Παιδικό Ωροσκόπιο, 29/12 - 4/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 29/12 - 4/1

ΚΡΙΟΣ

Το αφεντικό του σπιτιού!
Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς ο μικρός σας σίφουνας, με τον Ήλιο σε δυναμική όψη με τον Ουρανό, έχει αυτοανακηρυχθεί σε αφεντικό του σπιτιού και διεκδικεί την αρχηγία στα παιχνίδια. Με την ενέργεια του στο κόκκινο αναζητάει τη δράση κάθε στιγμή. Βάλτε του λοιπόν τη φόρμα, τ' αθλητικά παπούτσια και τις επιγονατίδες του – αφού η απροσεξία είναι στο αίμα του – και βγείτε στον κοντινότερο παιδότοπο για μπάλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επίσκεψη στο μουσείο!
Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη να διελαύνει από τον ένατο ηλιακό του οίκο, είναι ιδανική για να επισκεφτείτε με το Ταυράκι σας ένα από τα πολλά μουσεία που διαθέτει η χώρα μας. Είτε είναι η πινακοθήκη, είτε το μουσείο της Ακρόπολης ή ακόμα το μουσείο κυκλαδικής τέχνης το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξετρελαθεί με τα εκθέματα. Οι γνώσεις που θ' αποκομίσει θα το κάνουν να νοιώθει σπουδαίο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βόλτα σε έναν πολυχώρο!
Ο ιδανικός χώρος για το Διδυμάκι σας την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ένας πολυχώρος όπως ένα εμπορικό κέντρο. Κάνοντας μια τέτοια επιλογή θα διασφαλίσετε ότι δεν θα βαρεθεί στα πέντε πρώτα λεπτά. Οι εναλλακτικές σε αυτή την περίπτωση είναι πολλές. Μπορείτε να πάτε για ψώνια, μετά για φαγητό και το αγαπημένο του γλυκό και τέλος να επισκεφτείτε το χωριό του Άη Βασίλη όπου θα ζωγραφίσει και θα παίξει με το Ρούντολφ και την παρέα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμύθια με νεράιδες!
Το Καρκινάκι σας με τη ζωηρή φαντασία που διαθέτει, του αρέσει να ακούει ιστορίες αλλά και να υποδύεται διάφορους ρόλους. Φέτος την Πρωτοχρονιά χαρίστε του παραμύθια με νεράιδες και ξωτικά ή βιντεοταινίες με τους αγαπημένους του ήρωες. Επειδή είναι ένα παιδάκι ιδιαίτερα ντροπαλό και συνεσταλμένο για να το βοηθήσετε να βγει από το καβούκι του μια άλλη ιδέα θα ήταν να του αγοράσετε ένα κουκλοθέατρο να παίζει με τους φίλους του.

ΛΕΩΝ

Λάμπει και ξεχωρίζει!
Το γοητευτικό Λιονταράκι σας θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής σε οποιαδήποτε εκδήλωση, και η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχει ανάγκη να λάμπει και να ξεχωρίζει τόσο ανάμεσα στους μικρούς όσο και στους μεγάλους καλεσμένους. Αν πάτε μαζί για ψώνια, το σίγουρο είναι ότι το μάτι του θα πέσει σε ό, τι είναι ξεχωριστό και πανάκριβο. Εξηγήστε του ότι δικαιούται ένα συγκεκριμένο ποσό και αν θέλει να το υπερβεί τότε θα πρέπει να συγκεντρώνει χρήματα από το χαρτζιλίκι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μικρός καλλιτέχνης!
Ο μικρός Παρθένος με τρεις πλανήτες στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι, τις χαρμόσυνες ημέρες των εορτών, βγάζει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική του φύση. Από αυτή του την προδιάθεση μπορεί να εμπνευστεί ο Άγιος Βασίλης και να του φέρει την Πρωτοχρονιά τέμπερες και μαρκαδόρους, ακουαρέλες και ξυλομπογιές. Αν επισκεφτείτε καταστήματα που πωλούν είδη ζωγραφικής δεν θα ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μουσικό οργανάκι το οποίο σίγουρα θα λατρέψει.

Fotolia 72643351 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Παιδικό θέατρο!
Ο μικρός Ζυγός αγαπάει την τέχνη και την ομορφιά και η περίοδος των εορτών είναι μια ευκαιρία ν' αναδείξετε αυτή την πλευρά του. Άρα τι καλύτερο από το να του κάνετε μια μεγάλη έκπληξη και να το πάτε να δει ένα παιδικό θέατρο. Με τον Άρη στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου επιλέξτε μια εκπαιδευτική παράσταση που οι ήρωες θα είναι ντυμένοι ζωάκια. Θα καταλάβετε πόσο του άρεσε όταν θα μιλάει για το έργο κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρατιωτάκια και αυτοκινητάκια!
Στρατιωτάκια, αυτοκινητάκια αγωνιστικά ή πυροσβεστικά και ό, τι άλλο έχει σχέση με τη δράση και τη μάχη είναι ιδανικά δώρο για το μικρό Σκορπιό. Αγοράκια και κοριτσάκια θα τα λατρέψουν εξίσου. Εναλλακτικά μπορεί να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει είδη που έχουν σχέση με τον αθλητισμό για να εκτονώσει την αστείρευτη ενέργεια του. Επειδή του αρέσουν οι εκπλήξεις, δώστε του το δώρο του σε ανύποπτο χρόνο και απολαύστε το γοητευτικό του χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξόρμηση στο κέντρο!
Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, τις ημέρες που ο καιρός το επιτρέπει, κανονίστε μια μικρή εξόρμηση στο κέντρο της πόλης. Διαλέξτε έναν πεζόδρομο για να είναι το μικρό σας Τοξοτάκι ασφαλές και κάντε μια μεγάλη βόλτα. Θα δείτε ότι τα στολισμένα μαγαζιά και οι υπαίθριοι καλλιτέχνες στην κυριολεξία θα το μαγέψουν. Καθώς περνάτε από διάφορα μέρη, διηγηθείτε του ιστορίες από τότε που ήσασταν εσείς παιδιά και ανακαλύψτε μαζί τα μυστικά της πόλης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια παράσταση στο μέγαρο!
Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς αν θέλετε να κάντε στο Αιγοκεράκι σας ένα δώρο που θα του μείνει αξέχαστο, πηγαίνετε το να δει μια παράσταση στο μέγαρο μουσικής. Τα κουστούμια των καλλιτεχνών και η καταπληκτική μουσική, όχι μόνο θα το συναρπάσουν, αλλά θα τα διηγείται με καμάρι για μέρες. Μην σας φανεί παράξενο αν κάποια στιγμή σας δηλώσει με ύφος που δεν σηκώνει αντιρρήσεις ότι μια μέρα θα γίνει ο καλύτερος πιανίστας στον κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μυστήρια του σύμπαντος!
Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, με τον Άρη να κόβει βόλτες στο ζώδιο του,εκπλήξτε το καμάρι σας πηγαίνοντας το να δει μια παράσταση στο πλανητάριο. Ό, τι έχει σχέση με τους πλανήτες το συναρπάζει, όχι μόνο για το μοναδικό θέαμα, αλλά και για τη γνώση που του προσφέρουν τα μυστήρια του σύμπαντος. Αν σκέφτεστε να στολίσετε το δωμάτιο του, επιλέξτε αστεράκια που λάμπουν στο σκοτάδι, για να το συντροφεύουν κάθε βράδυ στα όνειρα του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο φίλος μου ο δεινόσαυρος!
Και εκεί που τα περισσότερα παιδάκια τρομάζουν στην όψη ενός Τυρανόσαυρου Ρεξ ή ενός Βροντόσαυρου, το Ψαράκι σας γελάει και διασκεδάζει όσο ποτέ άλλοτε. Μια ιδέα λοιπόν για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, είναι να κάνετε μια επίσκεψη στο μουσείο φυσικής ιστορίας όπου αναμφίβολα θα το μαγέψει. Το αγαπημένο του σημείο εννοείται πως θα είναι αυτό με τ' απολιθωμένα ζώα που όση ώρα κι αν κάθεται μπροστά τους, δεν θα χορταίνει να τα κοιτάζει.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved