολλές φορές και καταλήγω να κρατώ σκέψεις, λέξεις και φράσεις για εμένα, αντί να τις εξωτερικεύσω.

Αγάλι-αγάλι το πάω για να σας πω ότι αποφάσισα να ξεπεράσω τις ντροπές και να γίνω πιο ρωμαλέος στις εκφράσεις μου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν κάποιος μου σπάσει τα… νεύρα με τον ηλίθιο τρόπο του (για να μην το πω αλλιώς), αντί να χαμογελάσω αμήχανα ή να αλλάξω δωμάτιο για να μην αναγκαστώ να ρίξω το επίπεδο, φέτος λέω να τον συναντήσω στα μισά και να του απαντήσω στην ίδια διάλεκτο, εμπλουτισμένη αν χρειαστεί κι από λίγη γλώσσα του σώματος (bye bye επίπεδο και να μας γράφεις!).

Δεν θα πάψω ποτέ να είμαι υπέρ των ειρηνικών λύσεων και προσεγγίσεων, αλλά από φέτος, παύω κάθετα να υποστηρίζω την όποια ανοχή σε άτομα που μόνος τους στόχος είναι να μου φέρνουν τούμπα το στομάχι με τη συμπεριφορά τους.

Κι όχι, δεν θα καθαρίσει κανένας άλλος για εμένα αυτή τη χρονιά. Στα μούτρα μου θα πετάτε τις κοτσάνες, στα δικά σας θα προσγειώνεται η ατάκα μου, γεμάτη με ισχυρή δόση από το ίδιο σας το φάρμακο.

Επομένως, αντί να μου πουλήσετε τσαμπουκά, καλύτερα να με προσεγγίσετε με μια και μοναδική σκέψη στο μυαλό: το πώς θα περάσουμε όμορφα μαζί, γιατί από αυτό το τελευταίο, είμαι μανούλα γλυκιά!

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved