Παιδική αστρολογία 5/10 -11/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 5/10 -11/10

Κριός

Εκεί που γκρινιάζει γελάει!

Ο μικρός Κριός ανήκει στην ομάδα των παρορμητικών ζωδίων και η ξαφνική αλλαγή στη διάθεσή του είναι αναμενόμενη. Τη μια στιγμή είναι όλο γκρίνια και σαματά και την άλλη όλο γέλια και χαρούλες ιδίως αν καταλάβει ότι ήρθε η ώρα της βόλτας. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό, καλό θα ήταν να ορίσετε κάποιους απλούς κανόνες και λογικές απαγορεύσεις και να φροντίσετε το καμάρι σας να τους τηρεί. Μην ξεχνάτε να το επιβραβεύετε κάθε φορά που τους εφαρμόζει.

Ταύρος

Μιμείται το ρόλο των μεγάλων!

Ο μικρούλης Ταύρος δεν παρατηρεί μόνο τους γονείς του και τα μεγαλύτερα αδέλφια του, αν έχει, προσπαθεί επίσης να τους μιμηθεί. Μετά τις 8 του μήνα που ο κυβερνήτης του, η Αφροδίτη, κάνει την είσοδο της στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι, πιθανόν να το δείτε ν' αναπαραγάγει με τα κουκλάκια του το ρόλο των μεγάλων. Να μαλώνει το αρκουδάκι του επειδή δεν τρώει το φαγητό του, να του κάνει ένεση ή να το απειλεί με ξυλιές. Αυτός είναι ένας τρόπος να μπει στη θέση σας και να νοιώσει δυνατό.

Δίδυμοι

Ανεξάντλητη περιέργεια!

Η περιέργεια του μικρού Διδύμου κάνει την εμφάνισή της από πολύ νωρίς και είναι ανεξάντλητη. Του αρέσει να ψαχουλεύει τα συρτάρια για να περιεργαστεί το περιεχόμενό τους ή να παρατηρεί όταν είναι στη φύση τα μυρμήγκια που μπαίνουν και βγαίνουν από τη φωλιά τους. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να γυρίζει ορθόδρομος, στον οίκο του παιχνιδιού είναι έτοιμο για νέες ανακαλύψεις και περιπέτειες. Όταν ο καιρός το επιτρέπει μια σούπερ ιδέα θα ήταν μια βόλτα στο Αττικό πάρκο για να περιεργαστεί τα ζώα που φιλοξενεί.

Καρκίνος

Ζημιές και γκρίνια!

Δύσκολα ξεφεύγει κάτι από το μικρό Καρκινάκι σας, ιδιαίτερα αν αυτό έχει να κάνει με τ' αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να κόβει βόλτες στο τρίτο ηλιακό του σπίτι αν χρειαστεί να αποχωριστεί έστω και για λίγο την ασφάλεια της αγκαλιάς σας μπορεί να κάνει ζημιές ή να είναι όλο γκρίνια. Για να καθησυχάσετε την ανησυχία του ενημερώστε το που θα πάτε και τι ώρα θα γυρίσετε. Όσο πιο χαλαροί είστε τόσο λιγότερο θα το φορτίσετε συναισθηματικά.

Λέων

Κομψό και σικάτο!

Το γοητευτικό Λιονταράκι σας θέλει να είναι πάντα καλοντυμένο γι' αυτό και είναι δύσκολο να το πείσετε να φορέσει ένα ρούχο που δεν εγκρίνει. Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού αυτή την εβδομάδα μην σας φανεί περίεργο αν καθυστερεί να ντυθεί το πρωί γιατί δεν μπορεί ν' αποφασίσει τι χρώμα φόρμα ή φορεματάκι να διαλέξει ή με τι κοκαλάκι θα στολίσει τα μαλλιά του αν είναι κορίτσι. Για να μην έχετε εντάσεις και καθυστερήσεις στο σχολείο συμφωνήστε τι θα φορέσει από το προηγούμενο βράδυ.

Παρθένος

Ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει!

Ο μικρός Παρθένος σαν ζώδιο της Γης μπορεί να καθυστερεί καμιά φορά να διεκπεραιώσει τις εργασίες που έχει να κάνει, αλλά στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά και σπάνια αφήνει κάτι μισοτελειωμένο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να κινείται στο δεύτερο ηλιακό του οίκο αναθέστε του κάποιες μικρές ευθύνες, όπως π.χ να φροντίζει να έχει πάντα νερό το μπολάκι του σκύλου σας, αν έχετε ή να τακτοποιεί τα παιχνίδια του. Κάτι τέτοιο θα το κάνει να νοιώθει χρήσιμο αν μάλιστα συνοδεύεται από ένα μπράβο!

Fotolia 33396682 Subscription XXL

Ζυγός

Δοκιμάζει τις δυνατότητες του!

Όταν ο μικρός Ζυγός έρχεται σ' επαφή με κάτι για πρώτη φορά είναι αρκετά επιφυλακτικός. Σιγά – σιγά όμως ξεθαρρεύει, δοκιμάζει τις δυνατότητές του και ανάλογα με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του τελικά επιλέγει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Μέχρι τις 9 του μήνα που ο Ερμής είναι ανάδρομος μπορεί να σας κάνει παράξενες ερωτήσεις για πράγματα με τα οποία έχει δεθεί συναισθηματικά. Η διάθεσή σας να το ακούσετε και οι ήρεμες απαντήσεις σας θα λύσουν τις απορίες του και θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στο προσωπάκι του.

Σκορπιός

Ο μικρός ερευνητής!

Ο μικρός Σκορπιός είναι γεννημένος ερευνητής και ό,τι ασυνήθιστο τον έλκει σαν μαγνήτης. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη να κινείται στο ενδέκατο ηλιακό του οίκο η αγάπη του για τη σύγχρονη τεχνολογία θα το οδηγεί να σκαλίζει κάθε ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει στο σπίτι. Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να του δείξετε πώς να την χρησιμοποιεί παρά να προσπαθήσετε να το απομακρύνεται. Έτσι κι αλλιώς θα βρει τρόπο να το κάνει!

Τοξότης

Η αγάπη του για τα ζώα!

Η χαρά του μικρού Τοξότη δεν περιγράφεται όταν βρίσκεται κοντά στα ζώα, ιδίως όταν μπορεί να δει τον κύκλο της ζωής από πρώτο χέρι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να κινείται στο ενδέκατο ηλιακό του σπίτι, μια εκδρομή σ' ένα δάσος ή σ΄ ένα ζωολογικό κήπο για να δει από κοντά το ζωικό βασίλειο θα το ενθουσίαζε και θα το συζήταγε για μέρες. Εναλλακτικά δείξτε του σε ντοκιμαντέρ πως εκκολάπτεται το αυγό μιας κότας ή πως κάνουν τα βατράχια τ' αβγά τους Αν θέλει ένα ζωάκι σπίτι και δεν έχετε χρόνο για πολύ φροντίδα αγοράστε του ένα χρυσόψαρο ή ένα χάμστερ.

Αιγόκερως

Με στόχο την κορυφή!

Το Αιγοκεράκι σας από πολύ νωρίς έχει την τάση να στοχεύει την κορυφή. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να διελαύνει από το μεσουράνημά του γίνεται πιο εξωστρεφές από ό,τι συνήθως και απολαμβάνει τα φώτα των προβολέων. Διακρίνεται στα ομαδικά παιχνίδια εύκολα όμως βγάζει ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι ότι, όχι μόνο δεν του αρέσει να χάνει, αλλά αντιδρά άσχημα κάθε φορά που συμβαίνει. Εξηγήστε του ότι δεν γίνεται να είναι πάντα ο νικητής και ότι πρέπει να δείχνει μεγαλείο όταν κάποιο άλλο παιδί κερδίζει.

Υδροχόος

Επινοητικότητα και ευστροφία!

Η επινοητικότητα του μικρού Υδροχόου φαίνεται εύκολα στα παιχνίδια που δεν έχουν συγκεκριμένη δομή και απαιτούν σκέψη και πνευματική ευστροφία. Αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά και κινείται στο δημιουργικό ένατο του σπίτι, πάρτε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, για παράδειγμα ένα ποτήρι και ζητήστε του να σας δείξει τι μπορεί να κάνει με αυτό. Τι θα σχεδιάσει και με τι αντικείμενα θα το γεμίσει. Το σίγουρο είναι ότι αυτά που θα σκεφτεί το μυαλουδάκι του θα είναι πρωτότυπα και εντυπωσιακά.

Ιχθύες

Η μηχανή των ερωτήσεων!

Το μικρό Ψαράκι σας μιλάει αδιάκοπα και πολλές φορές ρωτάει για να ρωτάει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου, δεν αποκλείεται να εκτοξεύει το ένα γιατί μετά το άλλο, χωρίς καν ν' ακούει τις απαντήσεις σας. Αυτός είναι ένας τρόπος να έχει την προσοχή σας ή να καθυστερεί την ώρα του ύπνου του. Όταν η μηχανή των ερωτήσεων γίνει ένα παιχνίδι που δεν έχει νόημα, πείτε χωρίς κανέναν ενδοιασμό «τέλος, αύριο πάλι».

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved