Παιδική αστρολογία 13/7- 19/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 13/7- 19/7

Κριός

Μέτρο, μια άγνωστη λέξη!
Με τον Άρη στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα, το ατίθασο Κριαράκι σας μπορεί να εξαντλήσει την υπομονή σας με απίστευτη ευκολία. Το μέτρο είναι μια άγνωστη λέξη για το μικρό σας, και όταν ζητάει κάτι περιμένει από εσάς να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. Επειδή οι απαιτήσεις θα είναι στα ύψη, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και διαπραγματευτείτε μαζί του, δίνοντας του εναλλακτικές λύσεις. Προστατέψτε το όταν εκτίθεται στον ήλιο για να μην ταλαιπωρηθεί με καψίματα.

Ταύρος

Αλλάζει γνώμη κάθε πέντε λεπτά!
Το Ταυράκι σας έχει βαλθεί αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσει το νευρικό σας σύστημα. Με τρεις πλανήτες στον τρίτο ηλιακό του οίκο από τη μια δεν θα ξέρει τι θέλει και από την άλλη θ' αλλάζει γνώμη κάθε πέντε λεπτά. Αδιάφορο σε παραινέσεις και συμβουλές από όποιον κι αν προέρχονται επινοεί διαρκώς τρόπους να κάνει το δικό του. Ο διάλογος μαζί του δύσκολα θα έχει αποτέλεσμα αφού άλλοτε διογκώνει αυτά που του λέτε και άλλοτε είναι απρόθυμο να σας ακούσει.

Δίδυμοι

Η περιέργειά του απογειώνεται!
Με την Αφροδίτη να κινείται στο τρίτο ηλιακό του οίκο η περιέργεια του μικρού Διδύμου απογειώνεται. Το ενδιαφέρει κάθε τι που συμβαίνει γύρω του και με μεγάλη του χαρά χώνει τη μυτούλα του στις συζητήσεις των μεγάλων. Τα άπειρα ερωτήματα που γεννά το μυαλουδάκι του αναζητούν απαντήσεις και πρόθυμους αποδέκτες για κουβεντούλα. Εφοδιάστε το με βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα είναι ευχάριστα και δημιουργικά απασχολημένο.

Καρκίνος

Ξεμυτίζει από τη φωλιά του!
Με τον Ήλιο να κόβει βόλτες στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα το χαριτωμένο σας καβουράκι ξεμυτίζει από την ασφάλεια της φωλιάς του και απολαμβάνει τη συμπάθεια των παρευρισκομένων σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί. Αφήνει στην άκρη τη συστολή και τις ντροπές του και γίνεται πολύ πιο εκδηλωτικό από ό,τι συνήθως. Στο πάρκο ή στη θάλασσα θα πλησιάζει με ευκολία τα παιδάκια δείχνοντας προθυμία να μοιραστεί τα παιχνίδια του διεκδικώντας όμως και τα δικά τους.

Λέων

Ακριβά γούστα!
Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα να κινείται στο ζώδιο του, το μικρό σας έχει βαλθεί ν' αποδείξει σε όλους το καλό του γούστο. Διαλέγει με προσοχή τα ρούχα που θα φορέσει εντός και εκτός του σπιτιού και τα συνδυάζει μάλιστα και με τ' ανάλογα αξεσουάρ. Κοκαλάκια για τα μαλλιά για τα κορίτσια και εντυπωσιακά γυαλιά και καπελάκια και για τα δύο φύλα είναι σε ημερήσια διάταξη. Αν πάτε για ψώνια, επειδή το μάτι του που πέφτει σε ό,τι είναι πιο ακριβό, το νου σας γιατί εύκολα θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Καβγαδάκια και διαφωνίες με τους φίλους!
Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο ενδέκατο ηλιακό του σπίτι του μικρού Παρθένου, τα καβγαδάκια και οι διαφωνίες με του φίλους του θα είναι σε ημερήσια διάταξη. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και ετοιμαστείτε ν' ακούσετε τα παράπονα που μέχρι τώρα κρατούσε καλά κρυμμένα. Ό,τι κι αν σας πει, αντί να ρίξετε λάδι στη φωτι, βοηθήστε το να θυμηθεί τις ωραίες στιγμές που περάσανε μαζί και παροτρύνετέ το να τα βρει το συντομότερο μαζί τους, για να λήξη κάθε παρεξήγηση.

Fotolia 44416945 Subscription XXL

Ζυγός

Το κέντρο του κόσμου!
Με τον Ήλιο και τον Άρη στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Ζυγός νοιώθει κυριολεκτικά πως είναι το κέντρο του κόσμου. Έχει αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνει και λέει ό,τι σκέφτεται ξεκάθαρα και σταράτα. Αν ασχολείται με τον αθλητισμό, θα ξεχωρίσει για τις ικανότητες και το δυναμισμό του. Με τόση ενέργεια που καταναλώνει καθημερινά φροντίστε η διατροφή του να περιλαμβάνει αρκετά φρούτα και χυμούς για να παίρνει τις ανάλογες βιταμίνες.

Σκορπιός

Ένας χαρισματικός καλλιτέχνης!
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και το μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Σκορπιός μεταμορφώνεται σε ένα χαρισματικό καλλιτέχνη. Το ελκύει ό,τι έχει χρώμα κίνηση και ήχο ή είναι αρκετά περίεργο ώστε να του εξάψει τη φαντασία. Επειδή η δημιουργικότητά του αναζητά κανάλια να διοχετευτεί, φροντίστε να το εφοδιάσετε με μπογιές και πολλά χαρτόνια, γιατί σε άλλη περίπτωση τα έργα του θ' αποτυπωθούν στα ρούχα του ή σε όποιον άλλο χώρο μπορεί να τα φιλοξενήσει.

Τοξότης

Σκέρτσα και θεατρινισμοί!
Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, η δημοτικότητα του μικρού Τοξότη απογειώνεται. Με το ακαταμάχητο χαμόγελο και τα έξυπνα λογάκια του γοητεύει τους πάντες. Να θυμάστε ότι χρειάζεται ακροατήριο για να επικοινωνήσει τις ιδέες του και να εκφράσει το χιούμορ του. Η αποζημίωση για τα σκέρτσα και τους θεατρινισμούς του είναι να δει την αποδοχή στα μάτια όσων παρακολουθούν την παράστασή του κα να εισπράξει το χειροκρότημα τους.

Αιγόκερως

Πονηρά χαμόγελα!
Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο απέναντι του σπίτι, τον οίκο της συντροφικότητας, το Αιγοκεράκι σας γίνεται ιδιαίτερα τολμηρό με ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου που γνώρισε πρόσφατα. Μειδιάει πονηρά κάθε φορά που το βλέπει και σκαρφίζεται διάφορους λόγους για να περνάει χρόνο μαζί του. Αν δεν έχει όμως την προσοχή που θέλει μπορεί να γίνει πιεστικό και στο τέλος τα χαμόγελα να καταλήξουν σε κλάματα. Ευτυχώς που η διάθεσή του αλλάζει εύκολα και η προσοχή του σύντομα θα στραφεί αλλού.

Υδροχόος

Κανόνες υγιεινής!
Με μια πλειάδα πλανητών στον έκτο ηλιακό του οίκο, που σχετίζεται με υγεία, δώστε ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα στην καθαριότητα και τους κανόνες υγιεινής. Το Υδροχοάκι σας είναι επιρρεπές σε μολύνσεις και σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερη επιτήρηση. Παράλληλα, είναι και μια καλή ευκαιρία να το εκπαιδεύσετε στο πως να φροντίζει το ίδιο με απλούς τρόπους τον εαυτό του. Η προτίμηση του στις λιχουδιές μπορεί να γίνει η αιτία να πάρει επιπλέον κιλά.

Ιχθύες

Ο μαγικός χώρος της τέχνης!
Η προσοχή του μικρού Ιχθύ αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι, είναι στραμμένη στο μαγικό χώρο της τέχνης. Μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες εκφράζει τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο, διοχετεύει δημιουργικά τη φαντασία του και αξιοποιεί τα ταλέντα που διαθέτει. Αν έχετε τη δυνατότητα επισκεφτείτε μια παιδική θεατρική παράσταση και μετά συζητήστε γι' αυτά που είδατε. Θα σας εκπλήξει πραγματικά με τα σχόλια του.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved