ΠΑΡΘΕΝΟΣ New Year's Resolution: Μάντεψε ποιος θα είναι εντελώς cool το 2018...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ New Year's Resolution: Μάντεψε ποιος θα είναι εντελώς cool το 2018...

Θα το πάρω αλλιώς.

Αυτό. Φέτος θα το πάρω χαλαρά. Ο Παρθένος που έτρεχε σαν τον Βέγγο δεξιά κι αριστερά να τα προλάβει όλα και να μη χάσει τον έλεγχο και το λογαριασμό μας τελείωσε. Ζήτω ο νέος Παρθένος του 2018, που στόχο έχει βάλει να κάνει ειρήνη με τον εαυτό του κι όχι με το ρολόι ή τις προθεσμίες.

Εάν πρέπει να εστιάσω κάπου και να εργαστώ πάνω σε αυτό με επιμέλεια, θα στρέψω όλη μου την προσοχή και την ενέργεια, στο να μην σπαταλιέμαι και να μην σπάζομαι για όποιον δεν πάει καλά και για ό,τι πάει στραβά.

Στην αρχή και για ‘κανα δύο μήνες, παίζει να μου στραβώσει το στόμα, αλλά με τον Κρόνο να με τριγωνίζει από Αιγόκερω πλευρά, θα σφίξω τα δόντια να στρέψω το κεφάλι μου αλλού, για να μην σφίξω τις γροθιές μου κι έχουμε δράματα.

Βέβαια, θα πρέπει να μάθω και λίγα πράγματα για την τέχνη του "αράζειν, χαλαρώνειν και καρφί δεν μου καίγεται", αλλά που θα μου πάει; Θα την κατακτήσω κι αυτήν. Τι στον άνεμο; Το πολύ πολύ να ζητήσω και μερικά ιδιαίτερα από τον Ταύρο ή τον άλλο, τον ακατανόμαστο, τον Ιχθύ, που είναι πέρα βρέχει, σε σταθερή πορεία εδώ και κάτι αιώνες.

Θα το πάρω αλλιώς, σου λέω. Για το καλό μου

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved