Παιδικό Ωροσκόπιο, 26/1 - 1/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 26/1 - 1/2

ΚΡΙΟΣ

Φόβος που δεν εκδηλώνεται!

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει για να το κρύψει, ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι ευαίσθητο και συναισθηματικό. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό του οίκο αν παρατηρήσετε ότι είναι υπερβολικό στις αντιδράσεις του, σκεφτείτε μήπως πίσω από αυτή τη συμπεριφορά του κρύβεται κάποιος φόβος που δεν εκδηλώνει. Για παν ενδεχόμενο αποφύγετε να το εκθέτετε σε ερεθίσματα που το τρομάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση!

Αν πιστεύετε ότι το Ταυράκι σας πάνω από όλα βάζει το χουζούρι, αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας διαψεύσει. Με τον Ήλιο να κόβει βόλτες στο μεσουράνημα του το μικρό σας βγάζει στην επιφάνεια ότι δημιουργικό ταλέντο διαθέτει. Με την αυτοπεποίθησή του στο κόκκινο, μέρα με τη μέρα εξελίσσεται σε ένα αυτόνομο και δυνατό παιδάκι. Ενθαρρύνετε το σε εξωσχολικές δραστηριότητες, φροντίζοντας ταυτόχρονα να συνδυάζονται με καλή παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρέχει και δεν φτάνει!

Το πολυτάλαντο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του, τρέχει και δεν φτάνει. Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει υπολογιστές, ξένες γλώσσες, αθλητισμό, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Για να τα προλάβει όλα, η μέρα θα έπρεπε να έχει 48 ώρες αντί για 24. Κάποιος άλλος στη θέση του και μόνο στην ιδέα θα είχε εξαντληθεί. Το μικρό σας όμως που δεν ξέρει τι θα πει μέτρο είναι τρισευτυχισμένο. Φροντίστε να τρώει σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπομονή μηδέν!

Το παραπονιάρικο Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων αδυνατεί να περιμένει οτιδήποτε. Όταν ζητάει κάτι, το θέλει εδώ και τώρα και ενδέχεται να σας πει ακόμα και μικρά ψεματάκια προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία. Αν παρατηρήσετε τέτοια σημάδια συζητήστε μαζί του και ακούστε το με προσοχή. Μην ξεχνάτε να συνδυάζεται την κουβεντούλα με μια τρυφερή αγκαλιά.

ΛΕΩΝ

Ηρεμία και αρμονία!

Με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο απέναντί του ζώδιο, αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα το Λιονταράκι σας είναι ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον. Αν αυτό δεν συμβαίνει δεν θα διστάσει προκειμένου να επέλθει η γαλήνη ν' αναμιχθεί. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν το μικρό σας πηδήξει στη μέση μιας διαμάχης και πει στον καθένα τι να κάνει προκειμένου να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Αν για κάποιο λόγω ταραχτεί συναισθηματικά μπορεί να αρρωστήσει σωματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποδοχή και αγάπη!

Ο μικρός Παρθένος είναι συνήθως ένα πλασματάκι ήσυχο, βολικό και χαμηλών τόνων. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να κινείται ανάδρομος αυτή την εβδομάδα μπορεί να δείτε μια ήσυχη μοναχικότητα στα μάτια του σαν μην βρίσκεται αληθινά στο χώρο, ή μπορεί να κρύβεται πίσω από τα πιο δυναμικά και φασαριόζικα παιδιά. Δείξτε του ότι το αποδέχεστε και διαβεβαιώστε το πόσο πολύ το αγαπάτε γι' αυτό που ακριβώς είναι.

Fotolia 45029393 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Κεφάτο και δημιουργικό!

Με τον Ήλιο στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας ξεχειλίζει από μια κεφάτη, δημιουργική ενέργεια. Το παιχνίδι, τα χρώματα και οι κατασκευές είναι ένας τρόπος που εκφράζει τις σκέψεις του για το πώς αισθάνεται. Αν θέλετε να του περάσετε κάποιο μήνυμα μια καλή ιδέα θα ήταν ν' απευθύνεστε στο αγαπημένο του κουκλάκι ή να του αφηγηθείτε μια σχετική ιστορία και στη συνέχεια να παίξετε τους ανάλογους ρόλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φαντασία και δημιουργικότητα!

Η φαντασία του μικρού Σκορπιού καλπάζει πέρα από τα καθιερωμένα. Εκεί που τ' άλλα παιδάκια αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως φαίνονται, για εκείνο κάθε τι είναι και μια αφορμή για να πλάσει μια ιστορία στο δημιουργικό μυαλουδάκι του. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο των Ιχθύων, πρίγκιπες, δράκοι και ιππότες γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας του, δίνοντας του μια ονειρική αύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την περιπέτεια να κυλάει στο αίμα του!

Η περιέργεια του μικρού Τοξότη είναι πραγματικά ανεξάντλητη. Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου και την περιπέτεια να κυλάει στο αίμα του είναι έτοιμο ν' ανακαλύψει όλο τον κόσμο. Μια σούπερ ιδέα που θα εκτιμούσε το καμάρι σας θα ήταν μια επίσκεψη στο πλανητάριο ή η παρακολούθηση ενός ντοκιμαντέρ με θέμα το διάστημα. Αν ο καιρός το επιτρέπει μια εξόρμηση στη φύση δεν θα το άφηνε ασυγκίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μιμείται το ρόλο των μεγάλων!

Ο μικρός Αιγόκερως δεν παρατηρεί μόνο τους γονείς ή τα μεγαλύτερα αδέλφια του, προσπαθεί επίσης και να τους μιμηθεί. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, πιθανόν να το δείτε ν' αναπαραγάγει με τα ζωάκια του πράγματα που το απασχολούν. Μπορεί να μαλώνει το αρκουδάκι του επειδή μίλησε άσχημα, να του κάνει ένεση ή να το απειλεί με μια ξυλιά. Υποδυόμενο το ρόλο των μεγάλων νοιώθει δυνατό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξαρτησία και ανυπακοή!

Το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στο ζώδιο του, έχει σηκώσει παντιέρα και δεν ακούει κανέναν. Και αυτό κατά κύριο λόγο έχει αντίκτυπο στα αγαπημένα του πρόσωπα. Εδώ χρειάζονται διπλωματικοί χειρισμοί και έξυπνος διάλογος. Το μόνο που δεν θα έχει αποτέλεσμα είναι εκφράσεις του τύπου «γιατί έτσι λέω». Συζητήστε μαζί του και εξηγήστε του ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι και όλα τα παιχνίδια έχουν τους κανόνες τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρώμα και κίνηση!

Οτιδήποτε έχει χρώμα και κίνηση έλκει την προσοχή του μικρού Ιχθύ όπως έλκει τη μέλισσα το μέλι. Αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του η μεγάλη του αγάπη είναι η τηλεόραση, η οποία το μαγεύει στην κυριολεξία. Για να μην του γίνει συνήθεια και δεν ξεκολλάει, διαλέξτε μαζί το πρόγραμμα που θα βλέπει και μην ενδώσετε για περισσότερο χρόνο όσο κι αν σας παρακαλάει.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved