Παιδική αστρολογία 9/3 - 15/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 9/3 - 15/3

ΚΡΙΟΣ

Αγνοεί τον κίνδυνο!
Ο μικρούλης Κριός με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό του αγνοεί προκλητικά τον κίνδυνο και έτσι οι μικροτραυματισμοί είναι σε ημερήσια διάταξη. Το ανήσυχο πνεύμα του επινοεί συνεχώς διάφορους τρόπους για να ξεφύγει της προσοχής σας για να κάνει ό,τι ακριβώς του έχετε απαγορεύσει. Οπλιστείτε με υπομονή και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις σκανταλιές του που δεν έχουν τελειωμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικροεντάσεις!
Αυτή η εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, επιφυλάσσει μικροεντάσεις για το τρυφερό Ταυράκι σας. Τα πράγματα δείχνουν ότι ο ψυχικός του κόσμος και κατ' επέκταση και η συμπεριφορά του, επηρεάζεται πολύ από ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον του. Αν μάλιστα νοιώσει ότι για οποιαδήποτε λόγο αδικείται δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Μούτρα, γκρίνια και παράπονα πολλές φορές θα σας φέρουν στα όρια σα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γέλιο και χαρά!
Ο μικρός Δίδυμος αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του θα είναι η προσωποποίηση του γέλιου της χαράς. Τα τερτίπια του προκειμένου να σας τουμπάρει για να κάνει το δικό του ή να εξασφαλίσει περισσότερο παιχνίδι πολλές φορές είναι άξια θαυμασμού. Εκείνος που θα του διηγηθεί εντυπωσιακές ιστορίες ή θα του δείξει πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά θα γίνει το καλύτερο φιλαράκι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πραγματικός γρίφος!
Το κυκλοθυμικό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων και τον ένατο ηλιακό του οίκο είναι ένας πραγματικός γρίφος. Την μια στιγμή ψάχνει την αγκαλιά της μανούλας να τρυπώσει και να νοιώσει ζεστασιά και ασφάλεια και την άλλη προσπαθεί να δείξει πόσο μεγάλωσε επιζητώντας την αυτονομία και την ανεξαρτησία του. Ενθαρρύνετε την προσπάθειά του για αυτονομία και επιβραβεύστε το με το χάδι σας.

ΛΕΩΝ

Επιδεξιότητα στο χειρισμό του λόγου!
Η επιδεξιότητα που χειρίζεται το λόγο αυτή την εβδομάδα το αγγελούδι σας, με τον Ερμή στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πράγματι εντυπωσιακή. Η ετοιμολογία του είναι αφοπλιστική σε όποιους το προκαλούν αλλά και βοηθητική στα παιδάκια που έχουν κάποιο πρόβλημα και ζητούν τη συμβουλή του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ακούει με προσοχή αυτό που του λένε και αυτό που τελικά προτείνει μόνο επιπόλαιο δεν είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάγκη για επιδοκιμασία!
Με τον Ήλιο στο απέναντί του σπίτι, το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα αναζητά την επιδοκιμασία τόσο των ανθρώπων του οικογενειακού του περιβάλλοντος, όσο και της αγαπημένης του δασκάλας. Συχνά θ' αλλάζει συμπεριφορά, αφού επηρεάζεται από τα λόγια των άλλων. Αν έχετε καλεσμένους στο σπίτι και κρίνει ό,τι είναι ευχάριστοι και πάνω από όλα ενδιαφέροντες θα καθίσει μαζί σας και δεν θα ξεκολλάει.

Fotolia 61932308 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Με περιπαικτική διάθεση!
Χαριτωμένος, κοινωνικός και με μια περιπαικτική διάθεση είναι αυτή την εβδομάδα ο μικρός Ζυγός. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου τα πηγαίνει καλά με όλους, τους πειράζει και τους γοητεύει, και με τον τρόπο του κάνει το δικό του στο πι και φι. Όπου υπάρχει ομαδική δραστηριότητα είναι πρώτο και καλύτερο. Όταν όμως το παιχνίδι τελειώνει και πρέπει να επιστρέψετε σπίτι θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία για να το πείσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαταγές και ανυπακοή!
Το περήφανο μικρό σας αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο του Κριού, από τη μια θα έχει την τάση να δίνει διαταγές σε όλους και από την άλλη θα είναι ανυπάκουο όταν κάποιος πάει να του βάλει φρένο. Όταν νοιώσει ότι δεν είναι αποδεκτό στην παρέα για παιχνίδι μπορεί να γίνει εύθικτο και εκδικητικό. Μάθετε το όσο είναι νωρίς να μην είναι καταπιεστικό και όταν θέλει κάτι να το ζητάει ευγενικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δίψα για μάθηση;
Αυτή την εβδομάδα το αγγελούδι σας έχει βαλθεί να διευρύνει τα ενδιαφέροντά του μαθαίνοντας νέα πράγματα. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου μια ξένη γλώσσα, θέματα που έχουν σχέση με το διάστημα ή μια ομαδική δραστηριότητα, μπορεί να το ενθουσιάσει. Ενθαρρύνετε το διοργανώνοντας μια οικογενειακή επίσκεψη στο πλανητάριο ή μια εκδρομή στη φύση και απολαύστε τις έξυπνες ερωτήσεις του επί παντός θέματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκάθαρα πράγματα!
Όπως όλα τα ζώδια της γης έτσι και ο μικρός Αιγόκερως λειτουργεί καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο δυναμικό ζώδιο του Κριού αν κάτι το ενοχλεί θα σας το ξεφουρνίσει χωρίς πολλά λόγια. Αφιερώστε χρόνο και κάντε μια ουσιαστική συζήτηση, δείτε τι το απασχολεί και προτρέψτε το να μοιράζεται τις σκέψεις του για να λύνονται πιο γρήγορα τα θέματα που προκύπτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λέξεις και αριθμοί!
Ο μικρός Υδροχόος δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει και αν μάλιστα το θέμα τον ενδιαφέρει πέφτει στην κυριολεξία με τα μούτρα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του, εφοδιάστε το με βιβλιαράκια με λεξούλες και αριθμούς ή ακόμα καλύτερα με ένα πολύχρωμο αριθμητήριο. Το μυαλουδάκι του είναι σαν σφουγγάρι και το μόνο που χρειάζεται είναι να του δώστε τη σωστή για εκείνο κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημασία της τέχνης!
Η τέχνη παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του μικρού Ιχθύ, και μεγαλώνοντας θα γίνει μια γέφυρα για να προσεγγίσει τον κόσμο των μεγάλων. Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα να διελαύνει στο ζώδιό του, υπάρχουν πολλές πιθανότητες το καμάρι σας να βγάλει στη επιφάνεια την καλλιτεχνική του φύση. Σε αυτή την περίπτωση δώστε του τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να το ενθαρρύνετε να την εκφράσει.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved