ΔΙΔΥΜΟΙ New Year's Resolution: Το 2018, θα είναι μια χρονιά ορόσημο για εμένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ New Year's Resolution: Το 2018, θα είναι μια χρονιά ορόσημο για εμένα!

Το 2018, θα είναι μια χρόνια ορόσημο για εμένα!

Φέτος λέω αντί να κάνω κάτι, να μην κάνω κάτι! Για την ακρίβεια, θα πάψω να ασχολούμαι με τα social media λες κι η ζωή μου εξαρτάται από αυτά. Οκ, πλάκα κάνω: δεν εξαρτάται η ζωή μου από αυτά, αλλά η καλή μου διάθεση. Επίσης, σπάνε τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα της κάθε ημέρας και πολλές φορές, μου ανεβάζουν το ηθικό. Αλλά όχι αγάπη μου! Δεν με ξέρεις καλά εμένανε! Είναι να μην το πάρω απόφαση. Απόφαση είναι να μην το πάρω. Να το πάρω. Να μην το πάρω. Θα το πάρω!

Ουφ! Εντάξει, το παραδέχομαι. Μου είναι ζόρι να το κόψω μαχαίρι –κι εδώ που τα λέμε, ποιος ο λόγος;- οπότε, θα το περιορίσω λίγο το άθλημα, για να ασχοληθώ και με τίποτα άλλο. Τίποτε. Άλλο.

Αχ, δεν με βλέπω καλά. Από εδώ το πάω, από εκεί το φέρνω, θα υποφέρω για να ξεκολλήσω τη μύτη μου από το κινητό, αλλά, όπως προανέφερα με πολύ στόμφο –δεν ξέρω αν το προσέξατε- εγώ μια φορά, θα πατήσω δάχτυλο και θα κλείνω την οθόνη του κινητού μου, πριν γίνει το μυαλό μου εντελώς κρέμα από τα πολλά like, reply, καρδούλες, αντίχειρας πάνω, γελαστή φατσούλα, θυμωμένη φατσούλα και τα λοιπά και λοιπά…

Επίσης, δεν θα με νοιάζει και πόσα like θα μου κάνετε. Να κι αν μου κάνετε, να, κι αν δεν μου κάνετε. Βασικά όμως, αν δεν μου κάνετε, να σας καεί το σπίτι και να σας καταραστεί Σαββατογεννημένος Αιγόκερως, έτσι, για να σας κοπεί το γέλιο. Ορίστε μας.

Λοιπόν: από αύριο θα κόβω ένα λεπτό ανά τέσσερις ημέρες από τις 6 ώρες που ασχολούμαι μ’ όλο αυτό το θέμα.

Είναι να μην το πάρω απόφαση παιδάκι μου…

Μάθε τι υπόσχονται και τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved