Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα!

Μια εβδομάδα με ιδιαίτερη δυναμική αφού αρχικά θα λάβει χώρα το τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα και εν συνεχεία η αντίθεση του πλανήτη του πολέμου με τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μέσα στην εβδομάδα, σε καλεί να ανοιχτείς στο «απρόσμενο», ενώ οι έρωτες δεν θα λείψουν. Κι αυτό γιατί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βοηθά και τα ρομάντζα... μα και το... σεξ στα ράντζα.

ΚΡΙΟΣ
Ίσως, αυτήν την εβδομάδα κληθείς να αναλάβεις ρόλο «σοβαρό» αφού ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει να κάνει «πάρτι» δυσαρμονίας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Τα νεύρα θα είναι σε τρελά κέφια και θα ξαναθυμηθείς πως είναι να μπαίνεις στα «κόκκινα» και να είσαι έτοιμος/η να τα κάνεις γης μαδιάμ. Με έναν φίλο, συνεργάτη, πελάτη ή ακόμα και τον/την σύντροφό σου πιθανόν να τα «σπάσετε». Όμως, ακόμα και αν αποφύγεις τη ρήξη, δεν θα αποφύγεις τα περίεργα βλέμματα αφού οι φωνές του τσακωμού σας θα έχουν κάνει τους άλλους να είναι σίγουροι ότι έχουν πέσει μερικές «ψιλές».

Το τραγούδι της εβδομάδας: Μπουνιές-κλωτσιές - Νίκος Καρβέλας

ΤΑΥΡΟΣ
Το επταήμερο που ακολουθεί θα είσαι κάπως σαν τον «άφθαρτο» από την ομώνυμη ταινία με τον Bruce Willis. Τριγύρω σου θα γίνεται ο κακός χαμός, αλλά εσύ θα βγαίνεις «ατσαλάκωτος». Κοίταξε όμως λίγο τον εαυτό σου καθώς τα έχεις δώσει όλα για κάποιους και αρχίζεις να «κλατάρεις». Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο θα «ξυπνήσει» παρελθοντικές ανησυχίες για τη ζωή, τα ερωτικά αλλά και τον μόνιμο πόνο σου.. τα οικονομικά. Ίσως, είναι στιγμές που κρυφά θα μονολογείς «είμαι πεινασμένος/η... για την αγάπη σου όπως τραγουδούσε και ο Jeff Buckley.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Lover, You Should've Come Over - Jeff Buckley

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να καταλάβεις πως, με Ήλιο, Κρόνο και Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο, τα πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες κάνει την «δουλειά» του και έτσι θα είναι ώρες που θα νιώθεις ότι «ο Παράδεισος δεν είναι πια εδώ». Ανάλαβε πρωτοβουλίες χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου χάρισμα και μπορείς να πετύχεις πολλά.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Paradise City- Guns N Roses

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να νοιώσεις πως λόγω του χαρακτήρα σου χτυπιέσαι από χίλιες μεριές αλλά πρέπει και οφείλεις να κρατήσεις την αυθεντικότητά σου. Η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο δίνει έναυσμα στα εργασιακά σου για νέα πράγματα, δείχνοντάς σου πως δεν είσαι «η τελευταία τρύπα του ζουρνά». Νοητικά, από Πέμπτη ίσως τα «παίξεις» αλλά το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σου φέρει πίσω το δικαίωμα στο όνειρο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Ταξίδι στο όνειρο - Λαθρεπιβάτες

ΛΕΩΝ

Με τόσους πλανήτες στον 5ο οίκο της διασκέδασης και του έρωτα από τη μια υπάρχει καημός και από την άλλη το ρίχνεις στην τρελή. Μέσα στο σπίτι πολλά μπορούν να γίνουν καλύτερα ενώ κάποιο comeback μέλους της οικογένειάς σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ονειρικά. Πέμπτη και Παρασκευή είναι ιδανικές μέρες για γέλια και για να αρχίσεις να παίρνεις τις στροφές στου έρωτα και της χαράς την πίστα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γωγώ Τσαμπά – Τα Καγκέλια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα ακόμα και αν πονάς δεν σταματάς να αγαπάς. Αντίθετα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δείχνεις στο ταίρι σου, το φίλο σου ή τον συνεργάτη σου ότι είσαι εκεί και αδιαφορείς για λάθη που έχουν γίνει. Ό,τι κάνεις βεβαίως δεν πάει στο βρόντο. Και αυτό θα το καταλάβεις με τον Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη, που και λόγια αγάπης θα ακούσεις και κινήσεις ευγνωμοσύνης θα δεις.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Αγαπάω και αδιαφορώ- Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ΖΥΓΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, με τον Άρη στο ζώδιό σου σε δυσαρμονικές όψεις με τους «πολλά βαρείς» Πλούτωνα και Ουρανό, πιθανόν να νιώσεις ότι ένα πρόσωπο με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να σε εξοντώσει. Και έτσι και εσύ, αντί για αγάπη, πιθανόν να δώσεις μια βαλίτσα στο χέρι, τραγουδώντας ο δικός μου ο δρόμος μ’ έχει χρόνια διαλέξει, στην οδό γράφει «μόνος». Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ανανεώσου, φόρα την πιο ερωτική σου διάθεση και που ξέρεις ίσως κάπου εκεί στα ψώνια ο έρωτας να σε χτυπήσει με το βέλος του.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Ο δικός μου ο δρόμος - Πασχάλης Τερζής

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει με καθημερινά προβλήματα και ανησυχίες στη δουλειά να σου τρώνε χρόνο από τα μυστικά σου πάθη και αιτήματα. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, θα δώσεις και θα πάρεις πόνο και ίσως στα σκοτεινά πεις «υποφέρω εξαιτίας σου». Στα φανερά, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δείχνεις ότι όλα είναι τέλεια σε πρόσωπο που σε ενδιαφέρουν, ποθώντας να κάνεις πραγματικότητα ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Εξαιτίας σου - Νίκος Οικονομόπουλος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, δεν είσαι στα καλύτερά σου, αφού περιορίζεσαι και βάζεις φρένο σε πράγματα που, αν και θέλεις να κάνεις, εντούτοις ξέρεις ότι στο τέλος θα σε οδηγήσουν σε μια μεγάλη συναισθηματική ή υλική ήττα. Ακόμα, όμως και αν εσύ σκέφτεσαι τα όποια «χάλια» σου, είσαι αγαπημένο παιδί του σύμπαντος και, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα διαψεύσει ότι τελείωσε ο χρόνος για ό,τι ποθείς στη ζωή σου.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Τα χάλια μου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη στον τομέα της καριέρας και της εξέλιξης σε δυσαρμονικές όψεις αυτήν την εβδομάδα με Πλούτωνα και Ουρανό, πιθανόν να αισθανθείς ό,τι μπροστά από τη σκάλα της επιτυχίας σου υψώνονται μεγάλα εμπόδια. Ως παιδί όμως του Κρόνου, δεν το βάζεις κάτω και ό,τι θες, λες μέσα σου «γίνεται, γίνεται, γίνεται». Αισθηματικά πάντως, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αναμφίβολα όλα γίνονται με ένα φιλί. Η αγάπη πια δεν θα θυμίζει κρύα αγκαλιά.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γίνεται - Παντελής Παντελίδης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» και αυτό εσύ με το που μπαίνει η εβδομάδα το νιώθεις πολύ έντονα. Ούτε ξεχνάς κουβέντες που σου είπαν ούτε μετανιώνεις για όσα ξεστόμισες και ήξερες ότι θα λαβώσουν καρδιές. «Είμαι ο πόνος που δοκίμασες» σκέφτεσαι και αυτό σε «φτιάχνει» γιατί απαλύνει τη δική σου λύπη. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν σε ενδιαφέρουν όσα λένε οι άλλοι για σένα, αρκεί να ζήσεις το δικό σου όνειρο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Firestarter - The Prodigy

ΙΧΘΥΕΣ

Σου αρέσει να ονειρεύεσαι και να μη βαδίζεις με όσα απαιτεί η πραγματικότητα. Όμως, αυτήν την εβδομάδα με τον Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε δυσαρμονικές όψεις, αναγκάζεσαι να κατέβεις από το συννεφάκι σου, καθώς στον κόσμο των υποχρεώσεων, των λογαριασμών και των οικονομικών αναγκών τα πράγματα καταρρέουν. Κάτι πρέπει να κάνεις καθώς δεν είναι όλα όπως τα φανταζόσουν. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα φίλοι, αδέρφια και κοντινοί συγγενείς γίνονται οι άγγελοί σου.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Domino dancing – Pet Shop Boys

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved