Παιδική αστρολογία 23/3 - 29/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 23/3 - 29/3

ΚΡΙΟΣ

Πρωτοστατεί όπου κι αν βρεθεί!
Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι με έντονη προσωπικότητα που πρωτοστατεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθεί. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του θα δώσει πραγματικό ρεσιτάλ στις σκανταλιές και το παιχνίδι. Αρκετές φορές θα μπλέκει σε καβγαδάκια και θα σας φέρει στα όριά σας με τους αντιδραστικούς του τρόπους. Παρ' όλες τις αντιρρήσεις του μη διστάσετε να του βάλετε όρια τα οποία θα τηρείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματικές και διατροφικές ανάγκες!
Οι λέξεις κλειδιά για να είναι ευτυχισμένος ο μικρός Ταύρος είναι ασφάλεια και καλό φαγητό. Οι συναισθηματικές του ανάγκες είναι εξίσου σημαντικές με τις διατροφικές του και μόνο αν καλύψει και τις δύο θα είναι ισορροπημένο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη σε όψη με τον Πλούτωνα το μυαλουδάκι του είναι στραμμένο στο χαρτζιλίκι του. Επειδή το να έχει δικά του χρήματα το κάνει να νοιώθει σιγουριά, κάντε του δώρο έναν κουμπαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγαλοποιεί και δραματοποιεί!
Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο του και σε όψη με το Δία αυτή την εβδομάδα, το Διδυμάκι σας μεγαλοποιεί και δραματοποιεί ό,τι συμβαίνει γύρω του. Αν του μιλάτε και δεν σας απαντάει το πιο πιθανόν είναι να ταξιδεύει σε ένα μαγικό κόσμο ή να παίζει με ένα φανταστικό φίλο. Όταν το πιάσει όμως η λογοδιάρροια οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι ερωτήσεις του θα είναι ατελείωτες και οι απαντήσεις σας θα πρέπει να το ικανοποιούν.

*Τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σου μπορείς να τα βρεις εδώ*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητάει ό,τι βλέπει το μάτι του!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του μην εκπλαγείτε αν το μικρό Καβουράκι σας ζητάει συνεχώς να του αγοράσετε ό,τι βλέπει το μάτι του. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σπατάλες, ακόμα κι αν αυτό προκαλέσει γκρίνιες και παράπονα. Προσπαθήστε να είστε δίπλα του χωρίς διαπληκτισμούς και ενθαρρύνετε το να σας ανοίξει την καρδούλα του. Ο διάλογος μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

ΛΕΩΝ

Η ψυχή της παρέας!
Το Λιονταράκι σας είναι ένα παιδάκι που δεν του αρέσει να είναι μόνο, γι' αυτό επιδιώκει να έχει πάντοτε φίλους. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού γίνεται στην κυριολεξία η ψυχή της παρέας. Αν καμία φορά θυμώσει μπορεί να γίνει απότομο και υπερβολικό στις αντιδράσεις του, γρήγορα όμως ο θυμός του εξανεμίζεται. Αν σας ζητάει διαρκώς καινούργια πράγματα, εξηγήστε του ότι όλα έχουν ένα όριο.

Fotolia 18818039 Subscription XXL

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καρούμπαλα και γραντζουνισμένα γόνατα!
Το Παρθενάκι σας είναι ένα παιδάκι που θέλει να τα κάνει όλα μόνο του και από μικρό αποπνέει τη σιγουριά της ήρεμης δύναμης. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ένατο ηλιακό του οίκο σε όψη με το Δία, η εξερευνητική του διάθεση μπορεί να γίνει η αιτία για καρούμπαλα και γραντζουνισμένα γόνατα. Είναι σημαντικό για το καμάρι σας - όσο κι αν δεν το δείχνει – να του αφιερώσετε όλη την προσοχή σας όταν μιλάει ή ασχολείται με κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Υπερασπίζεται με πάθος το δίκιο!
Αν υπάρχει ένα παιδάκι που δεν το βάζει κάτω μέχρι να δικαιωθεί αυτό είναι ο μικρός Ζυγός. Με την άνεση που έχει στο λόγο υπερασπίζεται με πάθος ό,τι θεωρεί σωστό και δεν το διαπραγματεύεται. Δείξτε κατανόηση στις απόψεις του και κυρίως αποφύγετε την κριτική αν δεν θέλετε δράματα. Ο ήρεμος διάλογος θα το βοηθήσει να χαλαρώσει και με το χρόνο θα καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιζήτητο στις παρέες!
Με την Αφροδίτη στο απέναντι του ζώδιο αυτή την εβδομάδα το Σκορπάκι σας είναι περιζήτητο στις παρέες του. Ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου έχει βάλει το μικρό σας στο μάτι και κάνει το μουτράκι του να χαμογελά όποτε βρίσκεται δίπλα του. Με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα θα επιδιώκει συνεχώς νέες δραστηριότητες. Αν ασχολείται με ένα ομαδικό άθλημα θα ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ούτε λεπτό ακινησίας!
Ένα από τα πράγματα που πραγματικά δεν αντέχει ο μικρός Τοξότης είναι η ακινησία. Ακόμα και τα βράδια όταν του διαβάζετε ένα παραμύθι, αδυνατεί να μείνει στην ίδια θέση πάνω από πέντε λεπτά. Με τον Ερμή στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων η ρουτίνα και η επανάληψη λειτουργούν αποπνικτικά για το μπόμπιρα σας που αναζητά διαρκώς νέες περιπέτειες. Δώστε του τα ερεθίσματα που χρειάζεται σε σωματικό και διανοητικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνω το δικό μου!
Το βολικό και ήσυχο Αιγοκεράκι σας, αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο τέταρτο ηλιακό του σπίτι έχει βάλει σκοπό να κάνει το δικό του και ό,τι κι αν λέτε δεν έχει αποτέλεσμα. Η ανεξάντλητη ενέργεια και η ξεροκεφαλιά του μπορεί να γίνουν αιτία για διαπληκτισμούς με τ' άτομα της οικογένειας του που έχουν αντίθετη άποψη από τη δική του. Δώστε του το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται και αφήστε το βρει τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσει τον εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιλεκτική ακοή!
Ο μικρός Υδροχόος έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέψης και οι αντιρρήσεις σας το μόνο που καταφέρνουν είναι να το κάνουν να επιμένει περισσότερο. Αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού ο επαναστάτης του ζωδιακού αποκτά επιλεκτική ακοή. Αν θέλετε να κτίσετε μια γέφυρα επικοινωνίας εξηγήστε του με λογικά επιχειρήματα το λόγο για τον οποίο του ζητάτε να κάνει αυτά που του λέτε. Να έχετε υπόψιν σας όχι μόνο τι του λέτε αλλά πως του το λέτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη φαντασία να καλπάζει!
Ο μικρός Ιχθύς είναι ένα κράμα ευαισθησίας και ευθιξίας. Με τη φαντασία του να καλπάζει μεγαλοποιεί και δραματοποιεί ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του η διάθεση του αλλάζει με ταχύτητα αστραπής και συχνά οι απρόβλεπτες αντιδράσεις του θα σας φτάνουν στα όρια σας. Ένας τρόπος για να του περάσετε αυτά που θέλετε είναι να απευθύνεστε στο αγαπημένο του ζωάκι. Σίγουρα θα πιάσει το μήνυμα.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved