Παιδική αστρολογία 10/8 - 16/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 10/8 - 16/8

Κριός

Ένας μικρός ηθοποιός!
Με τρεις πλανήτες να κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα και το πέμπτο ηλιακό του σπίτι το Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα δεν χορταίνει να δίνει παράσταση. Αλλάζει ύφος σαν πραγματικός ηθοποιός και πηγαινοέρχεται από τη χαρά στο δράμα, με δόσεις υπερβολής. Για να υποδυθεί καλύτερα το ρόλο του δοκιμάζει όλα τα ρούχα του μέχρι ν' αποφασίσει πιο του ταιριάζει καλύτερα. Επικροτήστε τις ενδυματολογικές του απόψεις και παροτρύνετέ το να φροντίζει μόνο του τον εαυτό του.

Ταύρος

Η αγαπημένη μου οικογένεια!
Πως καταλαβαίνεις ένα μικρό Ταύρο αυτή την εβδομάδα; Πολύ απλά, θα είναι το παιδάκι εκείνο που, όταν είναι έξω από το σπίτι, είναι κολλημένο πάνω στους γονείς του. Με συνωστισμό πλανητών στο τέταρτο ηλιακό του οίκο, τ' αγαπημένα πρόσωπα της οικογενείας του είναι η διασκέδαση και το απάνεμο λιμάνι του. Οι συζητήσεις και τα παιχνίδια μαζί τους, είτε είναι διακοπές είτε στο σπίτι τους, μπορεί να κρατήσουν ώρες. Όσο χρόνο κι αν του αφιερώσετε θα προσπαθεί να κερδίσει κι άλλο.

Δίδυμοι

Τι μου έταξες;
Ο μικρός Δίδυμος μπορεί να σας τουμπάρει μια χαρά αυτή την εβδομάδα και να σας κάνει να του υποσχεθείτε λαγούς με πετραχήλια. Αν για κάποιο λόγο όμως δεν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ό,τι του τάξατε, τότε ποιος το ακούει. Με τον κυβερνήτη του, τον Ερμή, να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, δεν πρόκειται να σας αφήσει να το ξεχάσετε. Επιτραπέζια παιχνίδια που έχουν σχέση με αναγραμματισμούς και παζλ θα το απασχολήσουν ευχάριστα τις ώρες που είναι σπίτι.

Καρκίνος

Απορίες και όρεξη για γνώση!
Αυτή την εβδομάδα, το Καρκινάκι σας είναι με ένα «γιατί» στο στόμα. Με τον Ερμή στο τρίτο ηλιακό του σπίτι οι ερωτήσεις του διαδέχονται η μία την άλλη, και πριν καλά – καλά ακούσει την απάντηση, μια καινούργια απορία διατυπώνεται. Η όρεξή του να μαθαίνει καινούργια πράγματα είναι ακόρεστη, του λείπει όμως η θέληση να ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει. Εκεί που πραγματικά είναι ασυναγώνιστο είναι στα παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας και ό,τι έχει σχέση με κατασκευές.

Λέων

Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο!
Αυτή την εβδομάδα το Λιονταράκι σας είναι κάτι μεταξύ Χριστόφορου Κολόμβου και Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Με τρεις πλανήτες στο ζώδιό του, κυνηγά την περιπέτεια, έχοντας στο μυαλουδάκι του να κάνει νέες ανακαλύψεις και τελικά να κατακτήσει τον κόσμο. Η ανάγκη του να είναι πρώτο και μάλιστα με διαφορά, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης του. Αυτό που πρέπει να μάθει είναι ότι πρέπει να ενδιαφέρεται για τους άλλους όσο ενδιαφέρεται για τον εαυτό του.

Παρθένος

Αναλύει ό,τι κινείται στο οπτικό του πεδίο!
Το πανέξυπνο και ανήσυχο μυαλουδάκι του μικρού Παρθένου ερευνά και αναλύει οτιδήποτε κινείται στο οπτικό του πεδίο. Με τον Κυβερνήτη του, τον Ερμή, να κινείται στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, η τάση του για υπέρ- ανάλυση, είναι ακόμα πιο έντονη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του και χωρίς να είναι εμφανές σε όσους δεν το γνωρίζουν καλά, το καμάρι σας έχει μια εξαιρετική αντίληψη όσων συμβαίνουν γύρω του. Το χάρισμα αυτό θα είναι παντοτινός του σύμμαχος και θα το βοηθά να ξεπερνά κάθε δυσκολία.

Fotolia 45023812 Subscription XXL

Ζυγός

Μαεστρία στη χρήση του λόγου!
Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας αυτή την εβδομάδα χρησιμοποιεί τις λεκτικές του ικανότητες με πραγματική μαεστρία. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να του θυμώσει πόσο μάλλον να το μαλώσει ό,τι σκανταλιά κι αν κάνει. Με τρεις πλανήτες να διελαύνουν από το ενδέκατο ηλιακό του σπίτι και το ζώδιο του Λέοντα, θέλει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα παιχνίδια που παίζει με τ΄ άλλα παιδάκια. Αυτό που δεν αντέχει με τίποτα είναι την κριτική, ιδίως αν τη θεωρεί άδικη.

Σκορπιός

Κλέβει τη παράσταση!
Με τρεις πλανήτες στο μεσουράνημα του και στο ζώδιο του Λέοντα, με ό,τι κι αν ασχοληθεί το Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα, κλέβει την παράσταση. Αρχηγός σε κάθε αθλητική δραστηριότητα και χαρισματικός δημιουργός, αν το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο καλλιτεχνικά θέματα. Που και που θα σας ρίχνει κλεφτές ματιές για να διαπιστώσει αν επικροτείτε τα επιτεύγματά του. Η αποδοχή και ο ενθουσιασμό σας θα είναι η κινητήριος δύναμή του για να συνεχίσει.

Τοξότης

Χαμόγελο και διπλωματία!
Θαρραλέο, χαριτωμένο, γοητευτικό και καλόκαρδο! Αυτά και άλλα αντίστοιχα επίθετα θ' ακούσετε από όσους έχουν τη χαρά ν' απολαμβάνουν τις τσακπινιές του μικρούλη Τοξότη αυτή την εβδομάδα. Με ένα μίγμα διπλωματίας και γοητευτικού χαμόγελου τα καταφέρνει μια χαρά να κάνει ό,τι σκαρφίζεται το μυαλουδάκι του με τις ευλογίες όλων. Είναι απορίας άξιο πως κατορθώνει να κλέβει την παράσταση και ν' αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αιγόκερως

Γιατί δεν γίνεται έτσι;
Αυτή την εβδομάδα το Αιγοκεράκι σας έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη για το κάθε τι, και αδυνατεί να καταλάβει γιατί δεν μπορούν να γίνουν τα πράγματα όπως τα έχει στο μυαλουδάκι του. Εδώ θα πρέπει να του εξηγήσετε με απλά επιχειρήματα ότι δεν είναι μόνο του και κάποια πράγματα από αυτά που ζητάει μπορεί να τα έχει, κάποια άλλα όχι. Ένας ήρεμος διάλογος με λογικά επιχειρήματα και μια τρυφερή αγκαλιά είναι ο καλύτερος τρόπος ν' αναθεωρήσει τις απόλυτες αντιλήψεις του.

Υδροχόος

Μια χρυσή καρδιά!
Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα, το Υδροχοάκι σας βγάζει στην επιφάνεια την ευαίσθητη φύση του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν' αντισταθεί σε όποιο φιλαράκι του χρειάζεται τη βοήθειά του. Αν μάλιστα κάποιο παιδάκι κλαίει, η καρδούλα του στεναχωριέται τόσο πολύ, που προκειμένου να το δει πάλι χαμογελαστό δεν θα διστάσει να του χαρίσει ακόμα και το αγαπημένο του παιχνίδι. Το μικρό σας έχει έναν ιδιαίτερο συναισθηματικό κόσμο που εκδηλώνεται, όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα.

Ιχθύες

Άλλα λέει και άλλα σκέπτεται!
Με τον Ερμή να κινείται στο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι σκέφτεται το μυαλουδάκι του μικρού Ιχθύ. Στην προσπάθεια σας μάλιστα να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο γιατί άλλα λέει και άλλα σκέπτεται. Για να το βοηθήσετε να ξεκαθαρίσει και να μοιραστεί μαζί σας τις σκέψεις του και στη συνέχεια να του δώσετε ερεθίσματα για ένα ουσιαστικό διάλογο, απευθυνθείτε καλύτερα... σ' ένα παιχνίδι του.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved