Παιδικό Ωροσκόπιο, 15/12 - 21/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 15/12 - 21/12

ΚΡΙΟΣ

Ποιο μουσείο να διαλέξω;

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη και στον ένατο ηλιακό του οίκο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης. Μην επιλέξετε όμως στην τύχη. Διαλέξτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του. Αν του αρέσουν τα ζώα, μια επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα το κάνουν τον μικρό Κριό να χοροπηδά από χαρά. Αν έχει αδυναμία στα όπλα και τ' αεροπλάνα τα εκθέματα του Πολεμικού μουσείου θα το ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μαμά, με μένα ασχολήσου!

Με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη να κοντοζυγώνει τον Πλούτωνα η κτητικότητα του μικρού Ταύρου χτυπάει κόκκινο. Θα μονοπωλεί με κάθε τρόπο και ανά πάσα στιγμή την προσοχή σας. Προς θεού μην ασχοληθείτε με κάποιο άλλο παιδάκι ούτε για αστείο. Αν κάποιο βράδυ δυσκολεύεται να κοιμηθεί αποφύγετε να το πάρετε στο κρεβάτι σας γιατί μετά δεν θα ξεκολλάει. Πάρτε το μια μεγάλη αγκαλιά και πείτε του παραμύθια μέχρι να κοιμηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν το χωράει το σπίτι!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας ζιζάνιο πνίγεται μέσα στους τέσσερις τοίχους. Έτσι ψάχνει να βρει τρόπους να ξεπορτίσει από το σπίτι και να βρεθεί με τα φιλαράκια του. Συχνά πυκνά θα κάνει το δάσκαλο στ' άλλα παιδάκια εξιστορώντας τους φανταστικές ιστορίες. Όταν το πηγαίνετε βόλτα όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω του και θα εντυπωσιάζει του πάντες με τους θεατρινισμούς του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγαίνει από το καβούκι του!

Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, το Καρκινάκι σας βγαίνει από το καβούκι του και εκεί που προτιμούσε να παίζει μόνο του, αποφασίζει ότι έχει πιο πολύ πλάκα όταν βρίσκεται με παρέα. Μη φανταστείτε βέβαια μεγάλη παρέα, ένα δύο φιλαράκια είναι ό, τι πρέπει. Αν έχετε καλεσμένους σπίτι, που είναι ευχάριστοι και ασχολούνται μαζί του, δεν αποκλείεται να έρθει και να καθίσει μαζί σας.

ΛΕΩΝ

Γοητεία και τσακπινιά!

Αυτή η εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο πέμπτο ηλιακό του οίκο το Λιονταράκι σας βγάζει στην επιφάνεια όλη τη γοητεία και την τσακπινιά του. Ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου πιθανό να κάνει την καρδούλα του να χτυπήσει δυνατά και τότε το μικρό σας θα επινοεί χίλιους τρόπους για να βρίσκεται δίπλα του. Για ν' αποφύγετε τα δράματα όταν θα πρέπει να το αποχωριστεί υποσχεθείτε του ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαθήματα οικιακής οικονομίας!

Με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και στο έκτο ηλιακό του σπίτι εκπαιδεύστε το μικρό Παρθένο να υιοθετήσει συνήθειες που βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι. Υποδείξτε του να μην αφήνει την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή και να κλείνει το φως κάθε φορά που βγαίνει από το δωμάτιο του. Να μην εκπλαγείτε αν πάρει φόρα και σας φωνάξει την ώρα που πάτε να πετάξετε ένα κουτάκι αναψυκτικού στα σκουπίδια και όχι στην ανακύκλωση.

Fotolia 33396682 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Συμμετοχή στις δουλειές του σπιτιού!

Με την Αφροδιτούλα στο τέταρτο ηλιακό του σπίτι, αφήστε το αγγελούδι σας ν' ανακατευτεί και να σας βοηθήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο στις δουλειές του σπιτιού. Μαγειρέψτε μαζί τις αγαπημένες του λιχουδιές, αφήστε το να παίξει με τα υλικά και τα εργαλεία που δεν έχουν κίνδυνο τραυματισμού. Ενθαρρύνετε το να μαζέψει τα παιχνίδια του πριν πέσει για ύπνο. Όλη αυτή η διαδικασία θα το κάνει πιο τακτικό και μόνο σαν αγγαρεία δεν θα το βλέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωμένο στους γονείς!

Με τον κυβερνήτη του τον Άρη, αυτή την εβδομάδα, στο τέταρτο ηλιακό του σπίτι, ο μικρός Σκορπιός έχει επικεντρωθεί στους γονείς του. Παρατηρεί προσεκτικά κάθε κίνηση και μπορεί ακόμα να παρεξηγήσει κάτι που θα δει, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί. Εξηγήστε του πως η διαφωνία είναι κάτι φυσιολογικό και αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι υπάρχει πρόβλημα. Μόλις ηρεμήσει το χαμόγελο θα επιστρέψει στο μουτράκι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας ωραίος κουμπαράς!

Με την είσοδο του Ερμή στις 17 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω και στο δεύτερο ηλιακό του οίκο είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσετε στο Τοξοτάκι σας ένα κουμπαρά και να του εξηγήσετε με απλό τρόπο τα οφέλη της αποταμίευσης. Αρχικά θα ενθουσιαστεί και αν έχει στόχο ν' αγοράσει κάτι με αυτά τα χρήματα μπορεί να αποκτήσει μια ωραία συνήθεια. Αν κυκλοφορεί αγκαλιά με αυτόν και σας ζητάει κάθε λίγο να ρίξετε κάτι μέσα, μην του το αρνηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπερκινητικότητα και σκανταλιές!

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν το μικρός Αιγόκερως να σας εξαντλήσει με την υπερκινητικότητα και τις σκανταλιές του. Οι επισκέψεις σε φιλικά σπίτια ή οι οργανωμένοι παιδότοποι είναι μια καλή λύση για να εκτονώσει την ενέργεια του. Ακόμα και έτσι όμως να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί πεσίματα και μελανιές θα είναι σε ημερήσια διάταξη. Εφοδιαστείτε με υπομονή και τσιρότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ούτε λόγος για πειθαρχεία!

Βόλτες και παιχνίδια, ποδηλατάδες και μπάλες που ρολάρουν ασταμάτητα, είναι μόνο μερικές από τις ασχολίες του μικρού Υδροχόου αυτή την εβδομάδα. Με τον Άρη στο ζώδιο του βέβαια για πειθαρχία ούτε λόγος. Η λέξη «πρόγραμμα» δεν υπάρχει καν στις έννοιες που αντιλαμβάνεται. Η αυξημένη του διάθεση εκτοξεύουν την ενεργητικότητα στα ύψη, μαζί και τις δικές σας διαδρομές από τους αθλητικούς χώρους στην παιδική χαρά και πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Απροσεξίες και μικρό-ατυχηματάκια!

Αυτή την εβδομάδα, το Ψαράκι σας γίνεται απρόσεκτο και ως εκ τούτου επιρρεπές σε μικρό- ατυχηματάκια. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην το αφήνετε από τα μάτια σας, διαφορετικά θ΄ανακαλύπτετε κάθε λίγο και μια νέα μελανιά σε ένα άλλο σημείο. Στο προσκήνιο και η διατροφή του, που ήρθε η ώρα να μπει σε τάξη.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved