Παιδική αστρολογία 15/6 - 21/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 15/6 - 21/6

Κριός

Δεν βάζει γλώσσα μέσα του!
Με τον κυβερνήτη του τον Άρη να κόβει βόλτες στο τρίτο ηλιακό του οίκο αυτή την εβδομάδα, το καμάρι σας ρητορεύει και δεν βάζει γλώσσα μέσα του. Εννοείται πως είναι ανταγωνιστικό και έτοιμο για καυγά, αν κάποιος διαφωνήσει μαζί του. Παράλληλα η βιασύνη του και η ανύπαρκτη υπομονή του το κάνουν απρόσεκτο και επιρρεπές σε χτυπηματάκια. Γι αυτό θα πρέπει όλες οι δραστηριότητες του να γίνονται κάτω από το άγρυπνο μάτι του προσώπου που το προσέχει.

Ταύρος

Κερδίζει τις εντυπώσεις με την τσακπινιά του!
Το γοητευτικό Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα κερδίζει τις εντυπώσεις με τον τσαχπίνικο τρόπο που εκφράζεται. Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να περνάει ώρες μπροστά από τον καθρέπτη δοκιμάζοντας αστείες γκριμάτσες ή κάνοντας πρόβες το αγαπημένο του τραγουδάκι. Αν το περιβάλλον το εμπνέει δεν θα διστάσει να δώσει αληθινή παράσταση με τις χορευτικές του φιγούρες και τις απαράμιλλες μιμήσεις του.

Δίδυμοι

Όλα τα φώτα επάνω του!
Με μια πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, ο μικρός σας θησαυρός, θέλει όλα τα φώτα επάνω του και ξέρει και τον τρόπο να το πετύχει. Παίζει αδιάκοπα ρόλους και αντιγράφει τις κινήσεις και τη συμπεριφορά όποιου αποφασίσει να πειράξει. Πρωτοστατεί στα πάρτι και με τις έξυπνες ατάκες του κλέβει στην κυριολεξία την παράσταση. Αν κάποιος ξένος επιδιώξει να το πάρει αγκαλιά καλύτερα να το ξανασκεφτεί, οι οικειότητες σίγουρα δεν είναι το φόρτε του.

Καρκίνος

Κυκλοθυμική διάθεση!
Με τρεις πλανήτες στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο του ο μικρούλης Καρκίνος αυτή την εβδομάδα άλλοτε θα είναι όλο κέφι και ζωντάνια και άλλοτε θα νοιώθει ατονία και θα είναι όλο γκρίνια. Κάποιες φορές θα αρνείται να δει τους φίλους του και θα βρίσκει χίλιες προφάσεις για ν' αποφύγει τις ομαδικές δραστηριότητες. Μπορεί ν' απομονώνεται παίζοντας με τα παιχνίδια του και κουβεντιάζοντας με τα ζωάκια του. Αυτό που πραγματικά το κάνει ευτυχισμένο είναι η μαγική αγκαλιά της μανούλας.

Λέων

Φαντασία άξια θαυμασμού!
Με την Αφροδίτη να κινείται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό του το αγαπημένος σας μικρό ενθουσιάζεται με κάθε τι καλλιτεχνικό και αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι η φαντασία του είναι άξια θαυμασμού. Παράλληλα μπορεί να δείξει ενδιαφέρον για θέματα που έχουν σχέση με τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα τόσο της πατρίδας μας όσο και άλλων χωρών. Ασχολείται ιδιαίτερα με την εμφάνιση του και μπορεί να σας ζητήσει να του αγοράσετε καινούργια ρουχαλάκια ή ν' αλλάξει τα μαλλιά του.

Παρθένος

Επιδέξια χεράκια!
Η μεγάλη δεξιότητα στα χέρια, είναι ένα φυσικό ταλέντο για τον μικρούλη Παρθένο. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν με τον Άρη στο υψηλότερο σημείο του ωροσκόπιου του έχει βαλθεί να σας επιδείξει τις ικανότητες του παίζοντας επάξια το ρόλο του μαστροχαλαστή. Είναι ικανό ν' αποσυναρμολογήσει όλα του τα παιχνίδια, για να ικανοποιήσει τη φαντασία του και να τα ξαναφτιάξει σε χρόνο μηδέν. Ενθαρρύνετε τη διάθεση του για εξερευνήσεις του χαρίζοντας του μια παλιά συσκευή.

Fotolia 35265632 Subscription XXL

Ζυγός

Έμφαση στην επικοινωνία!
Η αξιαγάπητη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα δίνει μεγάλη έμφαση στα θέματα επικοινωνίας. Με τρεις πλανήτες στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων πρωτεύουσα σημασίας για το μικρό σας είναι να μοιράζεται μαζί σας τις σκέψεις και τα ενδιαφέροντα του Όταν νοιώσει ότι το ακούτε προσεκτικά και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτά που του συμβαίνουν, δεν θα χρειάζεται να συμπεριφερθεί περίεργα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας.

Σκορπιός

Τι να σκέφτεται άραγε;
Ο μικρός Σκορπιός σπάνια είναι υπερβολικά εκδηλωτικός και έτσι δύσκολα μπορείτε να διακρίνετε τι πραγματικά συμβαίνει μέσα του. Ο ευαίσθητος συναισθηματικός του κόσμος επηρεάζεται από ό,τι συμβαίνει γύρω του χωρίς να το εκδηλώνει. Με τρεις πλανήτες αυτή την εβδομάδα στον όγδοο ηλιακό του οίκο και στο ζώδιο των Διδύμων βοηθήστε το με παραδείγματα από τη δική σα ζωή να καταλάβει πως ν' αναγνωρίζει τα συναισθήματα που βιώνει, και να τα κατονομάζει για ν' αρχίσει με τον καιρό να τα διαχειρίζεται.

Τοξότης

Σπυράκια στους κανόνες και τα «πρέπει»!
Το πανέξυπνο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο απέναντι του σπίτι, είναι το πιο κοινωνικό παιδάκι του ζωδιακού. Όπου υπάρχει ομαδική δραστηριότητα είναι πρώτο και καλύτερο, τόσο που με δυσκολία θα καταφέρετε να το κρατήσετε σπίτι. Οι κανόνες και τα «πρέπει» το κάνουν να βγάζει κυριολεκτικά σπυράκια. Βοηθήστε το μέσα από το διάλογο να καταλάβει ότι ελευθερία δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και εκτός από τα δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Προσεγμένη συμπεριφορά!
Το σοφό Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο έκτο ηλιακό του σπίτι βγάζει στην επιφάνεια ακόμα ένα του ταλέντο. Αποδεικνύει περίτρανα πως παρά την έλλειψη κοινωνικότητας που το χαρακτηρίζει, μέσα από τον ώριμο λόγο και την προσεγμένη συμπεριφορά του εισπράττει τα περισσότερα «μπράβο». Βοηθήστε το να καταλάβει πως δεν πρέπει να δίνει τόση σημασία στη γνώμη των άλλων και να υπερασπίζεται την άποψη του, ακόμα κι αν δεν έχει πάντα δίκιο.

Υδροχόος

Το πειρακτήρι της παρέας!
Ο μικρός Υδροχόος αυτή την εβδομάδα είναι επάξια το πειρακτήρι της παρέας. Με τον Ερμή στο πέμπτο του σπίτι και το ζώδιο των Διδύμων δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί μικρούς και μεγάλους. Καταφέρνει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να κάνει αυτό που θέλει και με τα έξυπνα επιχειρήματά του κλέβει την παράσταση αφήνοντας άναυδους ακόμα και αυτούς που το γνωρίζουν καλά. Όσο όμως κι αν γοητεύει την ομήγυρη με τα καμώματα του, σύντομα κάτι άλλο θα κερδίσει την προσοχή του και η παράσταση θα λήξει.

Ιχθύες

Ο κίνδυνος το γοητεύει!
Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του, μπορείτε κάλλιστα να τυλίξετε το μικρό σας ζιζάνιο με προστατευτικές φουσκίτσες, αφού κάθε φορά που πηγαίνει στην παιδική χαρά γυρίζει και με μια νέα γρατζουνιά ή μελανιά. Στην προσπάθειά του να ξεχωρίσει και ν' αποδείξει ότι είναι το καλύτερο, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα τολμηρό. Φροντίστε να ξεκουράζεται και να τρέφεται όσο γίνεται πιο υγιεινά, και εφοδιάστε το φαρμακείο σας με τσιρότα και μπόλικο οινόπνευμα.

Διάβασε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved