Παιδική αστρολογία 13/4 - 19/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 13/4 - 19/4

Κριός

Αλλεργία στους περιορισμούς!

Το Κριαράκι σας σαν ζώδιο της φωτιάς έχει ανάγκη από ελευθερία κινήσεων και κατά συνέπεια έχει αλλεργία σε κάθε είδους περιορισμό. Αγαπάει τους ανοιχτούς χώρους, γι αυτό πλήττει όταν μένει πολλές ώρες στο σπίτι. Μακριά από τις υποχρεώσεις του σχολείου και υπό την επήρεια του ανοιξιάτικου καιρού θα σκαρφίζεται απίθανες δικαιολογίες προκειμένου να παρατείνει τη βόλτα και να κερδίσει χρόνο για παιχνίδι.

Ταύρος

Μια θεατρική παράσταση!

Με δύο πλανήτες στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, το Ταυράκι σας θα βγάλει στο έπακρο την καλλιτεχνική του φύση. Άρα τι καλύτερο από το να προγραμματίσετε να το πάτε σ' ένα παιδικό θέατρο. Θα δείτε ό,τι με του που θα φτάσετε στην είσοδο ένα τεράστιο χαμόγελο να φωτίζει το προσωπάκι του. Μια καλή ιδέα είναι μια παράσταση που οι ήρωες είναι ντυμένοι ζωάκια. Τις ώρες που θα είναι σπίτι πείτε του ένα παραμύθι με εκείνο πρωταγωνιστή.

Δίδυμοι

Τι θα κάνουμε τώρα;

Ο ιδανικός χώρος την εβδομάδα των διακοπών για το αεικίνητο μικρό σας είναι ένας πολυχώρος όπως π.χ ένα εμπορικό κέντρο. Με αυτό τον τρόπο οι πιθανότητες ν' ακούσετε την αγαπημένη του φράση «βαρέθηκα, τι θα κάνουμε τώρα;» μειώνονται. Με τόσα καταστήματα μπορείτε να διαλέξετε μικροδωράκια, να φάτε αν πεινάσει, να παίξει και να ζωγραφίσει, να κάνει καινούργιους φίλους ή να δείτε μια παιδική ταινία..

Καρκίνος

Οικογενειακά παιχνίδια!

Το χαριτωμένο μικρό σας είναι ένα παιδάκι που δεν του αρέσει καθόλου να παίζει μόνο του. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, αν θέλετε να είναι χαρούμενο το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε είναι να παίξετε ένα παιχνίδι που θα συμμετέχει όλη η οικογένεια.. Διαλέξτε ένα επιτραπέζιο, ένα φωτεινό παντογνώστη ή οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό παιχνίδι και καλή διασκάδαση.

Λέων

Θα γίνω ηθοποιός!

Ο βασιλιάς του ζωδιακού εντυπωσιάζεται μόνο αν του προτείνετε κάτι ξεχωριστό. Γι αυτό την εβδομάδα των διακοπών πηγαίνετε το να δει μια παράσταση στο μέγαρο μουσικής. Οι καλλιτέχνες με την άψογη κίνηση, τα κουστούμια και η ορχήστρα όχι μόνο θα το συναρπάσουν, αλλά θα είναι και το πιο σημαντικό θέμα συζήτησης με τους φίλους του για πολλές ημέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας δηλώσει ό,τι όταν μεγαλώσει θα γίνει ένας μεγάλος ηθοποιός.

Παρθένος

Επίσκεψη στο αττικό ζωολογικό πάρκο!

Αν αυτή την εβδομάδα το Παρθενάκι σας δεν έχει καμιά διάθεση να μείνει σπίτι και να παίζει με τα λούτρινα ζωάκια του, σας έχουμε μια καλύτερη πρόταση. Μια μέρα που ο καιρός θα το επιτρέπει κάντε μια ολοήμερη βόλτα στο αττικό ζωολογικό πάρκο. Δελφίνια, καμηλοπαρδάλεις, αρκούδες, πιθήκια, λιοντάρια και κάθε λογής πουλιά θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια του και δεν θα ξέρει τι να πρωτοθαυμάσει.

Fotolia 33396710 Subscription XXL

Ζυγός

Τα μουσεία της πόλης!

Η εβδομάδα των διακοπών, με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο ηλιακό του οίκο, είναι ιδανική για να επισκεφτείτε με το Ζυγάκι σας ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης. Είτε επιλέξετε την εθνική πινακοθήκη, είτε το μουσείο της Ακρόπολης ή το μουσείο φυσικής ιστορίας, το μόνο σίγουρο είναι ό,τι θα το χαρεί και με το παραπάνω. Η ξενάγηση και οι γνώσεις που θα αποκομίσει θα του μείνουν αξέχαστες.

Σκορπιός

Νοιάζομαι και μοιράζομαι;

Με τον Ερμή να κάνει αυτή την εβδομάδα την είσοδο του στον έβδομο ηλιακό του οίκο – που έχει κατ' εξοχήν να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζει τους άλλους – είναι μια καλή ευκαιρία να μάθετε το Σκορπάκι σας να νοιάζεται και να μοιράζεται με τους φίλους του κάποια από τα παιχνίδια του. Βοηθήστε το να καταλάβει πως το ομαδικό παιχνίδι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και έχει και μεγαλύτερη πλάκα.

Τοξότης

Ποδηλατάδα στην πόλη!

Ο μικρός Τοξότης αγαπάει τα σπορ και έχει προτίμηση στις υπαίθριες δραστηριότητες. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο των Διδύμων, πάρτε τα ποδήλατα και τα κράνη σας και κάντε μια οικογενειακή εξόρμηση στην πόλη σας. Διαλέξτε ένα μεγάλο πεζόδρομο, περιηγηθείτε στα μαγαζιά και χαζέψτε τους υπαίθριους καλλιτέχνες. Καθώς περνάτε από διάφορα μέρη, διηγηθείτε του ιστορίες και ανακαλύψτε μαζί τα μυστικά της περιοχής.

Αιγόκερως!

Μια βόλτα στο βουνό!

Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο τέταρτο ηλιακό του σπίτι το Αιγοκεράκι σας θέλει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα πρόσωπα της οικογένειας του. Αν θέλετε να διπλασιάσετε τη χαρά του διαλέξτε μια μέρα που δεν θα βρέχει και πηγαίνετε στο βουνό για περπάτημα. Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή για ν' αποθανατίσετε τα ζωάκια και τα φυτά που θα συναντήσετε αλλά και τα παιχνίδια σας στη φύση. Γυρίζοντας σπίτι δείτε τις φωτογραφίες και εκτυπώστε αυτές που θα σας προτείνει.

Υδροχόος

Ευφράδεια και πανέξυπνα επιχειρήματα!

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας κυριολεκτικά δίνει παράσταση με την ευφράδεια αλλά και τα πανέξυπνα επιχειρήματα στις ερωτήσεις που του απευθύνουν. Επειδή ρουφάει σαν σφουγγάρι ο,τι μαθαίνει είναι μια καλή ευκαιρία να του πάρετε ξενόγλωσσα εικονογραφημένα βιβλία με γράμματα και αριθμούς ή να το βοηθήστε να προσεγγίσει ό,τι το ενδιαφέρει μέσα από το παιχνίδι.

Ιχθύες

«Κακές λεξούλες»!

Με τον Άρη να διελαύνει αυτή την εβδομάδα στο τρίτο ηλιακό του σπίτι το Ψαράκι σας εμπλουτίζει το λεξιλόγιο του με «κακές λεξούλες». Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά επεκτείνεται και σε όσους το τσιγκλάνε. Εξηγήστε του ό,τι υπάρχουν λέξεις που δεν είναι αποδεκτές και επειδή παπαγαλίζει οτιδήποτε ακούει, προσέξτε τι του λέτε και δείξτε με το παράδειγμα σας όσα θέλετε να ακούτε από το βλαστάρι σας.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved