Παιδική αστρολογία 1/3 - 7/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 1/3 - 7/3

ΚΡΙΟΣ
Ζήτω η ελευθερία!
Το δυναμικό Κριαράκι σας διεκδικεί από πολύ νωρίς την ελευθερία του και οι παρορμητικές κινήσεις του δείχνουν ότι θέλει να κάνει ό,τι του κατεβαίνει κάθε φορά στο κεφάλι. Το εφευρετικό μυαλουδάκι του το σπρώχνει σε σκανταλιές οι οποίες αν δεν προσέξετε θα καταλήξουν σε μικροτραυματισμούς. Με τον Ήλιο να διελαύνει στο ζώδιο των Ιχθύων μέσα στα τόσα ενδιαφέροντα του προσθέστε και μια καλλιτεχνική δραστηριότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπολογιστής ή κινητό;
Με τον Ερμή να κινείται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου και στο μεσουράνημα του, ο μικρός Ταύρος δεν βλέπει την ώρα να στρογγυλοκαθίσει μπροστά από τον υπολογιστή και να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι ή να σκαλίσει το κινητό σας όπου το πετύχει. Αντί να του απαγορεύετε να τ' αγγίξει είναι προτιμότερο να του δείξετε πώς να τα χρησιμοποιεί ή σε πρώτη ευκαιρία να του αγοράσετε ένα αντίστοιχο παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολυτάλαντος καλλιτέχνης!
Ο μικρός Δίδυμος αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων, μεταμορφώνεται σε ένα πολυτάλαντο καλλιτέχνη. Μια από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι ν' απλώνει στο πάτωμα κόλες από λευκό χαρτί και με τα χρώματα του να ζωγραφίζει όλες τις εικόνες που δημιουργεί η ζωηρή φαντασία του. Επειδή το αγγελούδι σας έχει κι άλλα ταλέντα να επιδείξει μετά από λίγο μπορεί να το δείτε να χορεύει γύρω από τα έργα του υποκλινόμενο στο χειροκρότημα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απορίες με ευαισθησία!
Οι απορίες του μικρού Καρκίνου αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων, κρύβουν μεγάλη ευαισθησία. Οι ερωτήσεις του μπορεί να είναι σχετικές με το αν πονάνε τα δέντρα όταν τα κόβουμε ή αν κλαίνε τα ζωάκια όταν οι γονείς τ' αφήνουν μόνα τους για να πάνε να κυνηγήσουν. Με τον Ερμή στον όγδοο ηλιακό του οίκο, μπορεί να ακούσετε ανάμεσα στ' αλλά που λέει με τους φίλους του, και συζητήσεις για το πως γεννιούνται τα παιδιά.

ΛΕΩΝ
Μεταφυσικές ανησυχίες!
Μια αδιαθεσία του παππού ή της γιαγιάς αυτή την εβδομάδα μπορεί ν' ανησυχήσει το ευαίσθητο μικρό σας. Όσο κι αν δεν το δείχνει, καταλαβαίνει πολλά παραπάνω σε σχέση με το τι συμβαίνει γύρω του. Μια απορία που αν εκφραστεί απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, είναι που πηγαίνουν οι άνθρωποι όταν φεύγουν από τη γη. Ένας τρόπος να το καθησυχάσετε είναι να του διηγηθείτε κάποιον από τους ελληνικούς μύθους που γνωρίζετε, σχετικό με αυτό το θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μοναχικά παιχνίδια!
Ο μικρός Παρθένος είναι από τα λίγα παιδάκια που δεν διεκδικεί κάθε δυο και τρεις την προσοχή σας. Παίζει μόνο του τόσο ήσυχα που είναι σαν να μην βρίσκεται στο χώρο. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον κλειστό όγδοο οίκο του αν παρουσιάσει δείγματα απομόνωσης πέρα από τα συνηθισμένα, προτρέψετε να εκφράσει τις νοητικές του ικανότητες με παιχνίδια γνώσης που νοιώθει δυνατό και δείξτε του το θαυμασμό σας.

Fotolia 54659193 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα!
Ο μικρός σας Ζυγός αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Κριού έχει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Στο μυαλουδάκι του στριφογυρίζει πως θα ξεκλέψει χρόνο από το φορτωμένο του πρόγραμμα να βρεθεί με τα φίλους του. Το χαρούμενο σκηνικό όμως πριν περάσει λίγη ώρα αλλάζει. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που το καμάρι σας, που αυτό το διάστημα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, να μπλέκει σε καβγαδάκια και να γυρίζει πίσω δακρύβρεχτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γοητεία στο φουλ!
Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο των Ιχθύων και στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι, το Σκορπάκι σας βγάζει στην επιφάνεια όλη τη γοητεία του αλλά και τις καλλιτεχνικές του ικανότητες, αν υπάρχουν. Με τα καμώματά του αναζητά την επιβεβαίωση και το θαυμασμό όλων όσων βρίσκονται γύρω του και αναμφίβολα τον κερδίζει. Ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου κάνει το μικρό σας να κρυφογελά όποτε τα βλέμματα τους διασταυρώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ποιο μουσείο να διαλέξω;
Με το Δία στον ένατο ηλιακό του οίκο ο μικρός Τοξότης θα χαρεί πραγματικά αν του δώσετε την ευκαιρία να περιηγηθεί τα μουσεία της χώρας μας. Μην επιλέξετε όμως στην τύχη, διαλέξτε με γνώμονα τα ενδιαφέροντά του. Αν του αρέσουν τα ζωάκια, μια επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής ιστορίας θα το ενθουσιάσει. Αν έχει κλίση στην ιστορία μια καλή σκέψη θα ήταν το μουσείο της Ακρόπολης. Αν αγαπά τα όπλα και τ' αεροπλανάκια υπάρχει το Πολεμικό μουσείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αγαπημένη μου κουζίνα!
Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα να διελαύνει στο τέταρτο ηλιακό σπίτι του μικρούλη Αιγόκερω, η κουζίνα γίνεται ο αγαπημένος χώρος του. Αν μυριστεί, δε, ότι μαγειρεύετε τις αγαπημένες του λιχουδιές όχι μόνο δε θα ξεκολλάει αλλά θα θελήσει και να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία. Δώστε του να παίξει με τα υλικά που χρησιμοποιείτε, τα οποία δεν ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού, και όταν τελειώσετε ζητήστε του να σας βοηθήσει στην τακτοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρόγραμμα, μια άγνωστη λέξη!
Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο τρίτο ηλιακό του σπίτι, λέξεις όπως «πειθαρχία» ή «πρόγραμμα», δεν υπάρχουν στις έννοιες τις οποίες αντιλαμβάνεται το ανεξάρτητο πνεύμα του Υδροχόου σας. Βόλτες και παιχνίδια, ποδηλατάδες και μπάλες που ρολάρουν ασταμάτητα, είναι οι αγαπημένες ασχολίες του μικρού σας όταν ο καιρός το επιτρέπει. Αν το λεξιλόγιο του διανθιστεί με κακές λεξούλες μη δώσετε σημασία γιατί γρήγορα θα τις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Αφηρημάδα ή λογοδιάρροια!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στο δωδέκατο ηλιακό σπίτι του αγαπημένου σας μπόμπιρα, άλλες φορές θα νοιώθετε ότι μιλάτε στο βρόντο και άλλες θα ψάχνετε τρόπους να σταματήσετε τη λογοδιάρροια του. Ο λόγος είναι απλός, κάποιες στιγμές το μικρό σας θ' απουσιάζει από τη γη ταξιδεύοντας στο μαγικό κόσμο της φαντασίας του, και άλλες θα δοκιμάζει την υπομονή σας με ερωτήσεις που δεν θα έχουν τελειωμό.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved