Παιδική αστρολογία 30/3 - 5/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 30/3 - 5/4

ΚΡΙΟΣ

Πολεμιστής από κούνια!
Πολεμιστής από κούνια το καμάρι σας είναι πάντα υπ' ατμόν. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να κόβει βόλτες στο ζώδιο του, φροντίστε το πρόγραμμα του να περιέχει αρκετή σωματική δραστηριότητα ώστε να εκτονώνει την ενέργεια του. Επιλέξτε παιχνίδια στη φύση όποτε το επιτρέπει ο καιρός αλλά και ομαδικές δραστηριότητες για να περιορίσετε την υπερβολική του τάση να είναι πάντα πρώτος και καλύτερος.

ΤΑΥΡΟΣ

Απόγονος μεγάλου ζωγράφου!
Ο μικρούλης Ταύρος αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του να διελαύνει στο ζώδιο του έχει βαλθεί να σας αποδείξει ότι εκτός από γνήσιο παιδί της Αφροδίτης θα μπορούσε κάλλιστα να είναι απόγονος ενός μεγάλου ζωγράφου. Η ζωγραφική, η κεραμική, η χαρτοκοπτική και οι κατασκευές, είναι από τα πράγματα που θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του. Ενθαρρύνετε και επικροτήστε τις προσπάθειες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περιέργεια και μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων!
Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον παιχνιδιάρη κυβερνήτη του τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Κριού, δεν θα σας αφήσει στιγμή να πλήξετε με τις ατελείωτες απορίες του για ό,τι κινείται στο οπτικό του πεδίο. Η περιέργεια και η γκάμα των ενδιαφερόντων του είναι τόσο μεγάλη, που άνετα μπορεί να διαλύσει μια συσκευή για να δει τι έχει μέσα και μετά από τη μάταιη προσπάθεια του να τη συναρμολογήσει να την εγκαταλείπει. Απασχολείστε το με κάτι δημιουργικό.

*Τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σου μπορείς να τα βρεις εδώ*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανεξαρτησία και δυναμικότητα!
Το Σεληνόπαιδό σας απολαμβάνει τα χάδια και αναζητά την τρυφερότητα των προσώπων με τα οποία νοιώθει άνετα και κυρίως της αγαπημένης του μανούλας. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό – στο μεσουράνημα του – το σκηνικό αλλάζει, βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο ανεξάρτητη και δυναμική πλευρά του. Γι αυτό μη διστάσετε να του εξασφαλίσετε ερεθίσματα και να του δώσετε πρωτοβουλίες για δράση.

ΛΕΩΝ

Σκέρτσα και καμώματα!
Το μικρό σας Λιονταράκι εύκολα γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τα σκέρτσα και τα καμώματα του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη και την Αφροδίτη στο μεσουράνημα του επιδιώκει την επιβράβευση και το χειροκρότημα για να νοιώσει ότι οι πράξεις του αρέσουν. Επειδή ό,τι κι αν κάνει αποβλέπει στο να είναι εκείνο ο νικητής της παράστασης, μάθετε του όσο είναι νωρίς, ότι η νίκη δεν είναι το παν, ώστε ο εγωκεντρισμός του να είναι σε υγιή επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλαγή ενδιαφερόντων!
Αυτή η εβδομάδα προστάζει αλλαγές στην καθημερινότητα του μικρού Παρθένου. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Κριού όλα όσα έκανε και του άρεσαν του φαίνονται τώρα αφάνταστα ανιαρά. Αντί ν' αφήνετε την κατάσταση να διαιωνίζεται είναι προτιμότερο να το καθοδηγήσετε και να διεγείρετε το μυαλουδάκι του σε νέα ενδιαφέροντα. Μια επίσκεψη σε έναν παιδότοπο που δεν έχει ξανάπάει θ' αλλάξει όλη του τη διάθεση.

Fotolia 75597412 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Συντροφικότητα και επικοινωνία!
Ο μικρός Ζυγός είναι ένα παιδάκι συντροφικό και επικοινωνιακό και αυτή η εβδομάδα έρχεται να το επιβεβαιώσει. Με τον Ερμή στο απέναντί του ζώδιο θα είναι διαρκώς στα πόδια σας και θα διεκδικεί τη συμμετοχή σας σε ό,τι κι αν κάνει. Με την επιμονή και το ακαταμάχητο χαμόγελο του θα σας πείσει ν' ανταποκριθείτε χωρίς καν να το καταλάβετε. Αν είναι λίγο ντροπαλό ενισχύστε την αυτοπεποίθηση του με ομαδικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξερευνεί ό,τι βρίσκεται γύρω του!
Άβυσσος η ψυχή του μικρού Σκορπιού, γι' αυτό και το μεγάλωμά του είναι μια υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Από τη στιγμή που αρχίζει να περπατάει τα μάτια του εξερευνούν ό,τι βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο, γεγονός που γίνεται η αιτία για τα παράσημα στο σώμα του. Αυτή την εβδομάδα που ο Άρης είναι στο ζώδιο του Ταύρου, περάστε δημιουργικό χρόνο μαζί του και μη δώσετε σημασία στις μικροζημιές που μπορεί να κάνει στο πέρασμα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φάρσες και καμώματα!
Το ανήσυχο πνεύμα του μικρού Τοξότη είναι στραμμένο πως θα περάσει καλά και τι φάρσες θα σκαρώσει για να διασκεδάσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Έρμή στον πέμπτο ηλιακό του οίκο θα εντυπωσιάζει συχνά με τους ρόλους που θα υποδύεται προκειμένου να γοητεύσει όσους το παρακολουθούν. Αν δεν το έχετε γράψει σε κάποια ομάδα κάντε το άμεσα. Οι επιδόσεις του θα είναι καταπληκτικές, για όσο καιρό βέβαια αυτό με το οποίο ασχολείται του τραβά το ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είμαι μωρό!
Το ώριμο Αιγοκεράκι σας μπορεί να κάνει κάποιον να νοιώσει άβολα όταν του απευθύνει το λόγο χρησιμοποιώντας μωρουδίστικα λόγια. Το παιδί του Κρόνου βιάζεται να μεγαλώσει γι αυτό δεν του αρέσει να το αντιμετωπίζουν σαν μωρό. Για να είναι ισορροπημένο χρειάζεται στην καθημερινότητά του τάξη και οργανωμένο πρόγραμμα. Με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου αυτή την εβδομάδα όποιος του πειράξει τα παιχνίδια του θα προκαλέσει πολεμικό επεισόδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαθαίνουμε καλούς τρόπους
Με τον Ήλιο να διελαύνει από τον τρίτο ηλιακό οίκο του μικρού Υδροχόου αυτή την εβδομάδα δώστε έμφαση στους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Ξεκινήστε από απλά πράγματα όπως «καλημέρα», «ευχαριστώ», «παρακαλώ» και ενσωματώστε τα στην καθημερινότητά του. Για να του εξάψετε το ενδιαφέρον κάντε την διαδικασία μέρος ενός δημιουργικού παιχνιδιού. Θα δείτε ότι όχι μόνο είναι πολύ αποτελεσματικό αλλά θα το κάνει να διασκεδάσει αφάνταστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ταξίδι στο βασίλειο της φαντασίας!
Η αφηρημάδα έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο δωδέκατο ηλιακό του οίκο του το Ψαράκι σας φαίνεται να ταξιδεύει τον περισσότερο καιρό στο μαγικό βασίλειο της φαντασίας. Η διάθεσή του επίσης θα αλλάζει πολύ εύκολα, γι' αυτό είναι σημαντικό να περιβάλλεται από αισιόδοξους ανθρώπους και ν' ακούει χαρούμενες κουβέντες.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved