Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto για κάθε ζώδιο)

Τι θα μισήσεις και τι θα αγαπήσεις την εβδομάδα που έρχεται;

Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto για κάθε ζώδιο)

ΚΡΙΟΣ

Τι θα μισήσεις: Μετακινήσεις και εργασιακά θέματα που θα σου τσιτώσουν το νευρικό σύστημα, ιδιαίτερα την αρχή της εβδομάδας. Ακόμα, ότι το Σαββατοκύριακο, λόγω θεμάτων που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον, η ψυχολογία σου θα γίνει σαν πλάνο από ταινία του Αγγελόπουλου.
Τι θα αγαπήσεις: Φλερτ στη δουλειά και «συνωμοτικά πηγαδάκια» που στόχο έχουν μυστικές... ερωτικές συνευρέσεις.

Το μότο της εβδομάδας: «Η νύχτα θέλει έρωτα και βράδια αξημέρωτα»

ΤΑΥΡΟΣ

Τι θα μισήσεις: Τα ξαφνικά «χωσίματα» στη δουλειά και την πλήρη ασυνεννοησία με συναδέλφους που κοιτούν μόνο τον εαυτό τους. Επιπλέον, ερωτικές αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου.
Τι θα αγαπήσεις: Την Τρίτη και την Τετάρτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, που θα δώσεις χρόνο για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, αλλά και το Σαββατοκύριακο που θα καταφέρεις να περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το μότο της εβδομάδας: «Με πολυαστρία στην Παρθένο, στον έρωτά μου επιμένω»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι θα μισήσεις: Νεύρα και εντάσεις που θα έχεις με φίλους αλλά και πρόσωπα της οικογένειάς σου. Θα έρθει και η Πανσέληνος την Τρίτη στον Ταύρο και θα «δέσει το γλυκό» με την ψυχολογία σου στα πατώματα.
Τι θα αγαπήσεις: Το υπέροχο Σαββατοκύριακο που θα περάσεις παρέα με άτομα που ταιριάζεις. Όλο αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη διάθεσή σου, αφού θα λάβεις αγάπη και χαρά.

Το μότο της εβδομάδας: «Έχοντας στον 4ο τον Άρη, με τα νεύρα που 'χω, θα πετάξω στο φεγγάρι»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι θα μισήσεις: Λογαριασμούς (και τον ταχυδρόμο που τους φέρνει) αφού, όσο και να βάζεις το χέρι στην τσέπη, τελικά θα πιάνεις μόνο τα κλειδιά σου.
Τι θα αγαπήσεις: Την έντονη κοινωνική ζωή αλλά και τον ενδιαφέρον που θα δείξουν προς το πρόσωπό σου άτομα που για 'σένα είναι σημαντικά. Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο που, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θα περάσεις όμορφα σε μέρη που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Με Ήλιο στο Σκορπιό, να αγαπήσω και εγώ μπορώ»

ΛΕΩΝ

Τι θα μισήσεις: Την Πανσέληνο στον Ταύρο που σε θέλει ρεαλιστή και σε φέρνει σε κόντρα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Παράλληλα, θέματα που ανακύπτουν ξαφνικά σε σχέση με συνεργασίες και τα οικονομικά σου.
Τι θα αγαπήσεις: Την Πέμπτη και την Παρασκευή που η Σελήνη στους Διδύμους σε αβαντζάρει επικοινωνιακά, αλλά, και το Σαββατοκύριακο, που βρίσκεται στον Καρκίνο, και θα ξανασυναντηθείς με άτομο από το παρελθόν.

Το μότο της εβδομάδας: «Είμαι ένα πύρινο λιοντάρι που σ' αγαπάω... που να πάρει»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι θα μισήσεις: Τους εξυπνάκηδες που σε περιστοιχίζουν στον εργασιακό χώρο και νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. Μην αναμένεις να βρεις το δίκιο σου. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα νιώσεις ένα νοητικό κομφούζιο.
Τι θα αγαπήσεις: Τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν με την πολυαστρία πλανητών στο ζώδιό σου σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

Το μότο της εβδομάδας: «Δίνω έντιμο αγώνα και ας έχω απέναντι τον Ποσειδώνα»

Δες την ανάλυση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ αστρολογικού σου χάρτη ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εδώ

ΖΥΓΟΣ

Τι θα μισήσεις: Την έλλειψη επικοινωνίας αλλά και την απουσία επιχειρημάτων από την άλλη πλευρά που θα σε εξωθήσουν να «πληρώσεις» κάποιους με το ίδιο νόμισμα.
Τι θα αγαπήσεις: Την Πέμπτη και την Παρασκευή που, με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα βρεις από το περιβάλλον σου κατανόηση αλλά και ευήκοα ώτα για τα θέματα που σε απασχολούν.

Το μότο της εβδομάδας: «Μία σου και μία μου, θα το μετανιώσεις, με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσεις»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι θα μισήσεις: Πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που εσύ αγνοούσες και έρχονται να φωτίσουν το μυαλό σου, αλλά και να μαυρίσουν την ψυχή σου.
Τι θα αγαπήσεις: Την πολυαστρία πλανητών στον 11ο σου οίκο που σε κάνει να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου. Ίσως μάλιστα, με κάποιους εξ' αυτών, έρθεις τόσο κοντά που τα κορμιά σας ενωθούν.

Το μότο της εβδομάδας: «Προκαλείς, σου το λέω προκαλείς και από φίλο αν στριμωχτείς...»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι θα μισήσεις: Την ασυνεννοησία αλλά και την έλλειψη μέτρου στην έκφραση παραπόνων προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα, ότι με τη Σελήνη το Σαββατοκύριακο στον 8ο οίκο, ίσως κάποια μυστικά σου αποκαλυφθούν.
Τι θα αγαπήσεις: Όλους εκτός από Δία, Αφροδίτη, Άρη, Κρόνο και Ποσειδώνα που τα έχουν βάλει μαζί σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Χτύπα κι άλλο θα το αντέξω, άσε την γκαντεμιά απ' έξω»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι θα μισήσεις: Τα ζητήματα που ξαφνικά ανακύπτουν όσον αφορά στην οικογένεια, την καριέρα, αλλά και τον ιδιότυπο τρόπο που αυτά τα δύο σχετίζονται μεταξύ τους.
Τι θα αγαπήσεις: Την «μαγική» πολυαστρία στην Παρθένο που θα σου δώσει τεράστια αποθέματα ενέργειας, αγάπης και δυνατότητες να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι, αποτινάσσοντας από πάνω σου την ρετσινιά του κατηφή.

Το μότο της εβδομάδας: «Μη μου λες πως δεν σε έχω σε προτεραιότητα, με την Πανσέληνο στον Ταύρο σου ετοιμάζω έρωτα μεγάλο... εννοείται μόλις τελειώσω τη δουλειά»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι θα μισήσεις: Την παρουσία του Ήλιου στον 10ο οίκο γιατί, άτομα που έχουν ισχυρότερη θέση και επιρροή από εσένα, θα προσπαθήσουν να σε ελέγξουν και να σε φέρουν προ των ευθυνών σου.
Τι θα αγαπήσεις: Τον έρωτα και «τα κρυφά και ανομολόγητα» πάθη που σου φέρνει η πολυαστρία πλανητών στον 8ο οίκο.

Το μότο της εβδομάδας: «Πέμπτη και Παρασκευή ο έρωτας θα έρθει να σε βρει»

ΙΧΘΥΕΣ

Τι θα μισήσεις: Τα απρόσμενα έξοδα που έρχονται να σου ταράξουν τον κατά γενική ομολογία... ασταθή προϋπολογισμό σου.
Τι θα αγαπήσεις: Το Σάββατο και την Κυριακή που θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που σου πάνε και θα μπορέσεις να βγάλεις από μέσα σου αυτά που σου απασχολούν.

Το μότο της εβδομάδας: «Θέλω σχέση μαζί σου να κάνω, όμως σε νιώθω μακριά και για αυτό τρέχω και δεν φτάνω»

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved