Παιδική αστρολογία 27/4 - 3/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 27/4 - 3/5

Κριός

Ένας ωραίος κουμπαράς!

Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ταύρου και το δεύτερο ηλιακό του οίκο, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ν' αγοράσετε στο μικρό σας έναν κουμπαρά και να του εξηγήσετε με πολύ απλό τρόπο τα περί οικιακής οικονομίας. Δώστε του να καταλάβει ότι με την αποταμίευση θα συγκεντρώνει ένα χαρτζιλίκι με το οποίο θα μπορεί ν' αγοράζει μόνο του τα παιχνίδια που θέλει. Αν σας ζητάει κάθε λίγο να ρίξετε κάτι μέσα μην αρνηθείτε.

Ταύρος

Παιδικά καρδιοχτύπια!

Ο μικρός Ταύρος είναι γνωστός για το πείσμα και την κτητικότητά του. Αυτήν την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιό του το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σ' ένα παιδάκι του άλλου φύλου και οι εκδηλώσεις αγάπης του είναι παράφορες. Επιδίωξή του είναι να βρίσκεται κοντά του και δεν θα διστάσει να τσακωθεί με όποιον πάει να το πειράξει. Αν βρεθείτε στην εξοχή προσέξτε τι πιάνει, γιατί είναι επιρρεπής σε μολύνσεις και αλλεργίες.

Δίδυμοι

Νέες φιλίες

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, το μυαλουδάκι του μικρού σας είναι κατά κύριο λόγο στις βόλτες και το παιχνίδι. Μια νέα φιλία με ένα παιδάκι που γνώρισε στον παιδότοπο ξεκίνησε, και σε χρόνο μηδέν έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Η πιο δύσκολη ώρα της ημέρας είναι η ώρα του αποχωρισμού και η επιστροφή στο σπίτι. Υποσχεθείτε του ότι θα επιδιώξετε να δει το φιλαράκι του την επόμενη ημέρα για να ησυχάσει.

Καρκίνος

Ένας λαβύρινθος από σκέψεις!

Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο δωδέκατο ηλιακό σπίτι του η φαντασία και η διαίσθηση του μικρού Καρκίνου είναι ιδιαίτερα οξυμένες. Κάθε τι που συμβαίνει γύρω του μπορεί να γίνει αφετηρία για ατελείωτες σκέψεις και κάποια βράδια μπορεί να δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Ένα ευχάριστο παραμύθι πριν πέσει στο κρεβάτι και ένα αναμμένο φωτάκι στο δωμάτιο του θα εξασφαλίσουν έναν ήσυχο ύπνο.

Λέων

Προτίμηση σε ό,τι είναι ακριβό!

Μπορεί το μικρό Λιονταράκι σας να μην ξέρει ακόμα την αξία του χρήματος, η ματιά του όμως με κάποιο μαγικό τρόπο, πέφτει σε ό,τι είναι ακριβό. Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα να κινείται στο μεσουράνημα του θέλοντας να ξεχωρίσει από τ' άλλα παιδάκια κάθε λίγο και λιγάκι θα σας ζητάει καινούργια πράγματα. Μην ενδώσετε σε κάτι δαπανηρό, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι πρωτότυπο και εντυπωσιακό.

Παρθένος

Ανεξαρτησία και κοινωνικότητα!

Με τον Ήλιο στον ένατο ηλιακό του οίκο, τον οίκο της ανεξαρτησίας και της κοινωνικότητας, το Παρθενάκι σας ανοίγει τα φτερά του και γνωρίζει καινούργιους φίλους. Πιο φλύαρο από ό,τι συνήθως, τα πηγαίνει πολύ καλά με τ' άλλα παιδάκια και συχνά πυκνά τους κάνει το δάσκαλο, λέγοντας τους πράγματα που του έχετε μάθει ή έχει διαβάσει στα βιβλία του. Όταν πηγαίνετε βόλτα θα κερδίζει τις εντυπώσεις με τα σκέρτσα και τους θεατρινισμούς του.

Fotolia 36915250 Subscription XXL

Ζυγός

Γοητεύει τους πάντες!

Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, ο μικρός Ζυγός είναι το πιο ευχάριστο παιδάκι του ζωδιακού. Με το ακαταμάχητο χαμόγελό του έχει βαλθεί να γοητεύσει τους πάντες. Να θυμάστε ότι χρειάζεται να έχει άλλους δίπλα του για να επικοινωνήσει τις ιδέες του και να δείξει το καλό του γούστο. Η συντροφιά ενός καλού φίλου λειτουργεί πάντοτε ευεργετικά και ενισχύει την αυτοπεποίθηση του.

Σκορπιός

Φόβοι και ανασφάλειες!

Με τον Ερμή στο όγδοο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, οι φόβοι και οι ανασφάλειες του μικρού Σκορπιού – που τόσο καλά είχε καλύψει– βγαίνουν στην επιφάνεια. Βοηθήστε το μέσα από ήρεμο διάλογο να εκφράσει τα συναισθήματα του αλλά και ν' αποκτήσει ένα τρόπο σκέψης και ανάλυσης, ώστε να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει και με την πάροδο του χρόνου να το διαχειριστεί. Ενθαρρύνετέ το ν' αποκτήσει φίλους καρδιάς.

Τοξότης

Τολμηρός καρδιοκατακτητής!

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων και τον οίκο της συντροφικότητας, το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα τολμηρό με ένα παιδάκι από την τάξη του, που όταν το κοιτάζει μειδιά πονηρά. Είναι τόσο πληθωρικός χαρακτήρας που μπορεί εύκολα να γίνει υπερβολικό στις σκανταλιές για να του τραβήξει την προσοχή. Δεν θα διστάσει μάλιστα να του χαρίσει ακόμα και το αγαπημένο του παιχνίδι.

Αιγόκερως!

Θέλεις να παίξουμε;

Με τον Ήλιο και τον Άρη στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, το Αιγοκεράκι σας – όσο περίεργο κι αν ακούγεται – δείχνει τάσεις κοινωνικοποίησης. Περνάει χρόνο με άλλα παιδάκια της ηλικίας του και είναι πρόθυμο να μοιραστεί και κάποια από τα παιχνίδια του. Θα υπάρχουν όμως και φορές που θα τείνει επιτακτικά το δάκτυλο του και θα τους κάνει παρατηρήσεις. Καλοί οι φίλοι, αλλά οι κανόνες είναι για να τηρούνται.

Υδροχόος

Άπειρα ενδιαφέροντα!

Το Υδροχοάκι έχει τη δική του φιλοσοφία για τη ζωή και από μικρό ξεχωρίζει για τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και το πέμπτο ηλιακό του σπίτι θα σας εξαντλήσει με τ' άπειρα ενδιαφέροντα του. Με ό,τι κι αν ασχοληθεί – κατασκευές, υπολογιστές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες – θα τα καταφέρει μια χαρά. Το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι αποδοχή και ελάχιστη πίεση.

Ιχθύες

Επίσκεψη σε βιβλιοπωλείο!

Με τον Ήλιο να κόβει βόλτες στον οίκο που σχετίζεται με την εκπαίδευση, το αγαπημένο Ψαράκι σας ενθουσιάζεται κάθε φορά που μαθαίνει καινούργια πράγματα. Επισκεφτείτε μαζί ένα βιβλιοπωλείο και αγοράστε του αν του αρέσει ξενόγλωσσα βιβλιαράκια με λεξούλες και αριθμούς. Το μυαλό του είναι σαν σφουγγάρι και πραγματικά το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να εντοπίσετε τα ενδιαφέροντα του ώστε να του δώσετε μια κατεύθυνση.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved