Παιδική αστρολογία 24/8 - 30/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 24/8 - 30/8

Κριός

Ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός!
Με τη δυνατή προσωπικότητα που διαθέτει ο μικρός Κριός σίγουρα ξεχωρίζει εύκολα από τ' άλλα παιδάκια. Με τον κυβερνήτη του, Άρη, αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο ηλιακό του οίκο είναι ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός στις παρέες και τα παιχνίδια.. Το πείσμα του όμως και η ανυπακοή του κυριολεκτικά θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Βάλτε του όρια, όταν χρειάζεται, αλλά επίσης ενθαρρύνετε και επιβραβεύστε τα επιτεύγματα του.

Ταύρος

Άνεση και καλό φαγητό!
Είναι γνωστό ότι το Ταυράκι σας δείχνει απροκάλυπτα την αγάπη του για την ομορφιά την άνεση και το καλό φαγητό. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα να κινείται στο έκτο ηλιακό του σπίτι, η αδυναμία του στα γλυκά μπορεί να ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια, και να του δώσει κάποια επιπλέον κιλάκια. Φροντίστε να εμπλουτίσετε το διαιτολόγιό του με σαλάτες φρούτα και φρέσκους χυμούς και να του μάθετε, όσο είναι ακόμα νωρίς, την αξία της υγιεινής διατροφής.

Δίδυμοι

Καινούργια ερεθίσματα!
Το επινοητικό Διδυμάκι σας κερδίζει τις εντυπώσεις με τα έξυπνα λογάκια και τον εκφραστικό τρόπο που κινεί το κορμάκι του. Μετά τις 27 του μήνα που ο κυβερνήτης του ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού, φροντίστε να το εφοδιάσετε με καινούργια ερεθίσματα για ν' αναπτύξει το μυαλουδάκι του και να εκφραστεί δημιουργικά. Ενδιαφέροντα βιβλία και φίλοι με τους οποίους θα μοιράζεται τις σκέψεις είναι καλές επιλογές.

Καρκίνος

Με τις αισθήσεις σε επιφυλακή!
Η ανεπτυγμένη διαίσθηση του μικρού Καρκίνου το κάνει να πιάνει γρήγορα το «σφυγμό» των ανθρώπων που έχει γύρω του και να προσαρμόζει ανάλογα τη συμπεριφορά του. Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου οι αισθήσεις του είναι σε επιφυλακή και πιάνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια από όσα συμβαίνουν στο χώρο που βρίσκεται. Γι' αυτό αποφύγετε όσο το δυνατό συζητήσεις που εστιάζονται σε προβλήματα που θα το αγχώσουν χωρίς λόγο.

Λέων

Δύσκολα περνάει απαρατήρητο!
Ο μικρός Λέων δύσκολα περνάει απαρατήρητος. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να διελαύνει στο ζώδιο του η τάση του για προβολή εύκολα θα δημιουργήσει ζήλιες και αντιπαραθέσεις με τ' άλλα παιδάκια. Αν και δεν πρέπει να επιδιώξετε ποτέ να κάνετε το λιονταράκι σας... γατάκι, εν τούτοις, καλό θα ήταν να το ενθαρρύνετε να μάθει από τώρα που είναι νωρίς να μοιράζεται, να περιμένει τη σειρά του και να ζητάει ό,τι θέλει με ευγενικό τρόπο.

Παρθένος

Ευστροφία και ικανότητα αφομοίωσης!
Το Παρθενάκι σας είναι ένα παιδάκι που ξεχωρίζει για την ευστροφία του και τις νοητικές του δυνατότητες. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και το Δία στο ζώδιό του το μυαλό του μικρού σας είναι σαν φυσικό σφουγγάρι που αφομοιώνει με μεγάλη ευκολία ό,τι πέφτει στην αντίληψή του. Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο με εκπαιδευτικά παιχνίδια και δώστε του ερεθίσματα που εξασκούν το νου και τη δημιουργικότητά του. Το πιο σημαντικό όμως είναι να νοιώσει ότι του αφιερώνετε χρόνο.

Fotolia 18305824 Subscription XXL

Ζυγός

Μια μικρή σφίγγα!
Με τον κυβερνήτη του, την Αφροδίτη, να κινείται σε φαινομενική ανάδρομη φορά αυτή την εβδομάδα, ο γλυκομίλητος Ζυγός σας έχει μετατραπεί σε μια μικρή σφίγγα. Χαμένος στις σκέψεις του και μοιάζει να ζει σ' ένα δικό του μαγικό κόσμο. Επειδή δύσκολα θα του πάρετε κουβέντα, φροντίστε να έχει ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον, όπου θα μπορεί ν' ασχολείται με τα ενδιαφέροντά του ανενόχλητος. Καλό θα είναι να μην τον φέρετε σε επαφή με παιδάκια φωνακλάδικά ή εριστικά.

Σκορπιός

Ακόρεστη διάθεση για περιπέτεια!
Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο μεσουράνημα του και στο ζώδιο του Λέοντα, ο μικρός Σκορπιός έχει αυτή την εβδομάδα μια τάση υπερβολής και μια ακόρεστη διάθεση για περιπέτεια. Ψυχολογεί με ακρίβεια μικρούς και μεγάλους και τους χειρίζεται ανάλογα. Διεκδικεί με πάθος αυτό που θέλει, και δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει επίδειξη δυνάμεων. Δένεται με ισχυρούς δεσμούς με αυτούς που αγαπάει αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτόν που θα τον πειράξει ή ακόμα χειρότερα θα τον προσβάλει.

Τοξότης

Φάρσες και πειράγματα!
Κέφι, χιούμορ και ζωντάνια είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα το αξιολάτρευτο Τοξοτάκι σας. Του αρέσουν οι φάρσες και τα πειράγματα, δεν ξέρει όμως που να σταματήσει, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνεται ενοχλητικό. Τα ενδιαφέροντά του είναι άπειρα αλλά ποτέ σταθερά. Το ελεύθερο πνεύμα του όσο εύκολα ενθουσιάζεται, το ίδιο εύκολα ξεφουσκώνει και ψάχνει το επόμενο ερέθισμα που θα τσιγκλήσει την περιέργεια του.

Αιγόκερως

Επίσκεψη σ' ένα μουσείο;
Με τον Ήλιο και το Δία να βρίσκονται στον ένατο ηλιακό του οίκο ο μικρός Αιγόκερως θα έβρισκε σίγουρα ενδιαφέρουσα μια επίσκεψη σ' ένα μουσείο. Αν του αρέσει η ζωή στη φύση σίγουρα θα ενθουσιαστεί με το μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Αν του αρέσει η Ιστορία επιλέξτε το αρχαιολογικό μουσείο. Αν πάλι αγαπάει τα όπλα και τ' αεροπλάνα θα ξετρελαθεί σίγουρα με το Πολεμικό μουσείο. Για να κεντρίσετε περισσότερο την προσοχή του πείτε του μια ιστορία για κάθε έκθεμα.

Υδροχόος

Είναι όλο εκπλήξεις!
Σαν γνήσιο τέκνο του Ουρανού, ο μικρός Υδροχόος δεν θα σταματήσει ποτέ να σας εκπλήσσει. Τα ενδιαφέροντά του παίζουν σε πολλές κατηγορίες. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο γήινο ζώδιο της Παρθένου το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σε ό,τι έχει σχέση με κατασκευές. Αν δεν έχει κάτι σχετικό να πειραματιστεί, δεν πειράζει, έχει τα παιχνίδια του, τα οποία αποσυναρμολογεί και συναρμολογεί σαν να τα εμπνεύστηκε και να τα κατασκεύασε ο ίδιος.

Ιχθύες

Μικρά, αθώα ψεματάκια!
Ο μικρός Ιχθύς, ανήκοντας σ' ένα από τα τρία ζώδια του Νερού, έχει την ικανότητα να ξεγλιστρά με ευκολία από οτιδήποτε δεν του αρέσει ή τον πιέζει ν' αλλάξει συνήθειες ή συμπεριφορές. Με την Αφροδίτη να κινείται σε ανάδρομη φορά, μην ξαφνιαστείτε αν τον πιάσετε να σας λέει μικρά, αθώα ψεματάκια προκειμένου να κάνει ανενόχλητος ό,τι σκαρφιστεί το μυαλουδάκι του. Μάθετέ τον την αξία της ειλικρίνειας χρησιμοποιώντας μύθους και παραμύθια.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved