Παιδικό Ωροσκόπιο, 2/2 - 8/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 2/2 - 8/2

ΚΡΙΟΣ
Επιμονή και ανεξαρτησία!
Ο επίμονος και ανεξάρτητος χαρακτήρας του μικρού σας μπόμπιρα έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από πολύ νωρίς. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε να κάνετε άσκηση υπομονής μιας και το πείσμα και η ανυπομονησία του θα δοκιμάσουν στην κυριολεξία τις αντοχές σας. Εξηγήστε του ότι δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό του και ν' αρχίσει να σκέφτεται και τις επιθυμίες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι δικό μου, έτσι δεν είναι;
Το κτητικό Ταυράκι σας όταν λέει «αυτό είναι δικό μου», αυτό που εκφράζει δεν είναι μια δήλωση, αλλά μια ερώτηση: «είναι δικό μου, έτσι δεν είναι;». Θέλει επιβεβαίωση για την «ιδιοκτησία» του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον οίκο των φίλων του καλό θα ήταν πριν συναντηθεί με τα άλλα παιδάκια να ξεχωρίσει τα παιχνίδια του, σε αυτά που θα κρατήσει για τον εαυτό του και σε αυτά που είναι διατεθειμένο να μοιραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δοκιμάζει τις ικανότητές του!
Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να κινείται ανάδρομος αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Δίδυμος δοκιμάζει τις ικανότητες του, και ανάλογα με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του αλλά και τις απαντήσεις που παίρνει στις ερωτήσεις του, επιλέγει σιγά-σιγά τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Από εσάς περιμένει ν' ακούστε με προσοχή τις απορίες του και με εποικοδομητικό διάλογο να του προτείνετε εναλλακτικούς δρόμους για ν' αποφασίσει μόνο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μάθηση σε συνδυασμό με κίνηση!
Όσο μεγαλώνει ο μικρός Καρκίνος μεγαλώνουν και οι μαθησιακές του απαιτήσεις. Δεν του αρκεί να δει ή ν' ακούσει κάτι προκειμένου να μάθει, αλλά πρέπει να το συνδυάσει και με κίνηση. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων πιθανό να εκφράζει ό,τι του κάνει εντύπωση με χορευτικές φιγούρες. Θυμηθείτε ότι έχει ανάγκη τόσο από την προσοχή σας όσο και αρκετή δόση ενθάρρυνσης για να πιστέψει στις δυνατότητες του.

ΛΕΩΝ
Πως έρχονται στον κόσμο τα μωρά;
Το Λιονταράκι σας λατρεύει όσο τίποτε άλλο ν' ακούει ιστορίες για τη γέννηση του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο όγδοο ηλιακό του σπίτι, μην εκπλαγείτε αν σας ανάμεσα στις άλλες απορίες του σας ρωτήσει και πως έρχονται στον κόσμο τα μωρά. Εκτός από τη δική σας πληροφόρηση μπορείτε να το ενημερώσετε με σχετικά βιβλία που απευθύνονται στην ηλικία του ή εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ για τον κύκλο της ζωής στο ζωικό βασίλειο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλαγή διάθεσης!
Ο μικρός Παρθένος ανήκει στην ομάδα των μεταβλητών ζωδίων και όσο κι αν δεν το δείχνει η αλήθεια είναι ότι η διάθεση του αλλάζει σε χρόνο μηδέν. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να κινείται ανάδρομος, μην ξαφνιαστείτε αν εκεί που θα παίζει χαρούμενο ξαφνικά και χωρίς κανένα εμφανή λόγο, το μουτράκι του συννεφιάζει και κλείνεται στον εαυτό του. Αν δεν θέλει να σας εκφράσει τις σκέψεις του σεβαστείτε το και μην επιμείνετε.

Fotolia 54659267 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ
Δημιουργικοί ρόλοι
Με τον Ήλιο στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας ψάχνει τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητα του. Το ντύσιμο είναι ένας από αυτούς, γιατί με την ανάλογη αμφίεση μπορεί να υποδύεται διάφορους ρόλους. Για παράδειγμα ένα αγοράκι φορώντας ρουχαλάκια παραλλαγής νοιώθει πιο δυνατό ν' αντιμετωπίσει ένα παιδάκι που το ενοχλεί, και το κοριτσάκι με μια φρου-φρου φουστίτσα ταυτίζεται μια χαρά με τη Μπάρμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι κεραίες του πιάνουν τα πάντα!
Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Σκορπιός κατακτά καρδιές και εντυπωσιάζει με την ευστροφία και την επινοητικότητά του. Οι κεραίες του πιάνουν τα πάντα και με τη μνήμη ελέφαντα που διαθέτει δεν θα ξεχάσει ποτέ ό,τι πέφτει στην αντίληψη του. Γι αυτό προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν ακούει, γιατί στην περίπτωσή του ταιριάζει «και οι τοίχοι έχουν αυτιά».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περιέργειά του δεν έχει όρια!
Με τον Ήλιο να κινείται στο τρίτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, η περιέργεια του μικρού σας μπόμπιρα δεν έχει όρια. Το ενδιαφέρει κάθε τι που συμβαίνει γύρω του και πειράζει ό,τι βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο. Ευτυχώς που όλα αυτά συμβαίνουν για λίγο, μιας και η προσοχή του αποσπάται με ευκολία στο επόμενο ερέθισμα. Αγοράστε του αρκετά βιβλία με ιστορίες και εκπαιδευτικά παιχνίδια, για ν' απασχολήσετε το μυαλουδάκι του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας μυστικός κώδικας!
Ο μικρός Αιγόκερως ξέρει τι θέλει και οι επιθυμίες του είναι συγκεκριμένες και σαφείς. Μία από αυτές είναι ότι δεν του αρέσει να πιάνει κουβέντα με αγνώστους ή με άτομα που δεν είναι της επιλογής του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου το αγγελούδι σας θα εκτιμήσει δεόντως αν αναπτύξετε ένα δικό σας μυστικό λεκτικό κώδικα τον οποίο θα χρησιμοποιεί όταν βρίσκεται με άτομα που δεν θέλει ν' ανοιχτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λιγότερη TV περισσότερες δραστηριότητες!
Με τον Ήλιο στο ζώδιό του, η τηλεόραση αιχμαλωτίζει εύκολα την προσοχή του μικρού Υδροχόου κι αν δεν προσέξετε θα γίνει η αγαπημένη του ασχολία. Η αλήθεια είναι ότι η πληθώρα των πληροφοριών που του προσφέρει αυξάνει τις γνώσεις του από την άλλη όμως νεκρώνει τη φαντασία του. Επιλέξτε μαζί τα προγράμματα που θα βλέπει και τις ώρες που περνά μπροστά στην TV και αυξήστε τις ώρες των δραστηριοτήτων που το ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Νάζια και τσακπινιά!
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, το Ψαράκι σας με τα νάζια και την τσακπινιά του τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί. Όταν το πηγαίνετε βόλτα στο πάρκο, τ' άλλα παιδάκια θα το περιτριγυρίζουν όπως η μέλισσα το μέλι. Το αγγελούδι σας θα απολαμβάνει τόσο πολύ αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης που δύσκολα θ' αποφύγετε τις σπαραξικάρδιες σκηνές του αποχωρισμού.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved