Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2018: Μάθε για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Το Παγκόσμιο έτος 2018

Πέρα από τον Αριθμό Προσωπικού έτους που δείχνει σε ποιο χρόνο του 9ετούς κύκλου βρισκόμαστε, υπάρχει και το Παγκόσμιο Έτος, ο μονοψήφιος αριθμός στον οποίο καταλήγουμε, κάνοντας την αναγωγή του έτους που διανύουμε (2018), ο οποίος μας δείχνει την ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη αυτή τη χρονιά.

Το Παγκόσμιο Έτος 2018 δονείται με την ενέργεια του 2

Το 2 συμβολίζει τις ανθρώπινες σχέσεις και μας προτρέπει να βρούμε τρόπους να ζούμε με αρμονία τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τους άλλους. Ας μην ξεχνάμε ότι οι άλλοι είναι ο καθρέφτης μας και προβάλλουμε σε αυτούς δικά μας κομμάτια. Η πρόκλησή μας είναι να μπορούμε να νοιώσουμε τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους, χωρίς να καταπιέζουμε τα δικά μας. Να συνεργαζόμαστε και να μοιραζόμαστε. Για να μείνουμε ισορροπημένοι απαιτείται συνεχής επαγρύπνηση. Αυτή την περίοδο, θα μάθουμε πώς να είμαστε μέλος της ομάδας, εξασκώντας τη διπλωματία και το συμβιβασμό. Η ενέργεια του 2 δεν αντέχει την ένταση και τους διαπληκτισμούς.

Η ζωή μας λειτουργεί με επαναλαμβανόμενους 9ετείς κύκλους που ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών από το 1 έως και το 9. Όταν τελειώνουμε με τον 9ο κύκλο αρχίζουμε ξανά από το 1, και προχωράμε πάλι μέσα από τους εννέα αριθμούς. Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ζωή μας. Αν κοιτάξουμε εννέα χρόνια πίσω και δούμε ποιοι τομείς επηρεάσθηκαν πρέπει να αναμένουμε την επανάληψη γεγονότων παρόμοιας δόνησης.

Μάθε σε ποιο σημείο του 9ετούς κύκλου βρίσκεσαι

Πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεώς σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2018, δηλαδή το 2 και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί στις 24 Μαΐου, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησής σου (24+5) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (2), 24+5+2=31. Κατόπιν, μετάτρεψε τον αριθμό 31 σε μονοψήφιο 3+1=4. Το 4 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2018.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved