Παιδική αστρολογία 16/3 - 22/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 16/3 - 22/3

ΚΡΙΟΣ

Επίδειξη δύναμης!
Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο του, το Κριαράκι σας απολαμβάνει να δείχνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί τη δύναμη και τις ικανότητες του. Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να εισπράξει τα «μπράβο» για τ' ανδραγαθήματα του. Επειδή η ενέργεια του είναι στο κόκκινο είναι πιθανό να κοιμάται λίγες ώρες. Καλό θα ήταν κατά τη διάρκεια της ημέρας να έχει τα κατάλληλα ερεθίσματα για ν' αποφορτίζεται, ώστε να πάει χαλαρό στο κρεβάτι του.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοίτα τι ζωγράφισα!
Το γλυκό Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του έχει βαλθεί να σας εντυπωσιάσει με τα καλλιτεχνήματα του. Μη ξαφνιαστείτε λοιπόν αν δείτε ζωγραφιές παντού - από τα χεράκια του μέχρι τον τοίχο του δωματίου του. Η συμμετοχή σας στις δραστηριότητές του είναι πολύτιμη για το καμάρι σας, γι αυτό αφιερώσετε του όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε. Αποφύγετε να δείξετε αδυναμία σε άλλο παιδάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν περνάει απαρατήρητο!
Με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του το μικρό σας ζιζάνιο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδάκια τόσο με το ντύσιμο όσο και με τη συμπεριφορά του. Τα κοριτσάκια δεν θα κουράζονται ν' αλλάζουν ρούχα μέχρι να βρουν αυτό που τους αρέσει και τ' αγοράκια θα κάνουν εντυπωσιακές αποκρούσεις με τη μπάλα. Με ό,τι κι αν ασχοληθεί πάντως, ένα είναι σίγουρο. Το βλαστάρι σας δεν θα περάσει απαρατήρητο!

*Ο χαρακτήρας σου εξαρτάται αποκλειστικά από τις θέσεις των πλανητών μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου. Ανακάλυψε κι εσύ το μαγικό κόσμο των αστρικών επιδράσεων*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάτια μόνο για μένα!
Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας βιώνει σε υπερβολικό βαθμό ό,τι αισθάνεται και έχει την τάση να ζηλεύει τ' αδέλφια του – αν έχει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου από τη μια θέλει να έχετε μάτια μόνο για εκείνο και από την άλλη με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να εκμαιεύσει την επιβράβευση σας ώστε να νοιώθει ότι οι πράξεις του είναι αρεστές. Βοηθήστε το να καταλάβει ότι οι επιτεύξεις του δεν έχουν καμιά σχέση με το πόσο το αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!
Το Λιονταράκι σας είναι παιδί του Ήλιου και η μεγαλύτερη ανάγκη του είναι να κάνει αισθητή την παρουσία του και ν' απλωθεί παντού, όπως ακριβώς και ο κυβερνήτης του. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν με την Αφροδίτη στο μεσουράνημα του, θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Με άλλα λόγια θέλει να ξεχωρίζει, και να κάνει το δικό του χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μη προσπαθήσετε από λιοντάρι να το κάνετε γατάκι, αλλά μάθετέ του από τώρα να έχει μέτρο.

Fotolia 17979597 Subscription XXL

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δοκιμάζει τις δυνατότητες του!
Όταν το Παρθενάκι σας μαθαίνει κάτι για πρώτη φορά, ακολουθεί μια εμπειρική μέθοδο, δοκιμάζοντας διάφορες δυνατότητες και με βάση τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του επιλέγει σιγά – σιγά τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο των Ιχθύων πιθανό να χρειαστεί να του διασαφηνίσετε κάποια πράγματα με τα οποία έχει συνδεθεί συναισθηματικά και να το βοηθήσετε να τα δει κάτω από άλλη οπτική.

ΖΥΓΟΣ

Η αξία της ολοκλήρωσης!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ο μικρός Ζυγός ενθουσιάζεται με χίλια πράγματα ταυτόχρονα αλλά μετά από λίγο, απλά αλλάζει γνώμη, βαριέται και τα παρατάει. Πάρτε το μια τρυφερή αγκαλιά και διδάξτε του την αρετή της υπομονής και την αξία να ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει. Αν και προς στιγμή θα δείχνει ότι αγνοεί όσα του λέτε, να είστε σίγουροι ότι τα επεξεργάζεται και στο τέλος θα κάνει το σωστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νοιάζομαι και μοιράζομαι!
Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου και στο έβδομο ηλιακό του σπίτι – το σπίτι που έχει κατ' εξοχή να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζει τους άλλους – μάθετε το Σκορπάκι σας να συνεργάζεται για τ' άλλα παιδάκια, προτρέποντάς το σε ομαδικά παιχνίδια. Είναι μια καλή ευκαιρία να του εξηγήστε του πόση αξία έχει να νοιάζεται και να μοιράζεται με τους άλλους. Αν δείτε ότι είναι ανένδοτο μην επιμείνετε, ξαναπροσπαθήστε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτήσεις για ασυνήθιστα θέματα
Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που αγαπά την περιπέτεια της εξερεύνησης και τη γνώση των καινούργιων πραγμάτων. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο των Ιχθύων πιθανό να δεχτείτε ερωτήσεις για ασυνήθιστα θέματα. Αν κάτι το φορτίσει συναισθηματικά μπορεί να έχει αντίκτυπο στον ύπνο του και να τρέχει στη μέση της νύχτας στο κρεβάτι σας. Ένα ζεστό ρόφημα πριν κοιμηθεί και ένα παραμύθι θα το βοηθούσαν να χαλαρώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάγκη για πρότυπα!
Η ωριμότητα του μικρού Αιγόκερω είναι δυσανάλογη με την ηλικία του. Ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει και τι όχι, και γι αυτό το λόγο σπάνια χρειάζεται υποδείξεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από πρότυπα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Κριό και στο τέταρτο ηλιακό του σπίτι, δεν αφήνει τον πατέρα του ή όποιον παίζει τον ρόλο του πατέρα από τα μάτια του. Παρακολουθεί επισταμένως όλες του τις κινήσεις και αντιγράφει τη συμπεριφορά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν βαριέται να μαθαίνει!
Ο μικρός Υδροχόος ρουφάει σαν σφουγγάρι ό,τι καινούργιο το ενδιαφέρει και μετά τρέχει να μοιραστεί τις γνώσεις του με τα φιλαράκια του. Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα να διελαύνει στο ζώδιο του Κριού και στο τρίτο ηλιακό του σπίτι το καμάρι σας θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές όπου κι αν βρεθεί και θα πρωτοστατεί στις συζητήσεις. Πάντα έχει κάτι έξυπνο να πει, αλλά μόλις η κατάσταση γίνει ανιαρή, διακτινίζεται σε μια άλλη παρέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Απογοήτευση στα δύσκολα!
Ο μικρός Ιχθύς είναι ένα πολύ συναισθηματικό παιδάκι και απογοητεύεται εύκολα όταν κάτι το δυσκολεύει. Έτσι αντί να εντείνει τις προσπάθειες του για να τα καταφέρει προτιμά το δρόμο της φυγής. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιό του εκπαιδεύστε το να έχει το θάρρος της γνώμης του αντί ν' αποσύρεται με το παραμικρό ή να καταφεύγει σε μικρό-ψεματάκια.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved