Παιδική αστρολογία 12/10 - 18/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 12/10 - 18/10

Κριός

Προκλητική συμπεριφορά!
Ο μικρός Κριός -το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου- έχει ανάγκη για κυριαρχία και πολλές φορές γίνεται προκλητικό με όσους διαφωνούν μαζί του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού το νου σας να μην νοιώσει ότι το αδικείται. Γι αυτό καλό θα ήταν να μην παρεμβαίνετε όταν παίζει με άλλα παιδάκια. Επιδιώξτε να εκτονώνεται με δημιουργικές ασχολίες και αθλητικές δραστηριότητες. Με τον Άρη στην Παρθένο υπάρχει προδιάθεση για μικροιώσεις.

Ταύρος

«Είναι δικό ΜΟΥ»!
Η κτητικότητα είναι συνυφασμένη με τα ζώδια της Γης και ο μικρός Ταύρος τη διεκδικεί επάξια. Όταν αρχίζει να λέει αυτό «είναι δικό ΜΟΥ», αυτό που εκφράζει στην ουσία δεν είναι μια δήλωση αλλά μια ερώτηση: «είναι δικό μου, έτσι δεν είναι»; Θέλει επιβεβαίωση για την ιδιοκτησία του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στον οίκο των παιχνιδιών του πριν πάει να παίξει με άλλα παιδάκια βοηθήστε το να ξεχωρίσει τα παιχνίδια που θα κρατήσει για τον εαυτό του και αυτά που θα μοιραστεί μαζί τους.

Δίδυμοι

Νοητικές και σωματικές δραστηριότητες!
Ο μικρός Δίδυμος συνδυάζει θαυμάσια τις νοητικές με τις σωματικές δραστηριότητες, το πλούσιο λεξιλόγιο με τις θεατρικές του φιγούρες. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να κόβει βόλτες στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού αυτή την εβδομάδα δεν του αρκεί να δει ή ν' ακούσει για να μάθει, αλλά πρέπει αυτό με οποίο ασχολείται να έχει κίνηση και ρυθμό. Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία να εξασκήσει το μυαλουδάκι αλλά και τις σωματικές του δεξιότητες. Μια απλή βόλτα στο πάρκο μπορεί να μετατραπεί σε πηγή γνώσης και διασκέδασης.

Καρκίνος

Χουζούρι στον καναπέ!
Ο μικρός σας θησαυρός νοιώθει πότε είστε αγχωμένοι ή χαλαροί, αν βιάζεστε ή απολαμβάνετε την ώρα που περνάτε μαζί του γι' αυτό μην μπαίνετε στον κόπο να το αρνηθείτε. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να κινείται στο 4ο ηλιακό του σπίτι δεν βλέπει την ώρα που θα βρείτε χρόνο να χουζουρέψετε μαζί στον καναπέ λέγοντα του παραμύθια. Του αρέσουν ιδιαίτερα οι αυτοσχέδιες ιστορίες με πρωταγωνιστή ένα παιδί με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί, ώστε να ξεπεράσει ό,τι το απασχολεί.

Λέων

Κερδίζει μικρούς και μεγάλους!
Το γοητευτικό Λιονταράκι σας έχει το χάρισμα να κερδίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού και στο τρίτο ηλιακό του σπίτι κάνει εύκολα φιλίες αλλά το βάζει στην κυριολεξία στα πόδια μόλις χάσει το ενδιαφέρον του. Είναι σημαντικό να είστε ακριβείς και δίκαιοι μαζί του γιατί αν καταλάβει κάτι λάθος ή θεωρήσει ότι το αδικείται θα διαφωνεί με ό,τι κι αν του λέτε. Μεγάλη σημασία δεν έχει τι θα του πείτε, αλλά πως θα το πείτε.

Παρθένος

Κοινωνικό και ευχάριστο!
Το εσωστρεφές Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτει την πιο κοινωνική και ευχάριστη πλευρά του. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό του δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα το δείτε να γελάει με την καρδιά του και να μοιράζεται ευχαρίστως τα παιχνίδια του. Αν και συνήθως είναι λιτοδίαιτο, δύσκολα μπορεί ν' αντισταθεί στις λιχουδιές και τα πικάντικα μεζεδάκια όταν είστε έξω. Αφήστε το να απολαύσει ό,τι επιθυμεί η όρεξη του, έτσι κι αλλιώς δεν θα κρατήσει για πολύ.

Fotolia 18818057 Subscription XXL

Ζυγός

Ατελείωτα «γιατί»!
Ο μικρός Ζυγός ανήκοντας στο στοιχείο του Αέρα δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να διευρύνει τους ορίζοντες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή που κινούνται στο ζώδιό του η περιέργεια του δεν έχει όρια. Το ενδιαφέρει κάθε τι που βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο και τα αδιάκοπα «γιατί» του βομβαρδίζουν στην κυριολεξία όποιον βρίσκεται σε ακτίνα βολής. Το ακούραστο και απαιτητικό μυαλουδάκι του χρειάζεται να συντηρείται με φρέσκιες πληροφορίες. Μην το απογοητεύσετε.

Σκορπιός

Μοναχικά παιχνίδια!
Τίποτα δεν είναι δεδομένο για το μικρό Σκορπιό και πρέπει κάποιος να διαθέτει μαντικές ικανότητες για να υποψιαστεί τι διαδραματίζεται κάθε στιγμή στο μυαλό του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μυστικοπαθή 12 οίκο του συχνά θ' απομονώνεται στο δωμάτιο του και θα προτιμά τα μοναχικά από τα ομαδικά παιχνίδια. Σεβαστείτε τις επιθυμίες του αλλά φροντίστε να είστε δίπλα του όποτε σας χρειαστεί. Η εμπιστοσύνη του κερδίζεται δύσκολα αλλά θα είναι για πάντα.

Τοξότης

Του αρέσει ν' αρέσει!
Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να αρέσει σε όλους. Όταν θέλει κάτι μπορεί να υποσχεθεί τα πάντα αλλά γρήγορα αλλάζει γνώμη ή το ξεχνάει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στο ενδέκατο ηλιακό του σπίτι καθώς το λεξιλόγιό του μέρα με τη μέρα εμπλουτίζεται, δείχνει καθαρά την προτίμηση του στα λογοπαίγνια και σε όποιον ή ό,τι το κάνει και γελάει. Χρειάζεται διαρκώς νέα ερεθίσματα γιατί το μυαλό του δουλεύει ασταμάτητα.

Αιγόκερως

Ομαδικά παιχνίδια με κανόνες!
Ο μικρός Αιγόκερως προτιμάει τα ομαδικά παιχνίδια που έχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν γιατί αλλιώς το παιχνίδι χάνει την ουσία του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να κινείται στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τους συνομήλικους του, παρά με μεγαλύτερα άτομα, γιατί μαζί τους υπάρχει καθεστώς ισοτιμίας και μοιράσματος. Έτσι μαθαίνει ν' αμύνεται, να υπερπηδά εμπόδια, να διακρίνει το αστείο από την προσβολή και να κατανοεί τις προθέσεις των άλλων.

Υδροχόος

ΛιγότερηTV περισσότερο παιχνίδι!
Η τηλεόραση ασκεί γοητεία στον μικρό Υδροχόο και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Η πληθώρα των πληροφοριών μπορεί ν' αυξάνει τις γνώσεις του αλλά ταυτόχρονα ναρκώνει τη φαντασία του. Επίσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Πέρα από το περιεχόμενο του προγράμματος, υπάρχουν τα φλας και τα ζουμ, οι δυνατοί ήχοι που διεγείρουν το νευρικό του σύστημα. Επιλέξτε να μειώσετε τις ώρες που περνάει μπροστά την TV και ν' αυξήσετε τις ώρες παιχνιδιού.

Ιχθύες

Παιχνίδια που ευνοούν τη συνεργασία!
Ο πιο εύκολος τρόπος να πλησιάσει το μικρό Ψαράκι σας κάποιον που δεν γνωρίζει και να ξεπεράσει την αρχική συστολή του, είναι το παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Άρη στο έβδομο σπίτι του –το σπίτι της συντροφικότητας– φροντίστε να παίζει με παιχνίδια που ευνοούν τη συνεργασία, όπως ένα σετ κατασκευών που μπορεί ν' απασχολήσει δύο ή περισσότερα παιδιά. Αν υπάρχουν δυσκολίες κοινωνικοποίησης ξεπερνιούνται ευκολότερα όπου υπάρχει η αλληλοβοήθεια της ομάδας.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved