Παιδική αστρολογία 1/6 - 7/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 1/6 - 7/6

Κριός
Ένα δυναμικό πειρακτήρι!
Το δυναμικό Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στο τρίτο ηλιακό του σπίτι, θα καταναλώνει όλη του την ενέργεια πειράζοντας τ' αδέλφια του – αν έχει – ή θα τσακώνεται με τα φιλαράκια του στο σχολείο ή τα παιδάκια που θα συναντάει στον παιδότοπο. Αν σκέπτεστε να κάνετε καμιά εκδρομούλα, προμηθευτείτε όλα τ' απαραίτητα σύνεργα για μικρό-τραυματισμούς. Το πιο πιθανόν είναι ότι θα σας χρειαστούν.

Ταύρος
Περιέργεια χωρίς όρια!
Με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη, αυτή την εβδομάδα, στο τρίτο ηλιακό του σπίτι και στο ζώδιο του Καρκίνου η περιέργεια του μικρού Ταύρου δεν έχει όρια. Θέλοντας να ξέρει ό,τι κινείται στο οπτικό του πεδίο θα σας βομβαρδίζει κυριολεκτικά με ερωτήσεις. Όταν σας ζητήσει να του διαβάσετε ένα παραμύθια, ξεφύγετε από τα γνωστά και προτιμήστε ένα καινούργιο βιβλίο με ιστορίες από την αρχαιότητα. Θα το χαρεί και παράλληλα θα πλουτίσει τις γνώσεις του.

Δίδυμοι
Το παιχνίδι του κλεμμένου θησαυρού!
Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, το αγαπημένο παιχνίδι του μικρούλη σας είναι η εξερεύνηση. Επιχειρήστε λοιπόν μια εξόρμηση σ' ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει και να είστε σίγουροι ότι θα το θυμάται και θα μιλάει γι' αυτό καιρό. Αν μείνετε στο σπίτι, παίξτε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, κρύβοντας διάφορα αντικείμενα μέσα στο σπίτι και απολαύστε τον τρόπο που σκέπτεται καθώς θα ψάχνει να τα βρει.

Καρκίνος
Γοητεία και τρυφερότητα!
Γοητευτικό και ιδιαίτερα τρυφερό θα είναι το Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα διεκδικεί χάδια και μια πρόθυμη αγκαλιά να χωθεί. Η τεμπελιά του από την άλλη θα είναι τόσο εμφανής που ακόμα και το βάδισμά του πολλές φορές θα είναι αργό και νωχελικό. Για άσκηση, δε, ούτε λόγος αφού και μόνο που το σκέπτεται κουράζεται. Προσέξτε τη διατροφή του γιατί έχει μια προδιάθεση να πάρει βάρος.

Λέων
Αμφισβήτηση και εριστική διάθεση!
Το δυναμικό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα διακατέχεται από μια εριστική διάθεση και έχει μια τάση ν' αμφισβητεί τα πάντα γύρω του. Με μια συναστρία πλανητών στον ενδέκατο ηλιακό του οίκο οι επαναστατικές του ιδέες μπορεί να δημιουργήσουν σε χρόνο μηδέν εντάσεις τόσο στο σχολικό όσο και τον οικογενειακό του χώρο. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ήρεμο και πειθαρχημένο περιβάλλον, το οποίο να μην ενδίδει στις υπερβολές του αλλά ταυτόχρονα να επιβραβεύει τη σωστή του συμπεριφορά.

Παρθένος
Μαθήματα κοινωνικότητας!
Ο μικρός Παρθένος αυτή την εβδομάδα δίνει μαθήματα κοινωνικότητας. Με τρεις πλανήτες στο μεσουράνημα του και στο ζώδιο των Διδύμων ο γοητευτικός του λόγος αιχμαλωτίζει τα βλέμματα των άλλων και όλοι θέλουν ν' ασχοληθούν μαζί του. Περισσότερο φιλικός από ό,τι συνήθως είναι η ψυχή της παρέας. Παράλληλα όμως θα αναζητά στα μάτια σας την επιβράβευση για κάθε τι που κάνει. Ενθαρρύνετε αυτή τη συμπεριφορά δείχνοντας του έμπρακτα την αποδοχή και την αγάπη σας.

Fotolia 75843705 Subscription XXL

Ζυγός
Δίψα για μάθηση!
Με τρεις πλανήτες στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και στον ένατο ηλιακό του οίκο ο μικρός Ζυγός διψά να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Κάθε νέα πληροφορία κυριολεκτικά το ενθουσιάζει. Η οξυδέρκειά του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, γίνεται αντιληπτή σε όποιον συζητήσει μαζί του και η επιχειρηματολογία του μπορεί ν' αφήσει άναυδους ακόμα και αυτούς που το γνωρίζουν. Διευρύνετε τους ορίζοντές του με επισκέψεις σε μουσεία και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Σκορπιός
Μνήμη ελέφαντα!
Το Σκορπάκι σας, όντως ένα από τα τρία ζώδιο του νερού, διαθέτει μνήμη ελέφαντα. Θυμάται ό,τι ακούνε τ' αυτάκια του και δεν ξεχνά ποτέ την κριτική που του ασκείται. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί κάλλιστα να σας πετάξει κατά πρόσωπο ό,τι το έχει ενοχλήσει στο παρελθόν και να σας κάνει να νοιώσετε άσχημα. Αν οι εξηγήσεις σας δεν είναι άμεσες και ικανοποιητικές, θα φυτέψετε τους σπόρους ενός μελλοντικού επαναστάτη.

Τοξότης
Χιούμορ και αστεία!
Με το χιούμορ και τ' αστεία του ο μικρός Τοξότης κερδίζει χωρίς καμιά προσπάθεια τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Μην σας κάνει λοιπόν καμιά εντύπωση, αν αυτή την εβδομάδα με μια συναστρία πλανητών στο έβδομο ηλιακό του σπίτι, δεχτείτε απανωτά τηλεφωνήματα από τις μαμάδες των φίλων του για να κανονίσετε συναντήσεις σε σπίτια και παιδότοπους. Το σχολείο μπορεί να τελειώνει όπου να 'ναι αλλά κανείς δεν θέλει να χάσει μια τόσο ευχάριστη παρέα.

Αιγόκερως!
Σχολιάζει τους πάντες!
Με τρεις πλανήτες στους Διδύμους και στον έκτο ηλιακό του οίκο αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Αιγόκερως δεν θα χάνει ευκαιρία να σας δείχνει το αναλυτικό του πνεύμα και τις κριτικές του ικανότητες. Κανείς δεν ξεφεύγει από το ερευνητικό του βλέμμα, και σχολιάζει αδιακρίτως φίλους και γνωστούς, επισκέπτες του σπιτιού ή τυχαίους περαστικούς στο δρόμο. Απομακρύνετε από το οπτικό του πεδίο κάθε αιχμηρό αντικείμενο γιατί έχει προδιάθεση για κοψίματα.

Υδροχόος
Παιδικοί έρωτες!
Με τον Άρη να διελαύνει στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, το χαριτωμένο μικρό σας κάθε φορά που σκέπτεται ένα συγκεκριμένο παιδάκι του άλλου φύλου χαμογελά πονηρά. Επιδιώκει να είναι συνεχώς δίπλα του κι αν είναι πιο τολμηρό θα προσπαθήσει να το πάρει αγκαλιά και του δώσει ένα πεταχτό φιλί. Αν κάνει κάποιο άθλημα ή ασχολείται με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ενδέχεται να διακριθεί, ακόμα και ν' αποσπάσει κάποιο βραβείο.

Ιχθύες
Ένας χαρισματικός μίμος!
Το αγγελούδι σας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον πέμπτο ηλιακό του οίκο διψάει για θέαμα και διασκέδαση. Χορός, τραγούδι και μίμηση ρόλων είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Το να δει και -πόσο μάλλον- να συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση όπου θα μεταμφιεστεί, θα φορέσει φανταχτερά ρουχαλάκια είναι κάτι που θα το κάνει να πετάει από τη χαρά του. Αν είναι δύστροπο, κάποια φορά χρησιμοποιήστε σαν καλά παραδείγματα τους ήρωες των αγαπημένων του παραμυθιών.

Διάβασε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved